Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+--- Wątek: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) (/Temat-Tanieaukcje-com-Program-partnerski-50-za-lead-lub-5-gr-za-klik-98852)

RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) - maniekzsk8 - 11-05-2015 15:14

nie jest ciekawie, stronka już kilka minut off...

RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) - Giorgios - 11-05-2015 16:37

Mają czas do 24:00 jeśli nie to zgłaszam do scamu Smile ostatnią wypłatę zleciłem w środę, w takim biznesie trzeba być słownym... 3 dni to 3 dni z resztą już widać jak " WIELKIE " zmiany wprowadzili...

RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) - Voldir - 11-05-2015 20:26

Zagrywka z nowym właścicielem to tylko zabieg marketingowy, żeby zdobyć partnerów, którzy będą generować dla nich ogromne sumy z poleconych. Jednym słowem, nic się nie zmieniło a jedynie brakło im hajsu Smile

Tak jak pisałem już wcześniej. "Nowy" właściciel był ostatnio 28 kwietnia, wtedy kiedy zacząłem wytykać im błędy, a więcej już się nie pojawił i zapewne szybko nie pojawi Smile

RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) - fusek - 11-05-2015 20:30

A zalozymy sie ze jak temat pojdzie to scamu to nagle wyplaty Wam dadza? I pojawi sie 5 ktorzy beda wychwalali serwis.

RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) - mlody222 - 11-05-2015 23:40

Wypłacone Smile

RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) - jareknmzc - 12-05-2015 04:26

2 Tysie Odrzucona (Zbyt mala skutecznosc) Jak może być mała skuteczność jeśli zarabiam na Udział w ZYSKACH NO JAJA JAKIEŚ!

RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) - Rav656 - 12-05-2015 06:56

W tym miejscu chciałbym pozdrowić usera @piciaszek, który w temacie trafisz.com, gdy napisałem że i tak wasz oszukają, napisał : "Z takim podejściem kolego to Ty idź do marketu się zatrudnij jako kasjer, bo widzę, że każdy chce Cię oszukać beka "
Także mogę powiedzieć: a nie mówiłem? Wink

RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) - Radek4921 - 12-05-2015 07:01

Wypłacona Smile

RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) - Matnox - 12-05-2015 07:02

"Odrzucona" a jadę na zyskach...

RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) - Nupek369 - 12-05-2015 07:53

Kręcą strasznie, ja tu już nie zarabiam, ale proponuję aby wszyscy przestali promować ich stronę skoro wypłacają na chybił trafił, może się opamiętają. Jak do jasnej chlery może być za mała skuteczność przy promowaniu 50% zysków... facepalm