![]() |
Wierszyk ;p - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wierszyk ;p (/Temat-Wierszyk-p-10329) |
RE: Wierszyk ;p - GoreYoite - 16-07-2010 10:08 mateja przestan tak te posty nabijac bo jak ktos cos napisze to odpowiadasz wstawiaj po prostu +... RE: Wierszyk ;p - mateja11 - 16-07-2010 11:27 GoreYoite ja nie nabijam tych postów... Ja mam w d*** kto ile ma postów napisanych czy tematów ja po prostu chce się odwdzięczyć za pomoc... RE: Wierszyk ;p - Tidus - 16-07-2010 13:40 Cały dzień wspominał "piaago" Tak się zdenerwował ,że po mieście biegał nago RE: Wierszyk ;p - Daminn - 16-07-2010 16:59 A więc kto ma najwolniejszy skuter w mieście ? ([imie] Ty ,[imie] Ty) Jaki to skuter model i typ ? ([model]) Jaka pojemność ile ma mocy? (tylko 50, o mocy zapomnij ) Czy ktoś w tym mieście mnie dogoni ? (Tak [Imię] ! Każdy Cię nie dogoni) 1.Jeżdżę po mieście królem frajerów, mój skuter kapie od oleju Gdy wokół Ciebie trzęsie się ziemia , zsiadam z [Model], nie peniaj ! Zżółkniały lakier skwierczy na słońcu Z plastyku kask książę szczękowców, moje radio odkręcone na full , wszyscy w [Miejscowość] słyszą że nadjeżdża ch*j Ref:. To jest moje padło. Znów mi coś odpadło, rozsuńcie się przedszkolaki oddajcie cześć mi, panowi Nastała nowa dynastia, zrodziła się nowa kasta [model] znów padła! Nici z podboju miasta. 2. 60 kilogramów pode mną; wyjeżdżam nią tylko gdy zrobi się ciemno Ruchomy tłumik osłania od wiatru, dostojnie przyglądam się miastu Mijam wieżowce, parki, skwery wyśmiewają mnie ścigacze i choppery dziewczyny wytykają na pasach, małolaty spieprzają na światłach Ref:. To jest moje padło. Znów mi coś odpadło, rozsuńcie się przedszkolaki oddajcie cześć mi, panowi Nastała nowa dynastia, zrodziła się nowa kasta {model] znów padła! Nici z podboju miasta. (x2) A więc kto ma najwolniejszy skuter w mieście ? ([imie] Ty ,[imie] Ty) Jaki to skuter model i typ ? ([model]) Jaka pojemność ile ma mocy? (tylko 50, o mocy zapomnij ) Czy ktoś w tym mieście mnie dogoni ? (Tak [Imię] ! Każdy Cię nie dogoni) 3.[Model] to padło [Model] to zuo, robienie [Model] to spier*olony czas Gdy chowam głowę pod siedzenie wiem że dla wielu jest to marzenie [model] miasta chuj, cesarz dwóch niewielkich kół, zwieracz, rekordzista kóz, poeta pozamiejskich dróg Ref:. To jest moje padło. Znów mi coś odpadło, rozsuńcie się przedszkolaki oddajcie cześć mi, panowi Nastała nowa dynastia, zrodziła się nowa kasta [model] znów padła! Nici z podboju miasta. (x3) Nie wierszyk, ale może się przydać;P Pozwalam na kosmetyczne zmiany żeby się rymowało. Oczywiście all by ja ;] RE: Wierszyk ;p - mateja11 - 16-07-2010 18:55 Daminn widze że się wysiliłeś... Oczywiście + dla Cb RE: Wierszyk ;p - Vesperus - 16-07-2010 23:11 biegał tak non-stop, od świtu do nocy aż mu od tego przybyło mocy RE: Wierszyk ;p - Daminn - 16-07-2010 23:20 z wrażenia złapał się za loki bo policja złapała go na rolki RE: Wierszyk ;p - omisiu - 16-07-2010 23:29 lecz nie martwił się zbyt długo więc sobie wypił Frugo RE: Wierszyk ;p - Vesperus - 17-07-2010 14:46 a od tego frugo oczopląsu doznał przez co tajniki oczodołu poznał RE: Wierszyk ;p - fanmetalu - 18-07-2010 09:40 moral tej bajki jest krotki i oklepany:nie da sie prowadzic faktow gdy stol jest ujebany |