Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: prolific.ac - świetnie płatne ankiety (/Temat-prolific-ac-swietnie-platne-ankiety-157283)

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ades - 15-03-2025 20:34

teraz sie musisz weryfikowac więc lepiej podaj prawdziwy

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - freaky11 - 15-03-2025 20:38

@ades W jaki sposób? Mam jakieś 3 funty na tym koncie, ale nigdy nie wysyłałem im żadnych dokumentów.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ades - 15-03-2025 20:48

to nie rozumiem, masz konto niezweryfikowane w żaden sposób? jak juz tam jesteś to może wystarczy cokolwiek podac, pytanie tylko po co..? , raczej nie wpadną do ciebie, a jak juz to może z jakąś flaszką
też dawno temu sie tam rejestrowałem i nie pamiętam w jaki sposób weryfikowali adres, też nic nie wysyłałem

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - freaky11 - 15-03-2025 20:55

Dolaczylem dawno temu, nie mam pojecia po co im teraz adres. Rozliczasz sie z tego co tam wpadnie w ogole? XD

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ades - 15-03-2025 20:57

dopytałem, weryfikacja jest tylko z dowodu dla nowych czyli bez adresu
co to znaczy rozliczam? z kim i po co?

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - freaky11 - 15-03-2025 21:05

No podatki, chyba po to im ten adres. Tutaj nikt zadnych konkretow nie pisze i nie wiem czy z tego trzeba sie rozliczac czy co.. I najwazniejsze, jak. W Internecie tez sa rozne zdania co do podatkow od kasy z ankiet.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ades - 15-03-2025 21:11

to idzie na paypal, w niewielkich kwotach, nikt tego nie wysyła do skarbówki, siedze w tym z 15 lat i nigdy nic ani nikt nie pisał że ma jakiś problem w związku z takimi zarobkami, polskie serwisy pomniejszają o podatek, albo teraz wypłacają na zasadzie wygranej w quizie, i to do jakiejś kwoty jest zwolnione z podatku, najpierw zarób potem sie martw

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - freaky11 - 15-03-2025 21:41

No dobra kumplu, zaufam ci. Najwyzej nastepne 15 lat bedziesz siedzial gdzies indziej, razem ze mna.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - ades - 15-03-2025 21:47

najpierw trzeba zarobić, potem muszą ci wypłacić, na pp, potem gdzies do banku, od dupy strony sie zabierasz, majątku nie zarobisz na tych badaniach 300-400 pln miesięcznie i to jak siedzisz przy kompie, na fona jest mało badań

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - freaky11 - 15-03-2025 21:55

Chodzilo mi jedynie o ten adres, bo myslalem ze jakos to porownuja z danymi na PayPalu. Glownie chodzi mi o fakt ze oni na danych robia kase i az tak mi na tych groszach nie zalezy zeby sie weryfikowac dowodem. Zawsze dzialalem tam na niewypelnionym profilu i wpadlo kilka funtow.

Dzieki za info ades. Niech ci sie darzy, nie daj sie zapuszkowac.