![]() |
TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: TreePay (/Forum-TreePay-402) +---- Wątek: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. (/Temat-TreePay-pl-V2-Profesjonalna-i-Innowacyjna-Platforma-Programow-Partnerskich-132727) |
RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Majka - 15-10-2016 08:04 (14-10-2016 22:20)nicooo napisał(a):(14-10-2016 17:30)Karewer napisał(a): @[nicooo] Przyznaję się. Ja prosiłam o zmianę gdyż dodatkowe kliknięcie w player myślę, że jest nie potrzebne i obniża konwersję tak samo jak czas filmu na playerze 0.33 sekundy. @[Karewer] Tobie chodzi o to, że weryfikacja wyskakuje od razu po kliknięciu oglądaj a nie jak było dotychczas - trzeba było szukać na playerze przycisku start czy o to, że zajawka powinna trwać więcej sekund? Piszcie na forum swoje propozycje zmian dowolnych programów. Myślę, że to jest dobre rozwiązanie dla nas jak i dla całego treepay, gdyż wszyscy dążymy do jak najwyższych zarobków. RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Miedziany - 15-10-2016 09:10 10 zł ![]() ![]() RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Czaq - 15-10-2016 09:19 10! RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Karewer - 15-10-2016 09:23 (15-10-2016 08:04)Majka napisał(a):(14-10-2016 22:20)nicooo napisał(a):(14-10-2016 17:30)Karewer napisał(a): @[nicooo] W sumie to dobrze, że poprosiłaś o zmianę, bo jakieś dodatkowe kliknięcia faktycznie mogą obniżać konwersję, też tak uważam. Powinien pojawiać się player z przyciskiem play i to wszystko. Czas filmu na pasku, to również niepotrzebna rzecz, wg. mnie. @[Majka] Chodziło mi o to, że po prostu po kliknięciu "OGLĄDAJ" wyskakiwała weryfikacja po sekundzie. Troszkę mi to utrudniało zadanie, ponieważ nie mam żadnego fajnego playera, to po wstawieniu obrazka robiłem po prostu screen playera i wrzucałem na stronę. Poradziłem sobie z tym na szczęście i to okienko nie przeszkadza mi w użyciu prt sc na klawiaturze. Ja po prostu zawsze puszczałem zajawkę parę sekund i dopiero wtedy wyskakiwało okienko, tak byłem nauczony. Nie uważam po prostu, że weryfikacja po sekundzie, jakoś mi przeszkadza. To dla mnie coś nowego i muszę przetestować takie rozwiązanie, co nie znaczy, że faktycznie nie zwiększy konwersji. Dokładnie. Forum i GG jest po to, żeby podsuwać pewne sugestia i rozwiązania. Również jestem za, a nawet zachęcam do tego, bo Bartuś bardzo chętnie wprowadzał zawsze moje różne inne dziwactwa na innym programie. ![]() RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Czaq - 15-10-2016 09:35 Moim zdaniem czas jest kluczowy Karawer! A chociażby dlatego żeby zwiekszyc wiarygodnosc! RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Karewer - 15-10-2016 10:23 Dokładnie. To jest kluczowy aspekt, jeśli ten program ma dobrze konwertować ![]() RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Majka - 15-10-2016 10:41 To jaki czas zajawki proponujecie ile sekund? Ale bez zbędnego klikania w play na bannerze ![]() RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Karewer - 15-10-2016 10:50 Czekajcie, czekajcie ![]() @[Czaq] Pisałeś o czasie zajawki czy o tym na suwaku? Bo ja pisałem o tym suwaku, że to kluczowy aspekt, który na pewno wpływa na wiarygodność ![]() Jeśli chodzi o czas zajawki, to na pewno nie potrzebne jest dodatkowe kliknięcie "Play". Tutaj na pewno jesteśmy zgodni. Ja myślę, że dobrym rozwiązaniem byłby jakiś zwykły kozacki player po wejściu w link, a weryfikacja po sekundzie mogłaby pozostać. Chyba, że byłaby możliwość ustalenia samemu po jakim czasie miałaby wyskakiwać weryfikacja, tak jak w innych serwisach ![]() No nie wiem. Burzę mózgów czas zacząć ![]() RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - nicooo - 15-10-2016 13:03 Może tak jak uważacie wprowadzimy nowy player, i damy wam możliwość ustawienia czasu po jakim ma wyskoczyć okienko z weryfikacją?Dodatkowo wprowadzimy zmiane czasu filmu na pasku itp,co sądzicie? RE: TreePay.pl V2 - Profesjonalna i Innowacyjna Platforma Programów Partnerskich. - Czaq - 15-10-2016 13:47 Świetna sprawa! Będzie co testowac a może i zostać na dłużej? ![]() |