Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a (/Temat-Opcje-binarne-Dziennik-pracy-matchless-a-102554) |
RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 01-12-2014 23:31 Może i ktoś by się złapał na to, testować jednak nie będę bo ostatnie wypłaty zleciłem właśnie na astro i chciałbym skupić się na opcjach teraz. RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 02-12-2014 20:20 Dzisiejszego dnia coś nie miałem głowy do obstawiania. Aplikacja, z której do tej pory korzystałem posypała się i próbuje teraz metatradera 4. Zobaczymy jak wyjdzie współpraca z nim. Orientuje się ktoś czy można w tym programie ustawić alarm linii trendu? Taki punktowy to wiem, że jest. Wygranych - 1 Przegranych - 1 Bilans dnia - -5 Stan konta - 53775,04 RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 03-12-2014 20:18 Dzień pełen eksperymentów, w których wynikiem nie przejmowałem się za bardzo. Mimo, że przegrane górują nad wygranymi to dzień zaliczam do pozytywnych, przynajmniej jeżeli chodzi o zdobytą wiedzę. A póki co ona jest na pierwszy miejscu . Czuje, że nie leży mi za specjalnie obstawianie na krótkie czasy. Wrzuciłem dziś trzy dłuższe akcje i zobaczymy jak udało mi się odczytać wykres. Jutro myślę, że spróbuje czegoś podobnego, przynajmniej na kilka dni do przodu. Wygranych - 3 Przegranych - 11 Bilans dnia - -219,25 Stan konta - 53555,79 RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - MaLiN - 04-12-2014 10:33 Chodzi Ci o MT4? RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 04-12-2014 10:46 Tak o MT4. RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 05-12-2014 09:18 Zrobiłem sobie wczorajszego wieczoru sprawdzenie swoich dotychczasowych "osiągnięć". Większość błędnych typów wydrukowałem i przeanalizowałem w MT4. Kilka opcji mogę wytłumaczyć pechem, ale pozostałe...skomentuje to tak: mój pies by lepiej postawił typy już . Za parę tygodni wracając do teraźniejszych obstawień mogę mieć podobne zdanie, wszystko się zmienia wraz z posiadaniem większych umiejętności, wiedzy i chłodnego spojrzenia. Wczorajszy dzień wyglądał podobnie jak poprzedni, czyli testowanie. Co do jednej opcji byłem przekonany, że wejdzie dlatego obstawiłem za 250. Poza tym wpadła jeszcze jedna 60-tka. Wygranych - 4 Przegranych - 5 Bilans dnia - 53,45 Stan konta - 53609,24 RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 05-12-2014 20:04 Po wczorajszym nagłym skoku wielu pozycji, nie widziałem nic dla siebie do obstawienia dziś. Tylko jedną testową puściłem, która skończyła nie tam gdzie powinna. Taki urok testów . Zakończyły się za to 3 dłuższe opcje (nie wiem jakim cudem obstawiłem dwa razy to samo ), które miały swój początek w środę. Udało mi się przewidzieć ich dalszy ruch i wszystkie wpadły ze sporym zapasem. Może właśnie w tym kierunku powinienem iść, niż walczyć z chaotycznym wykresem na krótkich czasach? Weekend spędzę w książkach i z MT4. Wygranych - 3 Przegranych - 1 Bilans dnia - 32,25 Stan konta - 53641,49 RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - MaLiN - 05-12-2014 21:50 Co do linii trendu, to można by było pogrzebać w kodzie, ale mało jest takich specjalistów Widzę ładne posunięcia inwestycyjne, tak dalej trzymaj! I pamiętaj, żeby lepiej w poniedziałki i w piątki nie handlować. Jakieś książki masz już na oku? Odp: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 05-12-2014 22:12 W te dni rynek jest mało stabilny? Z książek tylko te co podałem wcześniej czyli dokończenie analizy technicznej rynków finansowych i rozpoczęcie świec japońskich. Są jeszcze jakieś warte poznania? Byłbym wdzięczny za pomoc Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 RE: Opcje binarne - Dziennik pracy matchless'a - matchless - 09-12-2014 09:58 Wczorajszy dzień zaliczam do udanych. Nowy wskaźnik wprowadzony do wykresów zdaje się mieć potencjał. Jest to moja zmodyfikowana wersja średnich kroczących. Zanim jednak obadam wszystkie możliwości w różnych sytuacjach to trochę wody w Wiśle jeszcze upłynie. Poza tym kilka innych wskaźników testuje, analizuje wstecz i tak jakoś leci do przodu. Denerwuje mnie tylko ta strona spotoption, bo nie dość, że chodzi jak 90 latek z jedną nogą bez kuli to jeszcze się zwiesza i nie daje obstawić w odpowiednim momencie. Mam nadzieję, że na realnych platformach takie problemu nie ma. Zagrałem do 12.12.2014 parę EUR/AUD. Do tej pory idzie ładnie z poziomu 1.47782 w górę. Zobaczymy czy moje prognozy się sprawdzą. Wygranych - 7 Przegranych - 4 Bilans dnia - 9,3 Stan konta - 53650,79 Sprawdzałem kilkakrotnie dane i nie zgadzają się wskazania bilansu na stronie z moimi statystykami w exelu. Będę wpisywał dalej te co sam prowadzę, jakoś nie ufam tej "zwierzce". |