RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - AnnaKa - 10-01-2015 00:45
Uwierz że na CPA korzystam z oferty która jest dobre kilka lat w obiegu także to niczego nie tłumaczy tym bardziej że tą ofertę promuję około 50tyś użytkowników z całego świata.
W co wątpię że na leadmore tyle osób jest zarejestrowane chociaż.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - MatiMaister - 10-01-2015 00:51
Tak chyba niestety już jest, że co jakiś czas, część z nas odczuwa ,,niewyjaśnione spadki''.
Dla mnie piątek był tragiczny. W innych dniach, ja miałem w miarę na poziomie, za to inni skarżyli się, na nieoczekiwane pogorszenie.
Jestem ciekaw jak będzie w sobotę.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - adamo9 - 10-01-2015 01:09
Oni chyba nie naliczają nam tych leadów wiem dokładnie że 5 osób zapisało się na subskrypcje a mi nic nie naliczyło.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Branzolek - 10-01-2015 01:15
U mnie z kolei z dnia na dzień coraz większy $ i coraz większa konwersja
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - AnnaKa - 10-01-2015 01:22
Ja tam nie przypuszczam że oszukują tylko o to że coraz mniej ludzi chętnie wypełnia subskrypcje to mnie martwi.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - pskthc - 10-01-2015 01:29
(09-01-2015 23:24)AnnaKa napisał(a): witajcie, dziś postanowiłem spróbować sił w serwisie leadmore ponieważ u mnie coś nie szło i postanowiłem że sprawdzę sobie oba w tym samym czasie w ten sam sposób... jedynie inne miejsce (takie w którym nie ma linków z CPA)
Taki miałem wynik, powie mi ktoś o co chodzi?
Tak chwali każdy ten serwis a tu taka że tak powiem, wtopa.
Proszę nie pisać że to zły sposób promocji ponieważ tym samym sposobem zarobiłem w innej sieci.
@[AnnaKa] fajnie, to jest właśnie marketing jebany (szeptany)
+ dla FIREMEDIA
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - AnnaKa - 10-01-2015 01:34
Za ten post powinni dać Ci warna, nie chodzi o reklamę serwisu tylko o pytanie dlaczego tak jest, chcę zarabiać w 2 serwisach na raz chociażby ze względu na programy. Stawki mało mnie obchodzą.
Tylko żeby ładnie wchodziło i konwertowało po to dałem przykład.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - MatiMaister - 10-01-2015 02:12
A może by tak zrobić, żeby w programach od razu był zaznaczony ,,ptaszek'' akceptujący regulamin.
Po co fatygować klienta jakimś zaznaczaniem, odznaczaniem, czytaniem nie daj Boże
W FireSub mają zaznaczone z automatu
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Branzolek - 10-01-2015 02:19
(10-01-2015 02:12)MatiMaister napisał(a): A może by tak zrobić, żeby w programach od razu był zaznaczony ,,ptaszek'' akceptujący regulamin.
Po co fatygować klienta jakimś zaznaczaniem, odznaczaniem, czytaniem nie daj Boże
W FireSub mają zaznaczone z automatu
Bardzo dobry pomysł
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - michal_olga - 10-01-2015 11:41
Najlepszy skraczacz na faceboka to?
|