![]() |
Facebook viral - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Facebook viral (/Temat-Facebook-viral-101769) |
RE: Facebook viral - Killigan - 17-11-2014 14:58 Sam testowałem tą viralke i mi działała w 100%.Myśle,że przesadzacie twierdząc,że jest za darmo i nie działa w dodatku.Wszystko bardzo pięknie śmiga ![]() RE: Facebook viral - psk9 - 17-11-2014 15:00 (17-11-2014 14:48)Branzolek napisał(a): Okienko znika, wczoraj viralka po 23 nie działała.A jak to jest tutaj za darmo to zostałem oszukany. Jak znika - to poszukajcie setTimeout lub setInterval - w kodzie powinno być coś w ten deseń. BTW. Jakby ktoś chciał viralkę - zapraszam na PW - właśnie kończę pisać swoją :-) RE: Facebook viral - ClassAxion - 17-11-2014 15:00 Ludzie, skąd mam wiedzieć co jest na strefie? Czy "zielono-niebieski trójkąt" i "czerwony-pomarańczowy kwadrat" są jednakowe..? >.< Nie ma nigdzie takiej samej viralki (kolorystyka/wygląd), co do działania KAŻDA działa tak samo, a to że komuś znika - wystarczy że przejedzie po krzyżyku, i tak jest WSZĘDZIE. Przestać działać nie może, już nie jeden przypadek miałem gdzie ktoś ma problem "bo nie działa" a dał link na priv. grupke, albo coś innego zrobił źle... ![]() RE: Facebook viral - Branzolek - 17-11-2014 15:40 (17-11-2014 15:00)ClassAxion napisał(a): Ludzie, skąd mam wiedzieć co jest na strefie? Czy "zielono-niebieski trójkąt" i "czerwony-pomarańczowy kwadrat" są jednakowe..? >.< Ja zrobiłem wszystko dobrze ![]() RE: Facebook viral - yazir - 18-11-2014 01:45 @[Killigan] jest w strefie do której dostęp może wykupić każdy @[ClassAxion] zweryfikuj u kogoś z ekipy to że jesteś autorem skryptu, jeśli Ci się uda to temat zostanie przywrócony Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |