LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry (/Temat-LucreLab-Polska-odpowiedz-na-MTV-PV-akcje-ad-packi-gry-109726) |
RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - infokasa - 20-04-2015 09:56 @musiek01 Ten moduł jeszcze kuleje teraz nacisk położony jest na gry online, własny procesor i moduł portfolio. Jeśli ktoś nie zauważył od kilku dni strona ma https co znacząco zwiększa bezpieczeństwo i wiarygodność RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - kam100 - 20-04-2015 11:57 Moduł już działa a samo szyfrowanie pojawiło się prawie miesiąc temu. RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - ScamKiller - 26-04-2015 22:40 Moja ostatnia wypłata: http://prntscr.com/6wevpj Życzę wszystkim podobnych zarobków. RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - infokasa - 27-04-2015 13:42 (20-04-2015 11:57)kam100 napisał(a): Moduł już działa a samo szyfrowanie pojawiło się prawie miesiąc temu. Faktycznie moduł już działa ale wcześniej po prostu nie zaliczał W LL pojawiły się długo wyczekiwane warcaby, możemy teraz zagrać z innymi uczestnikami o punkty LP. Jeśli ktoś jest dobry w te "klocki" to może dość szybko się wzbogacić. Dwie osoby stawiają tą samą liczbę punktów np każdy po 10.000 LP, wygrany zgarnia 18.000 LP (10% stanowi prowizja) RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - seba274 - 27-04-2015 15:55 (27-04-2015 13:42)infokasa napisał(a): W LL pojawiły się długo wyczekiwane warcaby, możemy teraz zagrać z innymi uczestnikami o punkty LP. Jeśli ktoś jest dobry w te "klocki" to może dość szybko się wzbogacić. Dwie osoby stawiają tą samą liczbę punktów np każdy po 10.000 LP, wygrany zgarnia 18.000 LP (10% stanowi prowizja) Jest mały szkopuł. Tak nie wyglądają warcaby. Ja miałem sytuacje taką, że ja miałem 4 pionki na białym, a przeciwnik na czarnym i się nie da zbić. RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - kam100 - 27-04-2015 17:01 To nie grałeś w poprawioną wersje. RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - infokasa - 28-04-2015 08:25 @seba274 Na początku były dostępne warcaby chyba w wersji tureckiej RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - infokasa - 09-06-2015 12:22 W temacie cisza a LL rozwija się z coraz lepszym tempie. Właśnie powstał pierwszy duży projekt uruchomiony dzięki LL. 2BTC to kantorwymiany BitCoin-ów. Oto krótki opis od właściciela: Cytat: RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - rafi213 - 09-06-2015 13:12 @infokasa ten kantorek wystartował już w sobotę i dawno jest już info o tym na forum RE: LucreLab - Polska odpowiedź na MTV/PV - akcje, ad packi, gry - infokasa - 09-06-2015 13:50 @rafi213 Wystartował w sobotę czyli 2 dni temu i nie wiem czy to tak dawno (masz jakieś dziwne pojęcie czasu ), info o którym piszesz nie zawiera nawet informacji o tym że kantor powstał dzięki środkom z LL, a jest to ważna informacja dla wszystkich którzy inwestują lub mają zamiar inwestować w LL. 2BTC jest pierwszym tak dużym projektem, a na dniach wystartują jeszcze doładowania telefonów. |