W przyszłości - spełnianie marzeń... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: W przyszłości - spełnianie marzeń... (/Temat-W-przyszlosci-spelnianie-marzen-146949) |
RE: W przyszłości - spełnianie marzeń... - mahuzz - 30-01-2018 22:19 @[Zawik] to widzimy się może na IEMie ! Jazda z tymi 7k. Do zrobienia, i to z ogromnym luzem! RE: W przyszłości - spełnianie marzeń... - Miedziany - 31-01-2018 14:55 Ładnie Ładnie RE: W przyszłości - spełnianie marzeń... - Zawik - 02-02-2018 20:58 Siema! Dziś wybrałem sobie dwie nisze pod PPI, jutro kupuję domeny, artykuły i stawiam stronę Znalazłem na forum paczuszkę unikalnych LP, mam zamiar je ogarnąć i zobaczyć, czy są lepsze od moich. Wypadałoby zrobić małe podsumowanie miesiąca.. szczerze? Nie chce mi się Nie mam za bardzo o czym pisać. W styczniu na Ogads ostatecznie wpadło prawie 350$, czyli cel udało się zrealizować! Czy w tym miesiącu może być gorzej? Myślę, że istnieje taka szansa. Nie zależy to ode mnie, a od tego ile ludzi wejdzie na stronę. Oczywiście strona dalej jest w TOP 1, także spokojnie Będę starał się też coś zarobić na subach. Na jednym z poradników udało mi się zarobić paręnaście $$, coś koło ~25$. Podbiło to trochę statystyki. Teraz czeka mnie dość ciężki miesiąc, bo będę pozycjonował ręcznie 4 strony, wcześniej była to jedna strona. Na początku pewnie będzie ciężko, ale myślę, że z biegiem czasu się przyzwyczaję. Na subach wpadły 2 leady, łącznie za 16,5 zł Tak jak mówiłem, moim głównym celem jest pozycjonowanie stron, nie subskrybcje. Na to jest czas w szkole ^^ Łącznie w styczniu zarobiłem 1,173 zł. Cel na ten miesiąc? Systematyczna praca Zanim nowe strony zaczną zarabiać miną 1-3 miesiące (tak myślę), a nie chcę, żebym ciągle miał takie same zarobki z miesiąca na miesiąc. Jedynym rozwiązaniem nadal pozostają suby. Fanpage jakoś rośnie, ciągle zapominam o zmonetyzowaniu instagrama, na snapchata dodam raz na 3 dni snapa do mystory. Jeśli ktoś miałby jakieś porady odnośnie subów to możecie pisać, bo jakoś nie mogę ruszyć z nimi, brak motywacji co do nich, szczególnie po ostatnich aferach. P.s. @[Czaq], możliwe, że teraz będę Ci zawracał tyłek na GG W końcu muszę się nauczyć pozyskiwać ruch na strony pod PL. Zarobiłem +100 zł na eforsie, dostałem bana i skończyłem Zrobiłem stronę, podłączyłem pustą ofertę i wpadły 4 leady. Może jakoś podbiję tą stronkę w google jakąś kampanią z seoclerks, bo nie pozycjonowałem jej, a aktualnie znajduje się na 10 pozycji. Dziś kupię wygasłe blogi web 2.0 na seoclerks i będę je testował. Dziś wyjątkowo dzień bez SEłOwania Ogólnie PC będzie trochę więcej kosztował (2,7k zamiast 2k). Cel wzrósłby wtedy do 8,7k, ale wyrzuciłem trochę rzeczy z koszyka i będzie 8500 zł. Oby mi się jeszcze coś nie zachciało, bo zaraz 10 000 zł będzie (30-01-2018 22:19)mahuzz napisał(a): @[Zawik] to widzimy się może na IEMie !Mam taką nadzieję, widzimy się jak bilety odsprzedam lub zamienię haha. Choć w piątek też mogę jechać, ale wtedy trzeba dojazd załatwić. Do zrobienia na luzie? Może dla Ciebie, dla mnie... no zobaczymy RE: W przyszłości - spełnianie marzeń... - Zawik - 08-02-2018 17:01 Już myślałem, że zarobki wróciły do normy na Ogads. Przedwczoraj 17$, wczoraj 3$.. dziś.. (nie pytajcie czemu 0 leadów i 0,08$, też nie wiem) Szkoda gadać. Strona złapała thina, ponoć ostatnio posypała się fala banów na tego typu strony. Spróbuję ją jeszcze odratować, wstawię