[Rafiks1992] Dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Rafiks1992] Dziennik pracy (/Temat-Rafiks1992-Dziennik-pracy-103072) |
RE: [Rafiks1992] Dziennik pracy - Rafiks1992 - 10-12-2014 16:47 Dzień: 6 Milo ze dotarlem juz do dnia 6 to juz prawie tydzien dziennika ! Ale przejdzmy do rzeczy, Pierwsza czesc dnia: na DigAdz wszedlem o 5:30 jak to zwykle bywa jedzac sniadanie przed praca ^^ patrze a tu 24 platne reklamy mysle sobie kurcze bajka, wyklikalem oczywiscie wszystkie do tego wyklikalem bonusowe i te na punkty. Zostalo mi 21 pkt po tym naliczeniu ale na konto wpadlo 0,79$. Druga czesc dnia: przelalem sobie 35zl na paypal po czym wplacilem 10$ na Digadza. Zobaczymy co teraz fajnego bedzie, oby nie poszlo to na marne jutro zacznie sie jazda bo mam 15k pkt a za to sporo wejdzie wszystko bede reinwestowal zeby wbijac sie coraz wyzej jesli chodzi o grupy PPI? Jak stalo tak stoi w miejscu, kupuje konto na addmefast i troche rozprowadze moje 3 filmiki na jednym koncie jedynym ktore mi zostalo EDIT: bylo drugie naliczenie po 20 dzisiaj a wiec tak otrzymalem 20 reklam z ktorych lacznie uzbieralem okolo 2,30$ + moje 0,80$ ktore bylo czyli 3$ ktore zainwestowalem oczywiscie no i mam teraz pkt prawie 17k takze jestem juz dzis prawie 2k pkt do przodu DigAdz Co zarobiłem? 0,79$ i 120pkt + wpłata 10$ na DigAdz Aktualny stan? DigAdz – 0,79$ i 15,141pkt PPI Co zarobiłem? dzis nic nie wpadlo ;( Aktualny stan? PerInstallBucks – 2,37$ (cel: 20$) |