Poradnik Sposób na zarabianie na PPI - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Sposób na zarabianie na PPI (/Temat-Sposob-na-zarabianie-na-PPI-80109) |
RE: Sposób na zarabianie na PPI - Krakersik - 06-12-2014 13:48 Eee to sito. A są jakieś PPI portale które mają najlepszą konwersję? RE: Sposób na zarabianie na PPI - Kaspirek - 17-12-2014 04:31 czy ktoś jeszcze się wypowie bo kolega to raczej po reflinka tylko RE: Sposób na zarabianie na PPI - EndlessNemeless - 28-01-2015 19:27 No dziękuję bardzo! Nie sądziłem że to może być takie proste. RE: Sposób na zarabianie na PPI - milosz998 - 12-03-2015 16:07 @Kaspirek, jak kiedyś testowałem tę metodę to szło całkiem nieźle (testy polegały na tym że wrzuciłem kilka komentarzy pod 1 niszą, bez żadnych lajków, bez niczego). Kasa wpadała dość długi czas, jakies 9$ wyjąłem na tym. Dalej nie zarabiam, bo jestem leniwy, ale jeśli sposób nie jest oblegany bardziej niż wtedy to polecam metodę. |