![]() |
Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL (/Temat-Duze-pieniadze-malo-pracy-Trafficmonsoon-PaidVerts-MTV-by-Miko93PL-107247) |
RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 25-07-2015 08:51 Cześć wam ludzie dobrej woli KONKURS
Konkurs uważam za zakończony. Postaram się wszystko podliczyć aby jeszcze dziś ogłosić zwycięzce. Chciałbym także ogłosić nowy konkurs, tym razem wygrać będą mogły 3 osoby ![]() 1 miejsce - $30, 2 miejsce - $15, 3 miejsce - $5 Co należy zrobić ? Dołączyć do Naszej grupy TUTAJ , polubić Nasz nowy Fanpage ( WKRÓTCE DODAM LINK ), zarejestrować się z mojego linku do TM TUTAJ , wyklikać $0.20 na Cash Links ( macie na to 30 dni gdyż tyle trwa konkurs ). Jutro udostępnimy Fanpage abyście mogli go polubić ![]() Konkurs będzie trwał przez okrągłe 30 dni. prawdopodobnie od 27.07.15r. TM
Celem było 4500 zł wypłacić w ciągu miesiąca a tym czasem mam już wypłacone : CEL - 397,192 / 4500 zł + STAN SALDA NA TM ![]() CEL można powiedzieć, że został już zrealizowany i nieco przebity zobaczymy jak to ostatecznie wyjdzie i ile wypłacę. Jeśli macie jakieś pytania zapraszam na priv, lub gg - 52793472 Przypominam także, że mam bardzo ciekawe oferty dla osób poleconych : MEGA OFERTA EDIT :
Konkurs wygrał niklaus
GRATULUJEMY ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Okazzi - 26-07-2015 13:15 Bardzo ciekawy wątek, będę śledzić ![]() btw. wysłałem prośbę o dołączenie do grupy RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 28-07-2015 18:05 Cześć wszystkim ![]() KONKURS
Pora ogłosić nowy konkurs zacznie się on jutro 29.07.15 o godzinie 9:00 a zakończy 29.08.15 o godzinie 9:00. Tym razem wygrać będą mogły aż 3 osoby 1 miejsce - 30$ 2 miejsce - 15$ 3 miejsce - 5$ Co należy zrobić aby móc wziąć udział w konkursie ? 1. Polub Nasz Fanpage – https://www.facebook.com/zarabiajpasywniewsieci?notif_t=page_new_likes 2. Dołącz do Naszej grupy na Facebooku – https://www.facebook.com/groups/1633338913577045/?fref=ts 3. Zarejestruj się do programu Trafficmonsoon ( rejestracja jest całkowicie darmowa ) – https://trafficmonsoon.com/?ref=piksomax 4. Wyklikaj reklamy Cash Links od 29.07 – 29.08 o wartości $0.20 ( lub więcej jeśli chcesz ) Jak wyłonię zwycięzców ? Każda osoba będzie miała numerek Pan Kowalski nr 1, Pan Nowak nr 2 itp poszukam w internecie jakiś automatów co losują numerki i tak 1 wylosowany numerek będzie 1 wygranym, drugi numerek będzie 2 wygranym i ostatni numerek będzie 3 wygranym. Uważam, że tak będzie najbardziej uczciwie i sprawiedliwie. Przed losowaniem powiedzmy 28.08 o 22:00 napiszę kto ma jaki numerek ( wypiszę tylko Wasze ksywki z Trafficmonsoon bez danych osobowych ). Losowanie odbędzie się 29.08 około 9:00, postaram się ściągnąć jakiś program do nagrywania, żeby było widać jak losuje numerki ![]() Aby wziąć udział w konkursie nie musisz wydać ani centa a możesz wygrać jedna z 3 nagród pieniężnych i poznać czym jest Trafficmonsoon i zacząć zarabiać jak my ![]() Gdyby ktoś miał jakieś pytania proszę pisać w komentarzach na priv lub gg ![]() TM
Około 10 dni temu postawiłem sobie cel 4500 zł w ciągu miesiąca śmiało mogę powiedzieć, że cel został zrealizowany a nawet nieco przebity ![]() CEL - 397,192 / 4500 zł + wczorajsza wypłata ![]() ![]() Czyli wyjdzie, że zarobiłem około 7100 zł w ciągu 10 dni uważam, że to całkiem przyzwoity wynik biorąc pod uwagę to, że jeszcze na początku roku nie zarabiałem w ciągu tygodnia czy nawet miesiąca 10 zł ![]() Tak więc cel zrealizowany w 100% CEL - 8000 / 4500 zł jeszcze trochę i bym wynik podwoił ![]() Ostatnio zajmowałem się także nieco pozycjonowaniem stronki oraz dodawałem parę wpisów. Od jutra zacznę promować konkurs w internecie ![]() Miłego wieczoru ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 04-08-2015 22:25 Cześć wszystkim parę dni nie pisałem jakoś nie miałem czasu i chęci. Postanowiłem co tydzień wypłacać pieniądze aby mieć stałe zyski z programu. Tak więc w ciągu ostatniego tygodnie udało mi się zarobić 339$ czyli około 1250 zł. ![]() Mamy nowy miesiąc wiec wypadałoby napisać nowy cel na sierpień. Tak więc mój cel to 6000 zł z czego 99% będzie pochodzić tylko z Trafficmonsoon. Ale za parę dni planuje także zacząć wypłacać z Adbrook. Zapraszam także wszystkich do konkursu bo jest o co grać. KONKURS CEL 1250 / 6000 ZŁ RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Annuitant - 04-08-2015 22:31 Ładnie ciśniesz! Trzymam kciuki, jesteś już na 0 czy jeszcze nie? RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - saq714 - 04-08-2015 22:37 To ile masz aktualnie paczek? RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Miko93PL - 04-08-2015 22:57 Cytat:Ładnie ciśniesz! Trzymam kciuki, jesteś już na 0 czy jeszcze nie? Dzięki obecnie jestem już ponad 8000 zł na plus ![]() Cytat:To ile masz aktualnie paczek? 190 aktywnych paczek teraz celuje na 330 ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Szutam - 05-08-2015 01:35 Jakim sposobem wypłacasz pieniądze. Chodzi mi o to ile reinwestujesz a ile przelewasz na pp. RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - Annuitant - 05-08-2015 06:05 A bilans ile wpłacone i wypłacone zrobisz ![]() RE: Duże pieniądze - mało pracy - Trafficmonsoon + PaidVerts + MTV by Miko93PL - rcielak - 05-08-2015 07:12 Mozesz wrzucic zrzut ekranu z iloscia paczek i poleconych itd. Najlepiej caly panel usera z TM z zarobkami ![]() Ciekaw jestem ile uciulales z poleconych ile z paczek itd. Gratuluje wyniku nie zapomnij zaplacic podatku ![]() ps. Ile lacznie wrzuciles we wszystkie hyipy, a ile wyplaciles? ![]() |