Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! (/Temat-Restock-23-Grudnia-2016-Zasady-i-Warunki-uczestnictwa-141522) |
RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - aero2 - 30-12-2016 16:02 Mi dziś anulowali, zamówienie dwa razy tej samej nagrody. Cytat:Twoja nagroda Koszulka sponsorowana przez FireMedia zostala anulowana. RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Admin - 30-12-2016 16:07 (30-12-2016 14:25)Arivi napisał(a):(30-12-2016 13:07)Admin napisał(a): @up Następnym razem nie bierz udziału w ogóle, bo z twoim podejściem do tego rodzaju zabawy każde przedsięwzięcie w którym nie dostaniesz tego na co liczysz będzie nieudane. Ci którzy zamówili jacka poprawnie (5 osób) straty nie odczują bo nagrody dostaną możliwie najlepsze z tych które zostały anulowane lub gadżety ode mnie więc nie sądzę aby byli pokrzywdzeni (szczególnie że anulacji było więcej niż potwierdzeń więc wśród nich zostały powerbanki, pendrivy32/16/6, słuchawki i masę innych). Event organizowaliśmy dla użytkowników, jednak jak widać po twoim wpisie niektórzy docenić tego nie potrafią, pokazując w zamian szczyt bezczelności. Jeśli FG są dla Ciebie zbawienne proszę bardzo, wysyłam Ci je jako "donejt dla zachłannych". RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - bialy88 - 30-12-2016 16:13 Super czyli jednak cos bede mial Pozdrawiam RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Arivi - 30-12-2016 16:48 FG zostało zabrane różnym osobom, a jednym z argumentów było to, że zmniejszyli szanse innym. Jednak sam musisz przyznać, że przez niedopilnowany błąd na stronie też je zmniejszyłeś... Skoro nagrody rekompensujące będą sponsorowane przez inne serwisy to nadal uważam, że fg powinno być zwrócone wszystkim :| No cóż czyżby logika mnie zwodziła? RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Adriano42 - 30-12-2016 18:01 (30-12-2016 16:48)Arivi napisał(a): FG zostało zabrane różnym osobom, a jednym z argumentów było to, że zmniejszyli szanse innym. Jednak sam musisz przyznać, że przez niedopilnowany błąd na stronie też je zmniejszyłeś... Skoro nagrody rekompensujące będą sponsorowane przez inne serwisy to nadal uważam, że fg powinno być zwrócone wszystkim :| No cóż czyżby logika mnie zwodziła? Dostałeś zwrot swoich FG więc przestań marudzić dalej. I tak nie miałeś szansy na żadną nagrodę skoro zostałeś zdyskwalifikowany za procent ostrzeżeń. Zrobić coś za darmo i dla zabawy to jeszcze źle i narzekanie wieczne... RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Zaperr44 - 30-12-2016 19:11 Ehh minął już prawie tydzień od restocku a niektórzy nadal mają ból dupy nie zważając na to że przeszkodzili innym w wzięciu udziału RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - Admin - 31-12-2016 09:46 @upNiestety przeważnie tak właśnie jest, że ten kto ma najmniej wkładu w to forum płacze najbardziej... Zgodnie z przysłowiem krowa co dużo muczy mało mleka daje. @temat Korzystając z okazji życzę Wam wszystkim udanego sylwestra i samych sukcesów w nowym roku, nagrody dla zwycięzców ja i sponsorzy prześlemy już w nowym roku, dzięki jeszcze raz za uczestnictwo w zabawie, niezależnie czy udało Wam się coś wygrać czy nie RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - piotrgk4 - 31-12-2016 12:49 To my dziękujemy za organizacje wszystkiego RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - aggankx - 31-12-2016 13:02 Zabawa była najlepsza A tym lepsza dla tych co potrafią czytać i nie mają problemów z regulaminem który powinien być przeczytany przed udziałem w każdym przedsięwzięciu. Mam dzieję że @[Admin] nie zniechęci się przez tych wszystkich ludków do tego typu eventów, bo jest to naprawdę zarąbista sprawa Mam nadzieję że za rok, albo chociaż za dwa jeszcze raz odbędzie się coś takiego : ) Szczęśliwego nowego roku i powodzenia wszystkim RE: Restock 23 Grudnia 2016 - Zasady i Warunki uczestnictwa! - bartek9330 - 01-01-2017 23:37 Admin kiedy planujecie rozpocząć pierwsze wysyłki nagród? |