![]() |
Dorabiamy do wypłaty! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dorabiamy do wypłaty! (/Temat-Dorabiamy-do-wyplaty-142641) |
RE: Dorabiamy do wypłaty! - Fox90 - 29-05-2017 02:02 Nawet jak ktoś zakłada dziennik tylko dla refów to zbyt długo go nie prowadzi(chodzi mi o to, że zwykle dziennika nie prowadzi się zbyt długo i nawet robienie tego dla refów nic nie zmienia, nie chodzi mi o ten dziennik!). Sumienne prowadzenie dziennika uśredniając, to przeważnie około miesiąca(mówię z doświadczenia, chociaż mój był kilka miesięcy,). Dlaczego tak jest? Po pierwsze dziennik jest dobry żeby się zmotywować, zobowiązać się przed samym sobą jak i innymi użytkownikami forum, że "coś" się osiągnie. Nie chcąc świecić pustym stanem konta jak dupą pawian jesteśmy w stanie wykrzesać na jakiś czas w sobie zapał do sumiennego, regularnego działania, a tym samym zarabiania. Jednak z czasem motywacja spada, a zamiast tworzyć dziennik wolimy poświęcać ten czas na zarobienie jeszcze kilku centów. Po drugie jeżeli dobrze się przyłożymy do danego sposobu to już nawet po miesiącu jesteśmy w stanie robić niezłe wyniki i staje się to dla nas czymś normalnym. Więc tak jak na samym początku cieszyliśmy się z zarobionego dolara, tak teraz zarabiając mniej niż $10 uważamy, że nie ma sensu nawet o tym pisać, bo czym tu się chwalić? Po trzecie w końcu, jakieś 99% użytkowników którzy cokolwiek osiągną mają dość ludzi pokroju @[supkar]. Oczywiście ja nie hejtuje, ja chcę tylko dowodów! ![]() Dzięki robieniu tasków da się zarabiać fajne kwoty, ale po pierwsze trzeba nad tym trochę posiedzieć, a po drugie muszą być dostępne jakieś taski. No i potrzeba chęci, ja sam robię je raczej w kratkę, ale akurat w tym miesiącu parę ciekawych tasków było więc coś tam zarobiłem, zdarzały mi się lepsze wyniki ale w tym roku jeżeli chodzi o CrowdFlower to mój rekord $230 za ten miesiąc ![]() ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! - minerwa90 - 29-05-2017 11:20 Osoby które chcą zarabiać na prowadzeniu bloga, zachecam do poczytania bloga o nazwie "jak założyć bloga "http://jak-zalozyc-blog.pl/hosting-dla-bloga-przedstawiamy-najlepszy-hosting-dla-blogerow/ RE: Dorabiamy do wypłaty! - xela94 - 05-06-2017 16:06 Pollado! Może przyjąłbyś żółtodzioba pod swoje skrzydła? RE: Dorabiamy do wypłaty! - Pallado - 07-06-2017 09:29 Mały update. Cały czas działam, nic się nie zmieniło ![]() Clixsense/neobux: Zobaczyłem fajne taski z tłumaczeniem angielskiego na polski i doszedłem do wniosku, ze nie ma lepszego czasu na mały powrót jako, ze angielski ogarniam bardzo dobrze. Tego robiłem na neo ze względu na cenę 0.49$. Clix kilka centów mniej. Z bonusami i prowizjami z poleconych wczoraj udało mi się uciułać ( trochę czasu to zajęło bo w jednym tasku było tłumaczyć 9 zdań ale ze względu na zaawansowaną znajomość języka wystarczyło tylko rzucić okiem na zdanie po ang. i juz wiedziałem co napisać) ~ 43$. Polecam taski jeżeli ktoś ogarnia angielski, bo są cały czas. Druga co do wielkości dniówka buxów. Aliexpress: Wpadło,9,45$. Powoli zaczynają eż zatwierdzać pieniążki do wypłaty. Kryptowaluty: Sprzedałem ethereum i ltc z zyskiem ~1200zł. Piękny czas, wrzuciłem pewną sumę w inną krypto. Podczas spania wzrost wartości o prawie 50% ![]() Zysk na czysto- 352,45$ = 1395,63zł Dorabiamy do wypłaty! - tomek7912 - 07-06-2017 10:14 Jak to jest z tymi taskami w neobuxie? Ile ich jest, że aż tyle zarabiasz? RE: Dorabiamy do wypłaty! - Pallado - 07-06-2017 10:33 Zarówno na neo jak i clixsense taski zawsze są te same bo z jednej platformy, crowdflower. Różnią się minimalnie ceną, ale same serwisy mają też różne bonusy od zarabiania więc można samemu wybrać. Minusem neo jest to, że nie mamy możliwości zarabiania z ankiet i dużo słabiej z reklam. Akurat wczoraj były taski z rodziny translate aż po 0,49$. Wszystko zależy od tego czy w dany dzień są jakieś interesujące, dobrze płatne i w miarę proste zadania. Trzeba samemu sprawdzać, czytać instrukcję i dojść do wniosku czy są do zrobienia. RE: Dorabiamy do wypłaty! - piotr358 - 05-07-2017 16:27 Hej , zarejestrowałem się z reflinka , napisałem wiadomość na gg , nic nie wypełniam narazie , Pozdro ![]() |