Ceny w SHOP zwiększone x2 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Ceny w SHOP zwiększone x2 (/Temat-Ceny-w-SHOP-zwiekszone-x2-10256) |
RE: Ceny w SHOP zwiększone x2 - tracerxD - 14-07-2010 16:41 ZA DARMO NIC NIE MA !!! ale troche przegieli ! RE: Ceny w SHOP zwiększone x2 - Jumper002 - 14-07-2010 16:59 Mam na dzieje ze tych cen nie podniosa od razu 8x tylko beda robic to stopniowo z tego wzgledu ze jestem normalnym userem i nie mam zbyt duzo ptz (tylko ok 1700ptz) i na nastepny restocku jeszcze beda w miare normalne ceny. P.S.:Tu temat był ze ceny w shopie podskoczyly a my tu wiecej o restockach RE: Ceny w SHOP zwiększone x2 - Burned - 14-07-2010 17:52 Pisałem już w wielu postach, że tyle osób ma tak duża ilośc PTZ, że podniosą ceny na restockach a co niesie za sobie podniesienie cen w SHOPIE. Już wiadomo że w shopie drożej, na restock tez podniosą, myślę że x2. Więc oglądajcie filmiki x5, bo ceny nie będą stac w miejscu. |