Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Możliwości, a brak pomysłu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Możliwości, a brak pomysłu (/Temat-Mozliwosci-a-brak-pomyslu-101047)

Strony: 1 2 3 4

RE: Możliwości, a brak pomysłu - Szymun - 29-12-2014 23:33

jak dokładnie działa sub sms? nigdzie nie mogę znaleźć, serio

po prostu spamuję na facebooku i liczę, że ktoś wyśle smsa? wtedy dostanę %? mowa o treesub akurat

RE: Możliwości, a brak pomysłu - patulsky1337 - 30-12-2014 05:25

Ja zarabiam na subach ale dodatkowo zarabiam też na http://cheapadz.info

Mam sposób, dzięki któremu można zarobić ponad 2$ dziennie nie robiąc kompletnie nic ( dzisiaj wpadło 3,22$ ^^ Dla mnie to mało ale niektórzy się ucieszą z darmowej dyszki w złotówkach) Myślę, że powinieneś się zainteresować stroną, ponieważ jest godna uwagi ( przede wszystkim opcją zarabiania przez PTP). Minimum do wypłaty to 0,02$.

Sposobu nie udostępniam na razie.

RE: Możliwości, a brak pomysłu - dzemba - 30-12-2014 15:34

Powiem tak, botowanie jest jak najbardziej opłacalne Big Grin sam pisze boty i stawiam je w akademiku, tylko powiem tak, jak sam nie umiesz napisać takiego bota, oraz niezbyt się znasz na komputerach to odpuść Tongue nikt ci za darmo dobrego bota nie da, a koszty dedykowanego programu są bardzo wysokie Big Grin

RE: Możliwości, a brak pomysłu - sheko12 - 30-12-2014 18:00

Możesz za handel się wziać, np sprzedaż allegro, ebay no i polecam PPA Smile

RE: Możliwości, a brak pomysłu - Szymun - 30-12-2014 23:58

(30-12-2014 15:34)dzemba napisał(a):  Powiem tak, botowanie jest jak najbardziej opłacalne Big Grin sam pisze boty i stawiam je w akademiku, tylko powiem tak, jak sam nie umiesz napisać takiego bota, oraz niezbyt się znasz na komputerach to odpuść Tongue nikt ci za darmo dobrego bota nie da, a koszty dedykowanego programu są bardzo wysokie Big Grin

bota do tibii stawiam w 5 minut i sam biega, potem tylko zmienić mu miejscówkę... nie wiem czy ta gra akurat jest dalej opłacalna?

RE: Możliwości, a brak pomysłu - Krakersik - 31-12-2014 00:00

Po co się głowić skoro jest Tibia Auto (może była) bo teraz to się nie orientuję. Ale to nie te czasy chłopie... Big Grin

RE: Możliwości, a brak pomysłu - dzemba - 31-12-2014 00:06

No na tibi się nie zarobi, nie przesadzajmy (za dużo pracy, za mały zysk). Opłacalne jest botowanie przy w miarę nowych tytułach mających max 5 lat, a najlepiej kilka miesięcy Big Grin a do nich bota nie dostaniesz, a jak są dostępne to bany lecą szybciej niż zakładasz konta Tongue zawsze możesz się nie zgadzać, ale ja wole mieć bota, który jest unikalny i wiem jak działa. A dlatego, że używam go tylko ja jest praktycznie niewykrywalny Big Grin

Sam sobie policz czy ci się opłaca stawiać bota do tibi przy tych cenach Tongue
http://allegro.pl/tibia-harmonia-100k-1-4zl-i4919557279.html

EDIT.
Po przemyśleniu jak ogarniesz 100k na godzinę to ładuj bez namysłu XD

RE: Możliwości, a brak pomysłu - Szymun - 31-12-2014 01:01

Pewnie nie... albo na 250lvlu... cóż, pozostaje mi porzucić ten sposób Smile

RE: Możliwości, a brak pomysłu - Barteg - 31-12-2014 14:50

Może postaw serwer jakieś gry na komputerze?

RE: Możliwości, a brak pomysłu - Szymun - 31-12-2014 14:52

A taki serwer to duże obciążenie dla laptopa? Pewnie zależy od gry