![]() |
Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +---- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925) |
RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 08-11-2014 21:06 Powodzenia i wysokich zarobków życzymy ![]() RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - dawkos23 - 09-11-2014 00:20 Mam jeszcze kilka pytan: 1. Ludzie, ktorzy zarabiaja na swoichstronach nie robia tego raczej na swoich sztnadarowych ze tak powiem stronach zeby nie zepsuc sobie reputacji i nie stracic czytelnikow. Jak wiec to sie odbywa? Tworzy sie jakas nowa stronke? Ale tam na HotCash jest 36 niszy i niektore wgraj iphone'a itp to ciezko sie z takimi keywordami typu "iphone" itp wybic. 2. Chyba ze da sie zarabiac na innych niszach jeszcze oprocz tych podanych? ![]() RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - dawkos23 - 09-11-2014 21:04 Ktos powie? ![]() RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 09-11-2014 21:58 (09-11-2014 00:20)dawkos23 napisał(a): 1. Ludzie, ktorzy zarabiaja na swoichstronach nie robia tego raczej na swoich sztnadarowych ze tak powiem stronach zeby nie zepsuc sobie reputacji i nie stracic czytelnikow. Jak wiec to sie odbywa? Tworzy sie jakas nowa stronke? Ale tam na HotCash jest 36 niszy i niektore wgraj iphone'a itp to ciezko sie z takimi keywordami typu "iphone" itp wybic.Można nową stronę zrobić, a możesz także na swojej normalnej dodać nasze bannery ![]() (09-11-2014 00:20)dawkos23 napisał(a): 2. Chyba ze da sie zarabiac na innych niszach jeszcze oprocz tych podanych?Możesz stworzyć własną niszą i wdrożyć na stronie naszego gatewaya płatności SMS. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - dawid327 - 11-11-2014 01:20 Chciałbym we wtorek wieczorem zlecić wypłatę całej kasy jaką mam na koncie , będzie to zwykła wypłata nie chcę tracić na prowizji ![]() RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - DaviD1997PL - 11-11-2014 10:13 (11-11-2014 01:20)dawid327 napisał(a): Chciałbym we wtorek wieczorem zlecić wypłatę całej kasy jaką mam na koncie , będzie to zwykła wypłata nie chcę tracić na prowizji Jako użytkownik Hotcash'a, który już parę wypłat zlecił powiem Ci tyle, że do piątku jej nie dostaniesz chyba, że byś wziął wypłatę Express a tak to szybciej niż 19 dnia od zlecenia wypłaty nie dostaniesz ![]() RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Lukasz149 - 11-11-2014 11:49 Karczu, pisaliśmy na gg i mówiłeś, że mi wyślesz całą zleconą kwotę nie obcinając prowizji (wygrałem w konkursie, wypłatę expresową bez prowizji), a otrzymałem kwotę obciętą o 5% prowizji :/ Proszę o jakieś wyjaśnienie ![]() RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - dawid327 - 11-11-2014 12:51 No nic to pozostaje mi teraz natrzepać leadów i wziąć super express , obecnie jestem bez piniędzy ![]() RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - nitek44 - 11-11-2014 13:45 Kiedy zamierzacie wprowadzić statystki dotyczące wejść na programy/miejsc z których otrzymano leada? Myślę, że coś takiego wielu użytkownikom by się przydało, bo wiadomo by było gdzie opłaca się promować, a gdzie nasza robota idzie na marne ![]() P.S. mieliście dodać faviconę ![]() RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 11-11-2014 16:31 (11-11-2014 11:49)Lukasz149 napisał(a): Karczu, pisaliśmy na gg i mówiłeś, że mi wyślesz całą zleconą kwotę nie obcinając prowizji (wygrałem w konkursie, wypłatę expresową bez prowizji), a otrzymałem kwotę obciętą o 5% prowizji :/ Proszę o jakieś wyjaśnienieNapisz mi na GG czy brakującą kwotę mam dopłacić na PayPal, czy wrzucić do bilansu ![]() (11-11-2014 13:45)nitek44 napisał(a): Kiedy zamierzacie wprowadzić statystki dotyczące wejść na programy/miejsc z których otrzymano leada?W sumie to może nawet w tym tygodniu dodamy ![]() ![]() |