2captcha - zarabianie za przepisywanie captch - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: 2captcha - zarabianie za przepisywanie captch (/Temat-2captcha-zarabianie-za-przepisywanie-captch-103202) |
RE: 2captcha - zarabianie za przepisywanie captch - Acrith - 09-12-2014 23:49 No to ten, mój detektor bullshitu nagle zaczął świrować mój drogi. Gdzie mój bonus? ^,- RE: 2captcha - zarabianie za przepisywanie captch - Kaemten - 10-12-2014 07:17 (09-12-2014 22:26)Ripos napisał(a): Narzekacie na niskie naliczanie, jednak to nie do końca działa tak jak autor pisał.Nie chce ci nic mówić ale ten twój bonus to chyba jest doliczenie za trudne captcha .Czym większa reputacja tym częściej są trudne a co za tym idzie większe drobne RE: 2captcha - zarabianie za przepisywanie captch - Ripos - 10-12-2014 13:23 @Acrith Masz tam takie cos jak complicated captcha( dolicza za każdy nie tylko za trudny) @Kaemten Mi doliczna za każdy przepisany nie ważne jaki, im więcej przepisuje tym większy dostaje bonus(complicated captcha). Przynajmniej mi tak leci nie wiem jak wam ;p Ostatnio strona troche sie wiesza i trzeba odświeżać przy 400-500 ;/ Mi dolicza do każdego przepisanego(moze ja mam same skomplikowane xD). Mój reput wynosi ok. 2k Jeszcze z 3-4h (przepisywania ręcznego) i dojde do minimum Paypalowego RE: 2captcha - zarabianie za przepisywanie captch - Acrith - 10-12-2014 16:01 Masz ok 2k reputacji. Czyli przepisałeś ok. 2kk captcha (2 000 000). Screen, nie uwierzę. (@edit: Chyba, że Ci chodziło o DWA PUNKTY reputacji (2k captcha). Nadal wtedy zbyt często taski nie wchodzą i niezależnie od ilości przepisanych kapczy w danej sesji będzie w miarę ta sama płaca. Uświadomiłeś nas wtedy błędnie, ale nie będę wypominać.) RE: 2captcha - zarabianie za przepisywanie captch - Ripos - 10-12-2014 16:38 @Up Przekazałem swoją wiedzę w jaki sposób u mnie to działa. Nie wiem od czego zależy naliczanie bonusu. Tak racja reputacja do 2.423 mój błąd. Ja dostaje (przy 500+) za jeden kod ok. 0,00150 - 0,002. Kto chce to i tak się w to pobawi nie patrząc na naliczenia. Po zostawieniu bota na dzień i tak wpadnie kilka dolców Jak pisałem wyżej ja przedstawiłem sytuacje która jest u mnie każdy może mieć inne naliczenia. Chciałem tylko bardziej rozwinąć Twój opis serwisu Edit1: Na przepisane 2 tysiące captcha kody które mi nie weszły to 0.01196 $ z czego na koncie mam już trochę ponad 1$ RE: 2captcha - zarabianie za przepisywanie captch - seba274 - 10-12-2014 16:44 Ripos poczytaj zasady działu "6. Nie zamieszczamy postów z reflinkiem w tematach, których nie założyliśmy samemu. " RE: 2captcha - zarabianie za przepisywanie captch - Krakersik - 12-12-2014 19:20 To jest chore. Spróbowałem i zarobiłem całe 0.003$. Już mam dosyć. To jest zajęcie dla niewolników w Chinach a nie dla Europejczyka. Żywe boty normalnie. Już surfbary są lepszą opcją zarobku RE: 2captcha - zarabianie za przepisywanie captch - Lamojednorożec - 12-12-2014 20:49 Nie, nadal nie są RE: 2captcha - zarabianie za przepisywanie captch - tollak - 14-12-2014 01:13 Posiada ktoś bota do tej stronki do przepisywania ? RE: 2captcha - zarabianie za przepisywanie captch - bykonrado - 14-12-2014 09:22 Żeby na tym zarobić to potrzeba: -osoby, które będą nam przepisywać na kilku kompach ( jak niewolnicy ) -jak nam się nudzi to możemy przepisywać -szybkiego i jak najmniej bezbłędnego przepisywania!! -ale i tak za nic nie robienie to.. |