Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE (/Temat-Wymiana-PayPal-Bank-Bank-PayPal-PP-DOLADOWANIE-77238)

RE: Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE - PaidMoney - 17-07-2016 15:12

Jak zwykle transakcje szybka i bezproblemowa Smile
Polecam

RE: Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE - kokos765 - 19-07-2016 10:02

Polecam serdecznie, wszystko należycie i na czas Smile Bez zawalania terminów.

RE: Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE - marcel_kk - 20-07-2016 17:15

@[roko1992] piszesz do mnie PW w sprawie wymiany, wyczyść skrzynkę bo ni jak nie mogę Ci odpowiedzieć.

RE: Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE - roko1992 - 20-07-2016 20:12

Polecam w 100% Smile

RE: Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE - NikoMat - 26-07-2016 13:16

Witam .
Proponuje przelew PayPal 220 zł (+ 5 zł przelew) z mojej strony , w zamian za przelew natychmiastowy na konto 200zł . Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem , będe stałym klientem w kantorze. Interesują mnie szybkie wymiany gdyż często zalezy mi na czasie
Pozdrawiam

RE: Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE - NikoMat - 26-07-2016 15:01

(26-07-2016 13:16)NikoMat napisał(a):  Witam .
Proponuje przelew PayPal 220 zł (+ 5 zł przelew) z mojej strony , w zamian za przelew natychmiastowy na konto 200zł . Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem , będe stałym klientem w kantorze. Interesują mnie szybkie wymiany gdyż często zalezy mi na czasie
Pozdrawiam

Pisze ponownie ponieważ nie moge nawiązać kontaktu przez PW , a nie ukrywam że zależy mi na czasie. Prosze o odpowiedz w sprawie wymiany

RE: Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE - yolo89 - 26-07-2016 17:40

Wszystko wporzadku, polecam Smile

RE: Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE - psk9 - 30-07-2016 19:20

Dziękuje za kolejną wymianę! :-) Profesjonalna & Ekspresowa obsługa.

RE: Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE - Adriano42 - 31-07-2016 14:39

Jak zawsze wszystko dobrze, polecam.

RE: Wymiana PayPal -> Bank ; Bank -> PayPal ; PP->DOŁADOWANIE - radioid - 01-08-2016 08:55

Napisałem PW, potrzebuję szybkiej wymiany
1000zł+Twoje 7% Paypal > 1000zł PKOBP z bluecashem

Jak wymiana pójdzie sprawnie, następnie 900zł

Potrzebuję wymiany bardzo bardzo pilnie, termin mnie goni i każda godzina może być katastrofą.

Wysyłam pierwszy oczywiście ze względu na reputację