![]() |
Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Zarabiam w internecie - najlepsze programy (/Temat-Zarabiam-w-internecie-najlepsze-programy-93086) |
RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 02-01-2015 11:39 Muszę przyznać że nie doceniłem PV, byłem pewien że kurs akcji spadnie bardzo szybko po swap-ie jednak sporo osób postanowiło nie sprzedawać akcji, a skup przez PV winduje cenę dość wysoko. Wahania są na tyle duże że spekulanci mogli wczoraj zarobić ponad 100% (trochę żałuję że przez wyjazdy nie mam czasu na handel bo od świąt można było zarobić niezłe pieniądze). Ja tak jak pisałem ostatnio postanowiłem zostać w PV możliwe nawet że wrócę do grupy +3m BAP. Kampanie można kupować tylko w wyznaczonych godzinach (o 13:00 zostanie uruchomiony kolejny zakup kampanii) gdyż są problemy z automatycznym księgowaniem wpłat, ale tickety rozpatrywane są od razu i kampanie które widnieją pending są ręcznie uruchamiane. Pomimo iż wczoraj reklamy można było kupować tylko przez kilka godzin to PV osiągnęło rekord sprzedaży co powinno przełożyć się na duże naliczenia. W związku z czym zakupiłem wczoraj SUU mega, rezultat możecie zobaczyć poniżej ![]() ![]() RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - haha40027 - 02-01-2015 21:45 Ci, którym SUU tak ładnie nalicza mogą się jedynie cieszyć, ponieważ na forum wiele osób narzeka, że nie dostało nic i wbrew pozorom tych ludzi jest całkiem sporo... Nie wiem czy znowu jakieś błędy czy coś, mają nieco zmienić działanie(kosmetyka) i sprawdzić czy coś jest nie tak. Mimo tego gratuluję, mi też się tak poszczęściło dzisiaj ![]() RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 02-01-2015 22:03 Przy SUU szczęście to zawsze nieodzowna zmienna, jednak te osoby które nie dostały nic z SUU mega to te które nie wiedziały że od dłuższego czasu mini i mega nie działają razem (pisałem o tym zresztą w dzienniku jakiś czas temu). Sprawa ma też drugie dno bo co by nie było pracownik PV/MTV slosumo otrzymał rekordowe naliczenia z SUU mega 1160$ w 2 dni https://www.paidverts.com/profile-8656.html RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - haha40027 - 03-01-2015 00:33 @infokasa Cóż, ostatnio wiele mamy takich spraw z drugim dnem i wiele z nich jest nader ciekawych... Np. czwartek i początek "okienek" z kupowaniem reklam, gdzie akurat najbliżsi współpracownicy Joela się załapali, ale też kilku największych akcjonariuszy, co kilka osób ładnie zanalizowało... Joel bronił się, że to zbieg okoliczności, a ludzie snują teorie spiskowe ![]() A co do Mini i Mega to pamiętam o tym problemie, jednak jest on już tak długo, że dawno powinien był być naprawiony(sam myślałem, że jest ![]() A fakt, że nie jest pozostawię bez komentarza... Zresztą obojętnie czy to jest/było zamierzone czy nie - i tak nie mamy na to wpływu ![]() RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - morawcik - 03-01-2015 09:52 Po nowym roku nie jest źle poza tym, że w większości reklam ciągle wywala mi, że źle przepisałem captcha. Po kilka(naście) razy próbuję aż załapie. Nie wiem co jest nie tak, bo przepisuje poprawnie, nawet wielkości liter się trzymam :/ RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Dziubla - 03-01-2015 12:34 (03-01-2015 00:33)haha40027 napisał(a): Np. czwartek i początek "okienek" z kupowaniem reklam, gdzie akurat najbliżsi współpracownicy Joela się załapali, ale też kilku największych akcjonariuszy, co kilka osób ładnie zanalizowało... Latwo wyjasnic, jedni tam zarabiaja, i program traktuja powaznie, dlatego gdy byl swap to siedzieli na stronie klikajac f5 co 10sec zeby zalapac sie jako pierwsi na reklamy, a inni siedza na forach i narzekaja ze inni zarabiaja i snuja teorie spiskowe, potem narzekajac ze przegapili okres gdy mozna bylo kupowac reklamy ![]() Dlatego ja osobiscie juz powoli nie mam sily do naszego polaczkowego forum, z glownego tematu o PV robia juz taki syf, ze naprawde sie nie da tego czytac. Pozostaje czytanie dziennika Infokasy, tutaj w dwoch zdaniach mozna wyczytac wiecej ciekawych rzeczy niz w tamtym temacie przez 20 stron. RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 03-01-2015 13:58 Zgadzam się z Wami. Trzeba dostosować się do nowych warunków i korzystać jak najlepiej się potrafi. Na zmiany nic nie poradzimy musimy przyjąć je do wiadomości i zacząć na nich zarabiać bo można zbić teraz niezłe kokosy. Co do slosumo to myślę że poprostu korzysta z wiedzy i możliwości jakie ma obecnie w programie. RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 04-01-2015 11:51 Tak wygląda mój bilans wpłat i wypłat za 2014 z PV, 1133$ do przodu i to w niecałe 8 miesięcy ![]() ![]() Do tego mógłbym doliczyć 1000 akcji które trzymam w celu dostępu do panelu akcjonariusza oraz 420$ które zostały mi po swap-ie, uzyskane ze sprzedaży akcji. Ale jest to wkład na 2015 rok do PV/MTV. Jako cele na styczeń miałem sobie postawić: 1. Powrót do grupy 3m+ 2. Wypłata 200$ 3. Zakup akcji do 10000 Ale w ciągu ostatnich 3 dni z 420$ zrobiłem 3,95m BAP (czyli 1274$) i niemal osiągnąłem swój cel w 3 dni. Nie będę go modyfikował bo przy takich zarobkach jakie można teraz osiągnąć jest to bezcelowe. Większość zysku uzyskałem dzięki trading-owi akcji (w piątek siedziałem od rana do wieczora i handlowałem), ale ogromne znaczenie miała tu ref commission i mega naliczenia z SUU mega (na razie 284$) i naliczenie główne które z piątku ponad 200$. Zleciłem dwie wypłaty jedna na 89$ (już doszła), a druga dzisiaj na 75$. Możliwość zakupu kampanii nadal jest okresowa, ale możliwe że już dziś zostanie uruchomiona na stałe. Do panelu handlu akcjami zostały dodane usprawnienie pozwalające na kupno jednej z 6 najlepszych ofert a nie jak było do tej pory tylko najlepszej. Pamiętajcie że jeśli włączacie SUU to nadal nie działają one wspólnie, dlatego albo mini albo mega. Ciągle jest bardzo dużo bug-ów więc jeśli coś nie działa polecam zaglądać na forum tam od razu jest o tym głośno. Tymczasem na jutro Jo zapowiedział kolejne duże naliczenie ![]() Stan konta: My Balance: 3,87 $ BAP: 3945000 Wypłaconych środków: 1499$ + 75 w trakcie wypłaty Cytat:01.01.2015 RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - infokasa - 05-01-2015 15:01 Obiecane duże naliczenie dotarło do nas bardzo szybko, dla mojej grupy było to 125,60$. SUU zostały już naprawione i działają wspólnie ale jeśli decydujecie się na jego zakup polecam jeszcze dla asekuracji kupno tylko jednego. W ciągu kilku ostatnich dni pobijane są rekordy obrotów i przychodów, niestety w parze z tym idą również problemy, a to nie działają captcha (za niedługo mają być do wyboru dwie obecna i google), a to jakaś osoba może kupować reklamy gdy inni mają taką możliwość zablokowaną, ale najważniejsze jest to ze naliczenia są rozsyłane regularnie i ich wielkość jest co najmniej zadowalająca (teraz zasadą ma być 6 naliczeń w tygodniu – bez sobót). Wiele osób pyta jak można zarobić szybko na akcja więc postanowiłem opowiedzieć jak dziś wyglądało to u mnie. Otóż kupiłem 22240 akcji za BAP (3201849 BAP/3100 1032$) po cenie 144 (0,0464$). Niestety przez to że nie ustawiłem od razu wysokiej pozycji sprzedaj (np. po 0,055$) to przegapiłem skup akcji przez PV i musiałem ratować się szybką sprzedażą do innych userów większość po cenie 0,0473$, pozwoliło mi to uzyskać 1064$ czyli 32$ zysku (gdybym ustawił od razu sprzedaj choćby na 0,055$ to zysk wyniósł by 191$ ). Do tego całość zainwestowałem w nową kampanię która oprócz reklamy da mi dodatkowe 34$ zysku przez następne 10 dni z 1% (106,4$ x 33%). Jak widzicie pomimo iż zawaliłem sprawę udało się zarobić ![]() Stan konta: My Balance: 275 $ BAP: 3925000 Wypłaconych środków: 1499$ + 75 w trakcie wypłaty 05.01.2015 Cytat:Grupa BAP.........% puli (x100)……..Wartość puli dla grupy ($)….Liczba osób w gr…... Wysokość głównego naliczenia ($) RE: Zarabiam w internecie - najlepsze programy - Money. - 06-01-2015 01:25 Ładnie Ci idzie! Gratulacje. ![]() |