Jazda skuterem bez dokumentów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Jazda skuterem bez dokumentów (/Temat-Jazda-skuterem-bez-dokumentow-10326) |
RE: Jazda skuterem bez dokumentów - Daminn - 20-07-2010 17:56 Tak przy okazji, tyndyk23 wiesz kiedy ma wejść prawo jazdy AM? RE: Jazda skuterem bez dokumentów - Slivovica - 20-07-2010 18:53 (19-07-2010 16:26)Daminn napisał(a): Zależy na jakiego psa trafisz w czasie kontroli. Kumpel śmiga bez (15lat), ostatnio go złapali. Powiedział że zapomniał wziąć i tyle. Oczywiście zaczęli się czepiać i dowód poleciał ;P Mogą wysłać cię na badanie , które to wykaże Prawdopodobnie na Stacje Kontroli Pojazdów .^^(Wyczytałem to na jakimś forum jak chciałem kupić 125/50 mając zwykłą kartę motorowerową) RE: Jazda skuterem bez dokumentów - Daminn - 20-07-2010 19:45 Mi nie musisz tego mówić;P Pytam o rolki, a to że na badania poleci jak coś będzie nie tak to wiem i napisałem jak miał kumpel. Ma sporta (70ccm), brak karty mr i nic mu nie zrobili także nie ma się co bać;] I ponawiam pytanie w sprawie AM i tego czy to prawda że karty motorowerowe zdane w tym roku będą nie ważne na rzecz wprowadzenia AM? RE: Jazda skuterem bez dokumentów - adik0070 - 20-07-2010 23:21 Daminn - te rolki u nas można policzyć na palcach u rąk, jednak będzie i co raz to więcej.. RE: Jazda skuterem bez dokumentów - DNWM - 21-07-2010 12:04 Tyndyk, a dowiedziałbyś się może jakoś czy to upoważnia mnie do jeżdżenia motorowerem ?? RE: Jazda skuterem bez dokumentów - Daminn - 21-07-2010 12:19 adik0070 skąd jesteś? Bo jakoś na forach nikt się nie chwalił że policja ma już takie sprzęty. U nas ostatnio nagonka na skutery się zrobiła ;\ Ale na szczęście za dużo zrobić nie mogą, wystarczy ze masz oprzyrządowanie i nie złapali cię przy jakiś wielkich prędkościach. RE: Jazda skuterem bez dokumentów - adik0070 - 21-07-2010 15:16 Ja ze Świnoujścia, u mnie nie ma rolek, ale na forum motocyklistów pisali, że gdzieś tam już mają.. PS. Chyba, że ktoś sobie bajki wymyśla |