![]() |
SurfBar I-Gagnant la barre: zarabianie przez internet, praca dodatkowa, inwestycje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: SurfBar I-Gagnant la barre: zarabianie przez internet, praca dodatkowa, inwestycje (/Temat-SurfBar-I-Gagnant-la-barre-zarabianie-przez-internet-praca-dodatkowa-inwestycje-48822) |
RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 29-07-2012 11:45 Zauważyłem że osoby które polecają w moim temacie serwis i wklejają swój ref link nie są moimi poleconymi. Usunęli ref końcówkę... nie uważacie że zapisanie się z ref linka takiej osoby które myśli tylko o swoich zyskach nie jest zbyt opłacalne ![]() Swoją droga dziwie się takim osobom zamiast zapisać się z refka i dać zarobić polakowi wolicie być przyznani losowo innej osobie i dać zarobić np jakiemuś niemcowi czy francuzowi... RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - Vuja1991 - 29-07-2012 17:17 Być może osoby "nowe" nie wiedzą że są przydzielane losowo. Ludzie z forum (nie wszyscy) za zarejestrowanie z refa mogą ci pomóc, a niemiec czy francuz... nie bardzo. RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - dawsan20 - 29-07-2012 19:26 witam jestem nowy i szukam osoby która pomoże znaleźć kilka polecających , w zamian mogę klikać w refy . A to mój ref http://www.i-gagnant-barre.com/?u=dawsan20&lang=pl z góry dziękuje ![]() RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 29-07-2012 19:28 (29-07-2012 19:26)dawsan20 napisał(a): witam jestem nowy i szukam osoby która pomoże znaleźć kilka polecających , w zamian mogę klikać w refy . A to mój ref http://www.i-gagnant-barre.com/?u=dawsan20&lang=pl z góry dziękuje zapisałeś sie z mojego ref linka wiec wyślę ci kilka wskazówek na pw w gagnant ![]() RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - mareczek - 30-07-2012 13:32 (29-07-2012 11:45)MrocznyKILL napisał(a): Zauważyłem że osoby które polecają w moim temacie serwis i wklejają swój ref link nie są moimi poleconymi. Usunęli ref końcówkę... nie uważacie że zapisanie się z ref linka takiej osoby które myśli tylko o swoich zyskach nie jest zbyt opłacalne co do drugiej wypowiedzi, bez takich gadek mroczny, bo wiadomo, że tobie też chodzi tylko o to zeby zbierac jak najwieksza liczbe poleconych, a twoja 'pomoc' za zarej. z refa jest za przeproszeniem gowniana, jak poprosilem o pomoc w zdobywaniu poleconych to napisales mi tyle: 1. inwestor- podam ci nazwy serwisów gdzie reklama jest bardzo tania i skuteczna oraz dam ci gotowy tekst reklamowy 2. podobnie jak punkt 1 ale podam ci serwisy gdzie warto sie zapisać i kupować reklame za zarobki 3. spamer - szeroka gałąź ![]() wiec napisalem, zebys rozwinal 3 podpunkt o co dokladniej chodzi itd. dodajac ze niechetnie inwestuje, a ty tylko 'rozumiem, ze wolisz najpierw spraawdzic serwis zanim zainwestujesz pieniadze' i od tamtej pory nic nie odpisales, za taka pomoc nawet nie moge podziekowac RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 30-07-2012 13:58 (30-07-2012 13:32)mareczek napisał(a):(29-07-2012 11:45)MrocznyKILL napisał(a): Zauważyłem że osoby które polecają w moim temacie serwis i wklejają swój ref link nie są moimi poleconymi. Usunęli ref końcówkę... nie uważacie że zapisanie się z ref linka takiej osoby które myśli tylko o swoich zyskach nie jest zbyt opłacalne zdaje sobie sprawę że kontakt ze mną jest dość trudny ale uwierz mi że staram się jak mogę. na gg mam ponad 200 kontaktów z czego 60% to osoby którym poleciłem gagnant ... robię co w mojej mocy ale nie mogę pamiętać o wszystkich choć bym bardzo chciał RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - Hercik - 01-08-2012 12:14 Dał by ktoś wskazówki jak zdobyć paru poleconych? Jestem w tym zielony... Ile punktów to 1Euro? RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - Surfik - 01-08-2012 21:51 Mroczny rejestracja z Twojego linku ![]() ![]() ![]() RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - MrocznyKILL - 02-08-2012 10:11 (01-08-2012 12:14)Hercik napisał(a): Dał by ktoś wskazówki jak zdobyć paru poleconych? Jestem w tym zielony... Odezwij się do mnie na PW w Gagnant odnoście pierwszej prośby. 1euro to około 10 tys pkt RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki - mareczek - 02-08-2012 16:20 (01-08-2012 21:51)Surfik napisał(a): Mroczny rejestracja z Twojego linku a w tym śnie były smoki? nawet jakbyś miał kompa odpalonego przez cały dzień to maksymalnie mógłbyś zebrać 1800 punktów za surfbara + za kliki 50 czyli ciekawe skąd wziąłeś te 5150 punktów nie mając poleconych ![]() |