![]() |
Opcje Binarne w Praktyce - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Opcje Binarne w Praktyce (/Temat-Opcje-Binarne-w-Praktyce-103271) |
RE: Opcje Binarne w Praktyce - MaLiN - 10-12-2014 23:46 Chodzi o płynność rynku oraz same godziny funkcjonowania danych giełd. Zauwaz, że w południe masz dostępne opcje 10/15 minutowe, ale wieczorami masz już tylko 30min albo 1h, bo rynek jest wtedy pewniejszy - wykresy aż tak nie szaleją. RE: Opcje Binarne w Praktyce - Lukines - 11-12-2014 00:18 Teraz juz rozumiem ![]() RE: Opcje Binarne w Praktyce - Xkr - 12-12-2014 14:27 Jestem ciekaw jak Ci to pojdzie Lukines RE: Opcje Binarne w Praktyce - Lukines - 12-12-2014 20:26 Narazie się mecze z podsylaniem dokumentow aby mi przelali kwotę która wplacilem. I jednocześnie zapoznaje się na koncie demo jak to u OptionTrade się gra dlatego tez nie wstawiam wyników ponieważ nie ogarniam do końca platwormy jeszcze. RE: Opcje Binarne w Praktyce - MaLiN - 14-12-2014 00:45 Proste do ogarnięcia "platformy" ![]() RE: Opcje Binarne w Praktyce - Lukines - 14-12-2014 14:42 @MLM nie czepiaj się;D siedze w szkole i pisze na szybko na telefonie aby nauczycielka nie zajumała mi nexusa ;d Super info środki wpłacone 11 grudnia wkońcu pojawiły się na moim koncie i wszystkie dokumenty potwierdzone ![]() Tak więc od jutra zaczynamy grać na koncie demo i możliwe że 1 lub 2 sygnały na koncie real oj będzie się działo ;D Odp: RE: Opcje Binarne w Praktyce - Xkr - 15-12-2014 13:57 (14-12-2014 14:42)Lukines napisał(a): @MLM nie czepiaj się;D siedze w szkole i pisze na szybko na telefonie aby nauczycielka nie zajumała mi nexusa ;dNexus 5 fajny telefon, niestety ta bateria :/ RE: Opcje Binarne w Praktyce - Lukines - 15-12-2014 15:36 @Xkr Aktualizacja do Lolipopa Andek 5.0 bardzo poprawiła działanie bateri ![]() Możliwe że w tym tygodniu będzie mało wpisów ponieważ w środę jest pogrzeb wujka który zmarł dziś w nocy. I nie mogę się skupić no niestety. Jednak staram się czymś zająć i to są teraźniejsze wyniki już na koncie demo w optiontrade ![]() 2 pozycja otwarte z głową ta środkowa niestety poszła na sprawdzenie guzika ("double up") czy coś takiego. ![]() RE: Opcje Binarne w Praktyce - MaLiN - 16-12-2014 23:30 Kiedyś też się na to nadziałem ![]() RE: Opcje Binarne w Praktyce - Lukines - 05-01-2015 15:08 Przepraszam Panowie za przerwę dosc dlugą wynikło to z kilku przyczyn . Dzisiaj postanowiłem zacząć na spokojnie nowy rok nowe inwestycje ![]() Konto Demo Option Trade : ![]() Kolejne 3 Inwestycje ![]() ![]() |