Del - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Del (/Temat-Del-79445) |
RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 02-12-2013 20:44 (01-12-2013 22:33)VIP napisał(a): Czasami jak czytam Twoje odpowiedzi szejku to mi humor poprawiasz Chyba jestem jak "Piotr hehe Żyła", ale to dobrze że mogę poprawić humorek mojemu VIPKOWI . RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 02-12-2013 22:00 U mnie masz miano N&N: najaktywniejszy & najsmieszniejszy RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - asiorek - 03-12-2013 00:59 (02-12-2013 08:05)VIP napisał(a): Fuck - zaspałem Od budzenia jest zegarek / telefon nie komputer Teraz będziesz wiedział przynajmniej że nie warto . . RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 03-12-2013 02:32 Dzień: 28
Pozostało do realizacji celu: 93 dni Cel - PPA Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? Blog [ HACK ] • Ukończenie hacka w 100 % • Dodanie jednego posta na nowego bloga z hackami • Spingowanie go Kod: Wejścia na tego bloga: 0 Kod: Dzisiejszy zarobek tego bloga: 0 $ Kod: Ogólny zarobek tego bloga: 0 $ Kod: Do celu ogólnie brakuje: 4731.83 $ Blog [ INNY ] • Dodanie 4 postów na bloga niezwiązanego z hackami • Spingowanie tych postów Kod: Wejścia na tego bloga: 1231 Kod: Dzisiejszy zarobek tego bloga: 9.07 $ Kod: Ogólny zarobek tego bloga: 116.05 $ Kod: Do celu ogólnie brakuje: 4731.83 $ Pięknie ! Rekord wejść na bloga przekroczony o ponad 200 ! Co do ilości leadów, też nie można niczego złego zarzucić. Jest fajnie i chce żeby to trwało i rosło Tak jak pisałem, dzisiaj opublikowałem na mojego nowego bloga pierwszy post. Nie jest to jakaś mega dochodowa nisza, bo zwykła aplikacja z marketu od google lekko oblegana. Chciałem po prostu zobaczyć jak tu będzie wyglądało dodawanie, jak ten post będzie wyglądał itp. Niebawem poszukamy jakiejś niszy i ją wrzucimy Cel - WYGLĄD Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ? • Godzina 11.00 - ziemniaki opiekane + pierś z kurczaka smażona + warzywa na patelnie + 5 kawałków brzoskwini • Godzina 13.00 - ryż basmanti + pierś z kurczaka smażona + warzywa gotowane + 2 plastry anansa • Godzina 16.00 - ryż brązowy + pierś z kurczaka smażona + 2 plastry ananasa • Godzina 20.00 - ryż basmanti + pierś z kurczaka smażona + warzywa gotowane • Godzina 23.00 - ryż basmanti + pierś z kurczaka smażona + warzywa gotowane + 2 plastry ananasa • Godzina 1.45 - tuńczyk + 2 bułki + garść orzechów z nerkowca Kurcze, wstałem i okazało się że nie mam mleka ale to nic ... rozpoczecie dnia od ryżu i piersi z kurczaka to chyba nic złego, co ? Dzisiaj zjedzone dobrze, czułem to w sobie. Byłem na siłowni i zrobiłem pierwszy dzień z rozpiski ( klatka ). Zakwasów nie mam i raczej mieć nie będę ( oby ). Jutro robię plecki ; ) Kod: Waga poranna: 74.7 kg Kod: Waga wieczorna: 76.2 kg • Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem: • Dzisiejszy wygląd sylwetki: Kurcze, jak się okazało mój brat nie może zgrać tych zdjęć na komputer bo potrzebny jest jakiś program Jutro wrócę z uczelni i się tym zajmę ... A teraz uciekam spać, żeby nie zaspać na jutrzejszy wf o godzinie 8, tak jak na dzisiejsze kolokwium z angielskiego :/ A podobno było takie łatwę, eh ... . . . [my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=Y7Cb1pdtJxA[/my-youtube] RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - Sh4ker - 03-12-2013 14:59 Nie no dzisiaj to doje&#@$% posta no ku#%$ po prostu nie wierzę , ujrzałem tabelkę z blogiem o hackach . Jeszcze do tego dzisiaj piekne zarobki, oraz rozpisany plan ćwiczeń. Oraz fajnie wyglądające logo o o inforamcji, miło mnie zaskoczyłeś tak po szkole doznać takiego olśnienia no po prostu wow pierwszy raz w życiu mnie takie coś spotkało. Do tego super nuta, chłopie pnij się w górę dalej. Pozdrawiam twój N&N, nie wiem czy było śmiesznie haha ale to już sam oceń . RE: VIP ® Dziennik progresywnego postępu. - VIP - 03-12-2013 16:18 Ciesze się że Ci teraz to ja poprawiłem humor Noo, zarobki są fajne, ilość lead'ów też dobra. Yo ! Del - surfer0700 - 03-12-2013 22:27 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |