Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod (/Temat-Dziennik-Kapka-skracanie-i-poszukiwanie-innych-metod-100176) |
RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Kapka - 02-11-2014 00:34 DZIEŃ 9 Zarobek:
0.20 $ Działania:
- reklamowanie FP - planowanie postów - mały spam z fake kont Stan:
- 3.30$ - FP 3.6k like - FP 3.1k like - FP 500 like Cel: 5$ do 10 listopada Zaczyna iść coraz lepiej 0.20$ to prawie nic ale 2razy wiecej od poprzedniego dnia pocieszające
RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Kapka - 02-11-2014 23:50 DZIEŃ 10 Zarobek:
0.69 $ Działania:
- reklamowanie FP - planowanie postów - spory spam z fake kont Stan:
- 3.99$ - FP 3.8k like - FP 3.1k like - FP 600 like Cel: 5$ do 10 listopada Dziś pobiłem swój rekord ale większość dzięki spamowaniu lecz niestety wszytskie konta mają weryfikacje zdjęciowo Wie ktoś jak w latwy sposob sobie z tym poradzic?
RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - smagalaz - 03-11-2014 07:29 Niestety nie da się tego przeskoczyć, musisz robić weryfikację standardową metodą - zrób dużo screenów (podczas robienia weryfikacji) i potem dopasowuj ludzi do zdjęć. W takich wypadkach lepiej kupić nowe konta i nie marnować czasu na bawienie się w takie weryfikacje. RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Kapka - 05-11-2014 23:15 DZIEŃ 11,12 i 13 Zarobek:
1.02 $ Działania:
- reklamowanie FP - planowanie postów - spory spam z fake kont Stan:
- 5.01$ - FP 3.9k like - FP 3.3k like - FP 600 like [align] Mala aktywnosc i male zyski wie ktos moze jak efektownie robic fake konta kiedy robie nowe mam odrazu werywikacje chodziaz zmieniam ip i usuwam coockies i historie RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - lukasz2471 - 06-11-2014 01:33 Możemy się dogadać co do fake kont ja działam na 2 + 1 moje realne i fakt miałem RAZ weryfikacje zdjeciowa i na tym się skończyło, a przeskakuje co chwile z konta na konto bez zmiany IP, spamuje z "konta matki", cały czas a od weryfikacji minęło 2 mies i nadal funkcjonuje. Widzę ze jesteś początkujący wiec cena za konto 3.50zl (120 znajomych, 45 grup) jeśli ilość kont bedzie powyżej 15 cena 2zl konto. RE: Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Kickster - 06-11-2014 04:10 (02-11-2014 23:50)Kapka napisał(a): wszytskie konta mają weryfikacje zdjęciowo moge spróbować za konto na fejsie Dziennik Kapka - skracanie i poszukiwanie innych metod - Vasaki - 25-02-2018 10:02 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |