Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: moja kilkuletnia przygoda z ankietami (/Temat-moja-kilkuletnia-przygoda-z-ankietami-136875)

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Marta. - 13-09-2019 19:16

(13-09-2019 17:58)Agusek76 napisał(a):  Ja też mam problemy na ysense - ilości ankiet hmmm raczej takie homeopatyczne (o ukończonych nie wspomnę), na dodatek dopiero po skasowaniu ciasteczek pojawia mi się OW i tak po jakichś dwóch kliknięciach ponownie znika. Ja nie jestem tam w stanie już "zarabiać".
W rotatorze Opinion World jest obecnie ustawiony taki dziwny limit "klików". Po 5-ciu kliknięciach rotator znika i pojawia się dopiero w kolejnej dobie "ichniejszego" czasu. Dużo osób pisało o tym problemie. Ja u siebie zauważyłam, że czasem znika, a czasem nie. Chyba potrzebna jest kolejna doza cierpliwości, bo jeszcze nie wszystko działa u nich idealnie Smile

(13-09-2019 18:16)Kryspin napisał(a):  u mnie przed chwilą w ysense była ankieta z OW i była to społeczność typu philips tylko że coś dla kierowców ale był jakiś błąd i w ogóle ankieta się nie wczytała tylko czarny ekran był :/ w ogóle dostał ktoś coś z philipsa w tym miesiącu?

Również miałam mały problem z tą ankietą - pojawił się czarny ekran, następnie komunikat, że ankieta została ukończona (mimo że jej nawet nie rozpoczęłam), a na końcu przekierowanie na główną stronę. U mnie pomogło odgrzebanie linku z historii, wrzucenie go do przeglądarki i szybkie odświeżenie. Spróbuj, może u Ciebie też się uda Smile

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - ggusiaja - 13-09-2019 19:31

Otrzymałam odpowiedź od ysense, że jeszcze raz mam podać numer ankiety, kwote i zrzut ekranu, będą sprawdzać co się stało że nie zaliczono mi tej ankiety.

Co do Philipsa tez nie dostałam żadnej informacji o wygranej, ale być może znów się nie udało dobrze wytypować.

Ogólnie jeśli chodzi o ySense to w tym tygodniu u mnie sporo było ankiet w OW w tym do tej społeczności dla kierowców, poza tym wpadła też ankieta z samplico za ponad 1$. W sumie gdyby nie dzisiejsze problemy to bym nic do nich nie miałaSmile

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Kryspin - 13-09-2019 22:25

(13-09-2019 18:16)Kryspin napisał(a):  u mnie przed chwilą w ysense była ankieta z OW i była to społeczność typu philips tylko że coś dla kierowców ale był jakiś błąd i w ogóle ankieta się nie wczytała tylko czarny ekran był :/ w ogóle dostał ktoś coś z philipsa w tym miesiącu?

Również miałam mały problem z tą ankietą - pojawił się czarny ekran, następnie komunikat, że ankieta została ukończona (mimo że jej nawet nie rozpoczęłam), a na końcu przekierowanie na główną stronę. U mnie pomogło odgrzebanie linku z historii, wrzucenie go do przeglądarki i szybkie odświeżenie. Spróbuj, może u Ciebie też się uda Smile
[/quote]

dzięki Smile udało się wypełnić ankietę i dostać do badania 7 października teraz mam czekać na broszurki które mi wyślą Smile

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - 11natinka11 - 14-09-2019 20:05

Ankiety zrobione w dniach 13-14 września:

2 ankiety kantar za 200pkt i ankieta kwalifikująca do drugiej części specjalnej o serku danio, za którą dostanę 400pkt i za serki - stan konta 1065pkt
2 ankiety ysense za 0,66$ i 0,28$ (plus 2 ankiety niezatwierdzone) - stan konta 1,76$ i czekam na 2 wypłaty po 10$
ankieta lifepointspanel 800pkt - stan konta 5647pkt
2 ankiety surveyo24 za 0,68$ i 0,29$ - stan konta 6,03$ (603pkt)
ankieta prolific 0,75 funta (jeszcze nie zatwierdzone) - stan konta 1,06 funta

Zmieniam taktykę wypłat. Teraz będę wypłacać z wszystkiego raz w miesiącu, a nie wiele małych wypłat Smile

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Kryspin - 14-09-2019 21:45

czy u Was też nie przyszły żadne ankiety na maila z zymetri a na stronie były 2? Ps może ktoś podać link do jakiegoś programu w którym mogę robić screeny?

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - priestos - 15-09-2019 10:50

Wybierz sobie sam Tongue

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/najlepsze-darmowe-programy-do-tworzenia-zrzutow-ekranu.html

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - 11natinka11 - 15-09-2019 15:24

(14-09-2019 21:45)Kryspin napisał(a):  czy u Was też nie przyszły żadne ankiety na maila z zymetri a na stronie były 2? Ps może ktoś podać link do jakiegoś programu w którym mogę robić screeny?

właśnie dzisiaj dostałam przypomnienie o ankiecie z zymetrii, a zaproszenia nie było wcześniej.

Ja tam screeny robię prtscn i wklejam do painta i przycinam Smile

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - kubek87 - 15-09-2019 20:02

Po przeczytaniu waszych wpisów zalogowałam się teraz na Zymetrię i rzeczywiście mam ankietę, a na mailu nie było powiadomienia. Zymetria zmienia taktykę?

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - ggusiaja - 15-09-2019 21:02

(15-09-2019 15:24)11natinka11 napisał(a):  
(14-09-2019 21:45)Kryspin napisał(a):  czy u Was też nie przyszły żadne ankiety na maila z zymetri a na stronie były 2? Ps może ktoś podać link do jakiegoś programu w którym mogę robić screeny?

właśnie dzisiaj dostałam przypomnienie o ankiecie z zymetrii, a zaproszenia nie było wcześniej.

Też tak robię jesli chodzi o zrzuty ekranuSmile

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Marta. - 15-09-2019 21:36

(15-09-2019 21:02)ggusiaja napisał(a):  
(15-09-2019 15:24)11natinka11 napisał(a):  

Też tak robię jesli chodzi o zrzuty ekranuSmile
Ja z kolei robię screeny narzędziem systemowym o nazwie 'Wycinanie' - przycisk Start w lewym dolnym rogu, wybieram wspomniane 'Wycinanie', klikam opcję 'nowy' i zgodnie z nazwą wycinam interesujący mnie fragment Smile Jeśli chodzi o Zymetrię również się zalogowałam i też miałam ankietę (o piwie). Jest też tam taka krótka informacja o zmianach w społeczności, ale dotyczy ona dodania nowego wątku na forum. Myślę, że brak zaproszenia do tej ankiety to raczej przypadek niż celowe działanie (kilka razy już zauważyłam, że warto się tam od czasu do czasu zalogować samodzielnie).