![]() |
HighCash.org - Ogólna Dyskusja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: HighCash (/Forum-HighCash-337) +---- Wątek: HighCash.org - Ogólna Dyskusja (/Temat-HighCash-org-Ogolna-Dyskusja-60071) |
RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - HighCash.org - 30-06-2013 16:44 Przypominamy o zleceniu dziś wypłaty :-) sqmany - Wypłaty zlecamy między 2 a 15 dniem, ciężko mi dziś powiedzieć kiedy dokładnie będą wysyłane pieniądze na PP. Szaman1644 - Odpisałem na GG ;-) RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - fryzjer - 01-07-2013 19:56 kiedy realizujecie wypłaty ? ;d RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - Szaman1644 - 01-07-2013 20:31 Wogóle nie mam od Was żadnej odpowiedzi. Zresetowaliście mi Pin, ale nie zdążyłem wczoraj wypłacić. Mogę dziś zlecić wypłatę, albo jutro rano??? RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - HighCash.org - 01-07-2013 21:15 fryzjer - Przeczytaj trzy posty wyżej :-) Szaman1644 - PIN miałeś zresetowany... Do pojutrza z powodu przeprowadzki mamy ograniczony dostęp do internetu, może zdarzyć się że będziemy odpisywać z opóźnieniem. RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - KosikSquad - 13-07-2013 10:40 Może dziwne pytanie, ale ... może ktoś wytłumaczyć jak wgrać gatewaya na wordpressie ? Próbowałem wszędzie ten kod wklejać i nic z tego, a nie mam nigdzie żadnych nagłówków <head> RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - xyourneyx - 13-07-2013 10:48 W headerze muszą być nagłówki <head> Jeśli nie wiesz jak wejść do nagłówka to: Wchodzisz w appearance -> Themes -> Editor -> Header i dodajesz tam ten kod RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - KosikSquad - 13-07-2013 13:03 Okej zrobiłem to, ale się pojawił nowy problem. Dodałem kod gatewaya do obrazka i gdy klikam na niego, tło robi się szare ale nie wyskakuje okno z ofertami. Co z tym zrobic ? Na blogspocie testowałem i tam nie ma żadnego problemu a na WP ciagle coś nowego @Edit : Okej to już zalatwiłem ale znowu jest problem. Raz sie pojawia GTW a raz nie. TO jakas loteria czy jak ?^^ Klikam i sie pojawia, kline potem drugi raz i "page not found" RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - HighCash.org - 13-07-2013 21:34 KosikSquad - Napisz do mnie na GG 45006616, pomogę :-) RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - xyourneyx - 18-07-2013 18:11 Podbite stawki są czy się mi wydaje? ;P RE: HighCash.org - Ogólna Dyskusja - max188 - 21-07-2013 17:34 Mam pytanie, czy jest możliwość wybrania np 20 ankiet które będą się pojawiały dla każdego kraju? Oczywiście te za które dostajemy najwięcej $? Pytam bo 90% to zarobki poniżej 1$.. Jeśli wybiorę np te najbardziej dochodowe i każdy kto będzie chciał pobrać będzie musiał wypełnić jedna z nich to z automatu zarobki by się zwiększyły? Z góry dzięki za odpowiedzi bo jak słyszę ze ludzie maja po 5-20$ za pobrania to jestem w szoku i pytam skąd jak ![]() |