Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: prolific.ac - świetnie płatne ankiety (/Temat-prolific-ac-swietnie-platne-ankiety-157283)

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Massimo93 - 31-10-2021 19:31

(18-09-2021 18:10)przemo1969 napisał(a):  Ja nie oczekuję z ankiet cudów, ale jak mam przez 40 minut wypełniać bzdety o wyższości jednych czipsów nad innymi i dostać za to mniej więcej 1-2 PLN to z góry dziękujęSmile

Wiadomo, że minimalnej nikt z tego nie wyciągnie. Przynajmniej nie u nas.

Rejestrowałem się w środę, Mieszkam w Polsce. Nic nie ukryłem, podałem prawdziwe dane adresowe i prawdziwe odpowiedzi na About You.
Do weryfikacji użyłem polskiego dowodu osobistego (ID Card) i podpiąłem baaaardzoooo stary PayPal. Mam go chyba od prawie początku istnienia PayPala.

Jak masz cos podobnie ciekawego do zaproponowania to please PW.
Dziwne. Ja też dałem dowód, następnie paszport i mnie odrzucili.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - przemo1969 - 01-11-2021 07:24

Taka ciekawostka: wypłaty PayPal działają teraz natychmiastowo.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Kryspin - 01-11-2021 07:42

(01-11-2021 07:24)przemo1969 napisał(a):  Taka ciekawostka: wypłaty PayPal działają teraz natychmiastowo.

Taka ciekawostka że działają już od dawna Wink

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - przemo1969 - 01-11-2021 08:41

Ja do tej pory miałem we wtorki i piątki. Dopiero wczoraj poszło od razu.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Kryspin - 01-11-2021 09:21

(01-11-2021 08:41)przemo1969 napisał(a):  Ja do tej pory miałem we wtorki i piątki. Dopiero wczoraj poszło od razu.

To jest od dawna pierwsze wypłaty są we wtorki i piątki a po 3 czy 5 wypłatach (nie pamiętam już) masz wtedy instant.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Gravity - 02-11-2021 12:12

Jest jakaś możliwość żeby dostać unbana na ip od nich ? Nie wiem z jakiego powodu dostałem, długo mnie już nie było na tej platformie i miałem zamiar wrócić a tu takie cudo Undecided. Ktoś miał podobną sytuację?

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - dexter2 - 13-11-2021 18:48

Coraz więcej Polskich Badań się trafia też tak macie? Co do wypłat instant nawet w Niedziele Wink

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - Kryspin - 18-11-2021 15:38

W końcu w tym miesiącu coś się ruszyło . Na początku same ankiety na maila przed chwilą udało się dostać do fajnej ankiety 20 min ok trwała za 4,46£

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - xdax1 - 18-11-2021 16:58

Ja się dziwiłem czemu mam tak mało ankiet, a po wejściu do profilu okazało się, że % wypełnienia spadł i musiałem sporo wypełnić. Od razu więcej ankiet zacząłem ponownie dostawać.

RE: prolific.ac - świetnie płatne ankiety - obey93 - 18-11-2021 18:43

(02-11-2021 12:12)Gravity napisał(a):  Jest jakaś możliwość żeby dostać unbana na ip od nich ? Nie wiem z jakiego powodu dostałem, długo mnie już nie było na tej platformie i miałem zamiar wrócić a tu takie cudo Undecided. Ktoś miał podobną sytuację?

Mam to samo. Dzisiaj już któraś ankieta mnie ominęła. Nigdy nie miałem bana na IP, żadna ankieta nie jest odrzucona.

Ktoś ma jakąś radę? Jakiś VPN?