Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na MSpartners - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabianie na MSpartners (/Temat-Zarabianie-na-MSpartners-102270)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Zarabianie na MSpartners - patulsky1337 - 27-12-2014 22:15

A da się promować to bez pośrednictwa MSPartners? Jak tak to jak?

RE: Zarabianie na MSpartners - olaww - 21-01-2015 08:05

(25-12-2014 16:44)hertia napisał(a):  Promujesz link partnerski do kasyna i płacą Ci za kliki. Na tym że ktoś pobierze aplikacje do gry, wpłaci kase i przegra, nie wszyscy tak robią bo nie ktorzy tylko klikają w link i dlatego nie zawsze płacą. Troche złodzejski program partnerski bo dostajemy grosze a MSpartners zarabia procent z każdej wpłatySad
Skąd takie bajki wziąłeś że trzeba wpłacić za swojego czasu tylko miałem pozytywne wejścia i na pewno nikt nie pobrał aplikacji i nie wpłacał a zliczali pozytywnie

RE: Zarabianie na MSpartners - bart0sz - 30-01-2015 22:15

(27-12-2014 22:15)patulsky1337 napisał(a):  A da się promować to bez pośrednictwa MSPartners? Jak tak to jak?

Programy partnerskie z kasynami internetowymi. Po prostu podkladasz tam swoje linki. Nie wiem jak konkretnie w tym wypadku jest, ale kiedyś pamiętam kolega promował bukmachera i miał chyba 30% pieniędzy, które przegrała osoba zarejestrowana z jego linka. Podobnie pewnie jest w tym przypadku- autor promuje metodę, której skuteczność jest znikoma w internetowych kasynach a naiwniaki przegrywają pieniądze, on z tego swoją prowizję zgarnia. Takich naiwniaków musi być masa, wystarczy spojrzeć na sumę wypłat dla topowych promotorów Smile

RE: Zarabianie na MSpartners - Golona - 31-01-2015 08:53

(30-01-2015 22:15)bart0sz napisał(a):  
(27-12-2014 22:15)patulsky1337 napisał(a):  A da się promować to bez pośrednictwa MSPartners? Jak tak to jak?

Programy partnerskie z kasynami internetowymi. Po prostu podkladasz tam swoje linki. Nie wiem jak konkretnie w tym wypadku jest, ale kiedyś pamiętam kolega promował bukmachera i miał chyba 30% pieniędzy, które przegrała osoba zarejestrowana z jego linka. Podobnie pewnie jest w tym przypadku- autor promuje metodę, której skuteczność jest znikoma w internetowych kasynach a naiwniaki przegrywają pieniądze, on z tego swoją prowizję zgarnia. Takich naiwniaków musi być masa, wystarczy spojrzeć na sumę wypłat dla topowych promotorów Smile

30% od pieniędzy które polecany przegrał w sensie w zakładach? czy może 30% od wpłaconej kwoty przez poleconego ? Smile

RE: Zarabianie na MSpartners - Assasinoo - 31-01-2015 17:09

(31-01-2015 08:53)Golona napisał(a):  
(30-01-2015 22:15)bart0sz napisał(a):  

30% od pieniędzy które polecany przegrał w sensie w zakładach? czy może 30% od wpłaconej kwoty przez poleconego ? Smile

30% od tego, co przegra osoba, z Twojego polecenia. A dokładnie to ilość przegranych-ilość wygranych*0,3 (w przypadku 30%, nie zawsze jest to 30%)=Twój zarobek
Ja jednak wole mspartners i płatność za kliki, u mnie akceptacja jest na poziomie 80%+ i jedna wypłata już za mną. Jak coś rejestracja Big Grin http://www.mspartners.co/register

RE: Zarabianie na MSpartners - patryk006 - 05-02-2015 01:05

Pytanko, ktoś otrzymywał od nich ostatnio kasę ? jak z wypłatami ?

RE: Zarabianie na MSpartners - AnnaKa - 05-02-2015 01:35

W sumie jak już odkopane chętnie też się dowiem bo spory ruch dziś miałem i to ze stron które oni chcą mieć. Także czekam Smile
Dziś po północy kolejne 10$ już jest z klików także niecierpliwie czekam jak jest z akceptacją chociaż 40-50% bym chciał.

RE: Zarabianie na MSpartners - dawid161622 - 05-02-2015 02:22

ja już czekam jakieś 2 miesiące na akceptacje, wcześniej było ok Smile

RE: Zarabianie na MSpartners - stoki - 05-02-2015 11:13

(05-02-2015 01:35)AnnaKa napisał(a):  W sumie jak już odkopane chętnie też się dowiem bo spory ruch dziś miałem i to ze stron które oni chcą mieć. Także czekam Smile
Dziś po północy kolejne 10$ już jest z klików także niecierpliwie czekam jak jest z akceptacją chociaż 40-50% bym chciał.
pierwsza weryfikacja i 67% zaakceptowane mialem teraz po kolejnej weryfikacji kilka dni temu (czekalem prawie 3 miechy) niecale 10% szkoda czasu pomimo ze ruch pochodzil z tego samego miejsca
sadze ze perwsza weryfikacje zrobili celowo z wysokim % zeby zachecic do dalszej pracy a pozniej dooopa

RE: Zarabianie na MSpartners - AnnaKa - 05-02-2015 12:06

No to nie mam co liczyć na kasę pewnie. Chociaż nawet jakby było to 10%-20% to byłby nawet ok... chociaż i tak słabo. Byle wypłacili bo kasa potrzebna na wczoraj...