Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925) |
RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 08-11-2014 21:06 Powodzenia i wysokich zarobków życzymy RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - dawkos23 - 09-11-2014 00:20 Mam jeszcze kilka pytan: 1. Ludzie, ktorzy zarabiaja na swoichstronach nie robia tego raczej na swoich sztnadarowych ze tak powiem stronach zeby nie zepsuc sobie reputacji i nie stracic czytelnikow. Jak wiec to sie odbywa? Tworzy sie jakas nowa stronke? Ale tam na HotCash jest 36 niszy i niektore wgraj iphone'a itp to ciezko sie z takimi keywordami typu "iphone" itp wybic. 2. Chyba ze da sie zarabiac na innych niszach jeszcze oprocz tych podanych? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - dawkos23 - 09-11-2014 21:04 Ktos powie? RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 09-11-2014 21:58 (09-11-2014 00:20)dawkos23 napisał(a): 1. Ludzie, ktorzy zarabiaja na swoichstronach nie robia tego raczej na swoich sztnadarowych ze tak powiem stronach zeby nie zepsuc sobie reputacji i nie stracic czytelnikow. Jak wiec to sie odbywa? Tworzy sie jakas nowa stronke? Ale tam na HotCash jest 36 niszy i niektore wgraj iphone'a itp to ciezko sie z takimi keywordami typu "iphone" itp wybic.Można nową stronę zrobić, a możesz także na swojej normalnej dodać nasze bannery (09-11-2014 00:20)dawkos23 napisał(a): 2. Chyba ze da sie zarabiac na innych niszach jeszcze oprocz tych podanych?Możesz stworzyć własną niszą i wdrożyć na stronie naszego gatewaya płatności SMS. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - dawid327 - 11-11-2014 01:20 Chciałbym we wtorek wieczorem zlecić wypłatę całej kasy jaką mam na koncie , będzie to zwykła wypłata nie chcę tracić na prowizji . Czy jest szansa że przelew dotrze do mnie do piątku do godz 17 ? Będzie to moja pierwsza wypłata , około 100zł , bank to bzwbk. RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - DaviD1997PL - 11-11-2014 10:13 (11-11-2014 01:20)dawid327 napisał(a): Chciałbym we wtorek wieczorem zlecić wypłatę całej kasy jaką mam na koncie , będzie to zwykła wypłata nie chcę tracić na prowizji . Czy jest szansa że przelew dotrze do mnie do piątku do godz 17 ? Będzie to moja pierwsza wypłata , około 100zł , bank to bzwbk. Jako użytkownik Hotcash'a, który już parę wypłat zlecił powiem Ci tyle, że do piątku jej nie dostaniesz chyba, że byś wziął wypłatę Express a tak to szybciej niż 19 dnia od zlecenia wypłaty nie dostaniesz RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Lukasz149 - 11-11-2014 11:49 Karczu, pisaliśmy na gg i mówiłeś, że mi wyślesz całą zleconą kwotę nie obcinając prowizji (wygrałem w konkursie, wypłatę expresową bez prowizji), a otrzymałem kwotę obciętą o 5% prowizji :/ Proszę o jakieś wyjaśnienie RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - dawid327 - 11-11-2014 12:51 No nic to pozostaje mi teraz natrzepać leadów i wziąć super express , obecnie jestem bez piniędzy2 dlatego muszę jak najszybciej coś wypłacić RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - nitek44 - 11-11-2014 13:45 Kiedy zamierzacie wprowadzić statystki dotyczące wejść na programy/miejsc z których otrzymano leada? Myślę, że coś takiego wielu użytkownikom by się przydało, bo wiadomo by było gdzie opłaca się promować, a gdzie nasza robota idzie na marne P.S. mieliście dodać faviconę RE: HotCash - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 11-11-2014 16:31 (11-11-2014 11:49)Lukasz149 napisał(a): Karczu, pisaliśmy na gg i mówiłeś, że mi wyślesz całą zleconą kwotę nie obcinając prowizji (wygrałem w konkursie, wypłatę expresową bez prowizji), a otrzymałem kwotę obciętą o 5% prowizji :/ Proszę o jakieś wyjaśnienieNapisz mi na GG czy brakującą kwotę mam dopłacić na PayPal, czy wrzucić do bilansu (11-11-2014 13:45)nitek44 napisał(a): Kiedy zamierzacie wprowadzić statystki dotyczące wejść na programy/miejsc z których otrzymano leada?W sumie to może nawet w tym tygodniu dodamy Co do faviconki - zaraz się tym zajmę |