artykuł wysokiej jakości, postawię ją na wordpressie i wyślę odwołanie. Może to coś podziała, choć wątpię. Wejścia na stronę rosły, a tu takie coś.. Serpy wszystkie wyleciały, strona nie jest zaindeksowana w google. Niby to nic, bo to tylko jedna strona, ale na pewno lepsze te +300$ w miesiącu niż 0. Wczoraj wykupiłem dwie domeny oraz dwa artykuły na nie. Zażądałem zwrotu pieniędzy za arty, bo jak tak ma to wyglądać to rezygnuje z hacków. Przez parę dni się zastanowię co mam robić, nad czym teraz pracować. Dziś zakupię ten artykuł i postawie WP, może coś podratuję. Jak nie hacki to co? Suby, które już upadają? Affilacje? Nie mam pomysłu na razie. Jeśli ktoś miałby jakieś rady to prosiłbym o PW. Na razie pozostaje mi jedynie promocja snapa oraz insta. Także teraz będę pamiętał i dbał o high quality content na stronie, a nie utworzony w Article Forge. Ponadto, dwie stronki które teraz pozycjonuję też spadły. A ch*j z tym Muszę to poważnie przemyśleć i wybrać, za co się zabrać, czy kontynuować z hackami czy nie. Dziś krótszy wpis, nie ma o czym pisać. Idę jeść pączki i odpocząć RE: W przyszłości - spełnianie marzeń... - pspsga - 08-02-2018 17:13 Ten hajs (0.08$) pochodzi z urządzeń typu IPAD/IPHONE. Też ostatnio u siebie zauważyłem , że czasami takie dziwne sumki (0.03$ lub 0.04$) wpadają a konwersji nie ma A z stroną w 100% współczuje PS. Smacznych pączków RE: W przyszłości - spełnianie marzeń... - social-shop - 08-02-2018 17:40 Pierwszy raz tutaj jestem ale fajnie się czyta, widać progres i życzę Ci dalszego! RE: W przyszłości - spełnianie marzeń... - dzemba - 09-02-2018 18:25 A ja mam pytanie co do samego dziennika, czemu wszytko piszesz kursywą? RE: W przyszłości - spełnianie marzeń... - paweuq - 09-02-2018 20:00 Ja miałem na wordpresach i artykuły po 700 słów i też polecialły ;/ (08-02-2018 17:40)social-shop napisał(a): Pierwszy raz tutaj jestem ale fajnie się czyta, widać progres i życzę Ci dalszego! Teraz to chyba regres.. RE: W przyszłości - spełnianie marzeń... - Zawik - 10-02-2018 11:34 (09-02-2018 18:25)dzemba napisał(a): A ja mam pytanie co do samego dziennika, czemu wszytko piszesz kursywą?Bo tak mi się podoba (09-02-2018 20:00)paweuq napisał(a): Ja miałem na wordpresach i artykuły po 700 słów i też polecialły ;/Dokładnie, teraz tylko regres. Wszystko przez jedną stronę. Mogłem wcześniej się zabrać za pozycjonowanie innych stronek, a nie czekać na ustabilizowanie zarobków z jednej. Cel na ten miesiąc miał być systematyczną pracą. SEO czterech stronek, min. 4h dziennie. No nie wiem co się będzie w tym miesiącu działo, zastanawiam się aktualnie w co pójść. Poczekam jeszcze parę dni i zobaczę na serpy, jak z nimi jest itp.. aktualnie mi wszystkie wyleciały z google, nie wiem czemu. Jedna strona thin, dwie nie mają żadnego bana, nawet się pokazują po wpisaniu "site:strona". Jeśli wszystkie serpy wrócą do normy, to chyba jednak dalej idę w ogads i hacki. Miałem promować snapa, ale ostatnio była aktualizacja i trochę ciężko jest się połapać w tym wszystkim. @[Miedziany] zasugerował mi AdSense. Nie wiem co o tym myśleć, zawsze słyszałem że tam są słabe zarobki. W przyszłości - spełnianie marzeń... - patrolpxd - 10-02-2018 12:17 Słyszałem że da się cofnąć jakoś tą aktualizację snapa tylko nie do końca jeszcze wiem jak ;D Mi na szczęście jeszcze nie zaktualizowało No i powodzenia dalej bro! Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |