![]() |
Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI (/Temat-Pyczarka-je-talarka-Czyli-zarabiamy-w-mobilnym-CPA-PPI-121286) |
RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - marian123415 - 06-10-2016 17:38 Cześć Pyczarka, miło będzie znowu śledzić Twój dziennik ![]() Pytanko, korzystasz z gotowych LP czy piszesz/robisz sam? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 07-10-2016 11:25 ![]() Kolejny dzień za nami. Dla czytających mam małą podpowiedź gdzie można fajne pieniądze zarobić z ogads. Jest na sklepie taka mała aplikacja nazywająca się... iFunny ![]() Nie będę się wdawał w szczegóły co i jak bo nie o to mi chodzi, tylko bardziej żeby ktoś inny sam do tego doszedł. Przy dobrym pomyśle można spokojnie tam wyciągnąć $10-$20 dziennie ![]() Pozdro! RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Gratsy - 07-10-2016 14:02 Czy tylko ja mam problem z tym serwisem? Gdy chce sie zalogować pisze "Your aplication is...." coś tam: / RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - twardy - 07-10-2016 14:23 Bo tu nie tylko zakladasz konto... to konto musza ci jeszcze zaakceptowac. RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Gratsy - 07-10-2016 14:49 @Up ok, dzięki RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Lanserek - 07-10-2016 20:26 (07-10-2016 11:25)Pyczarka napisał(a): Na Blackhat World jest pełny poradnik do tej metody jak ktoś poszuka to znajdzie. ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 07-10-2016 20:53 @[Lanserek] Patrzyłem i faktycznie coś tam jest, i nie bez powodu ludzie to krytykują. Przepisywanie linku ze zdjęcia? Ludzie są tak leniwi, że głodni nie pójdą sobie jedzenia zrobić, a co dopiero link przepisać. Nisza musiałaby być potwornie dobra na ten sposób. Jak ktoś się dobrze przypatrzy największym profilom tam to zrozumie jak można wykorzystać traffic stamtąd ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 08-10-2016 11:43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - xchangerx - 08-10-2016 12:12 Ładnie lecisz tak dalej ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - jigorex - 08-10-2016 12:14 ładny dzienniczek ![]() |