![]() |
Firecash i Diqtion oszukują? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Firecash i Diqtion oszukują? (/Temat-Firecash-i-Diqtion-oszukuja-76513) |
RE: Firecash i Diqtion oszukują? - szalonymad - 19-09-2013 13:14 Jestem ciekawy kto pierwszy się obudzi i jak to określiłeś Klin zrobi coś z tym fantem bo póki co to tylko wszyscy piszą o zgłoszeniu do GIODO i pozwach grupowych ale konkretów jeszcze nie ma ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - diabloo07 - 19-09-2013 13:18 Jeśli ktoś miałby robić cokolwiek z tą sprawą, to najlepiej do sądu prosto, bo jak zgłosicie do GIODO to nie dostaniecie odszkodowania ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - krzysiektbg - 19-09-2013 13:29 Już to widzę "Wysoki sądzie, zarabiam u nich na wstawianiu fałszywych plików, łamaniu prawa autorskich itp. czasami nie rozliczam się z US ale uważam, że należy mi się odszkodowanie, dlatego, bo nie zgłosili bazy danych do GIODO" dajcie sobie spokój z wypisywaniem o jakichś pozwach i poczekajcie na wyjaśnienia, albo zajmijcie się zarabianiem ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - diabloo07 - 19-09-2013 13:46 Krzysiek, a po co mają się tłumaczyć? Tu chodzi o wyciek bazy danych osobowych, a nie o zarabianie. Ja np. mam tam konto, ale nic nie zarobiłem, moje dane są w bazie ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Tidus - 19-09-2013 14:18 Przecież i Diqtion, i Kiljan pisał, że zarobki Dawida sa prawdziwe - nie będą tego w kółko powtarzać. Popieram tutaj Diqa - macie swoje zdanie i przyznacie mu rację tylko wtedy, jak oznajmi, że jego zarobki były podbijane. Dawid pomógł wielu osobom - między innymi mojemu bratu i mi, dzięki czemu w 2 miesiącu histori PPA udało się zarobić 500$. Gdyby sam nie potrafił sobie poradzić ze swoim własnym blogiem to co dopiero jakby miał komuś pomagać i szczerze gówno mnie interesuje czy był on jakimś earnerem 100k$ miesięcznie czy tak w rzeczywistości zarabiał marne grosze, ale miał wiedzę i potrafił pomagać co potwierdzi dużo jego refów. Bardziej interesujące jest włamanie od wewnątrz i sprawca. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - zabajka - 19-09-2013 14:28 (19-09-2013 13:46)diabloo07 napisał(a): Krzysiek, a po co mają się tłumaczyć? Tu chodzi o wyciek bazy danych osobowych, a nie o zarabianie. Ja np. mam tam konto, ale nic nie zarobiłem, moje dane są w bazie ja udostępniałam do pobierania swoje własne utwory poezji śpiewanej których jestem autorką i je wykonuję, wydane mam je na płycie cd i co udupią mnie za złamanie swoich własnych praw autorskich jak zgłoszę sprawę ![]() ![]() ![]() tak krzysiu już się boję konsekwencji udostępniania swojej własnej twórczości sama sobie karę zapłacę za swoje prawa autorskie ![]() ![]() ![]() ![]() aż się popłakałam ze śmiechu jacy to niektórzy są ograniczeni ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - tokaj25 - 19-09-2013 14:40 (19-09-2013 14:28)zabajka napisał(a): ja udostępniałam do pobierania swoje własne utwory poezji śpiewanej których jestem autorką i je wykonuję, wydane mam je na płycie cd i co udupią mnie za złamanie swoich własnych praw autorskich jak zgłoszę sprawę To chyba Ci nie za bardzo idzie jak zarabiasz na sejfikach ![]() Daj swój utwór na YT i wrzuć nam linka - posłuchamy ![]() ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - krzysiektbg - 19-09-2013 14:45 Ludzie płacą, żeby pobierać Twoją poezję śpiewaną ? W takim wypadku gratulację talentu bo, żeby ludzie wydali na to pieniądze, musi być to co najmniej ponadprzeciętne ![]() Co do Diqtiona, to pozdrawiam, dzięki niemu łatwiej zacząłem niedawno przygodę z PPA i zarobiłem swoje pierwsze pieniądze ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - zabajka - 19-09-2013 14:49 (19-09-2013 14:40)tokaj25 napisał(a):(19-09-2013 14:28)zabajka napisał(a): ja udostępniałam do pobierania swoje własne utwory poezji śpiewanej których jestem autorką i je wykonuję, wydane mam je na płycie cd i co udupią mnie za złamanie swoich własnych praw autorskich jak zgłoszę sprawę poezję śpiewaną nie każdy lubi nie narzekam od 50 do 100 płyt sprzedaję z własnej strony internetowej dodatkowo inne rzeczy i okrągła suma z kilkudziesięciu rzeczy miesięcznie się zbiera tak zarabiam na sejfik - to dla ciebie jakiś problem czy żal du.e ściska ? dla mnie z sejfika 200-300 zł miesięcznie piechotą nie chodzi i wolę je miesięcznie tam zarobić niż ich nie mieć yt na to kiedyś może przyjdzie czas, jakoś ppd mnie nie "chwyta" w stópce nie mój baner ale jak widać michał zarabia tam jeszcze więcej RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Klin - 19-09-2013 15:05 (19-09-2013 13:29)krzysiektbg napisał(a): Już to widzę "Wysoki sądzie, zarabiam u nich na wstawianiu fałszywych plików, łamaniu prawa autorskich itp. czasami nie rozliczam się z US ale uważam, że należy mi się odszkodowanie, dlatego, bo nie zgłosili bazy danych do GIODO" dajcie sobie spokój z wypisywaniem o jakichś pozwach i poczekajcie na wyjaśnienia, albo zajmijcie się zarabianiem Mam konto na FC ale nigdy nie zarobiłem tam ani centa, co w takim wypadku powiesz ? Też zostanę o coś oskarżony ? ![]() Pozdrawiam |