![]() |
Dorabiamy do wypłaty! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dorabiamy do wypłaty! (/Temat-Dorabiamy-do-wyplaty-142641) |
RE: Dorabiamy do wypłaty! - brombor - 13-05-2017 08:13 @supkar na początku też nie wierzyłem, że w clixsense można zarobić więcej niż pare centów dziennie. Ale teraz po zaledwie 1.5 miesiąca mam średnio 1 ankiete dziennie = 0,85 $. Do tego dochodzą reklamy na około 0,06 - 0,10 $. Do tego dochodzą taski, które niekiedy są banalne. I dniówka dla świeżaka 1.5$-2$ to nie problem. To nie są kwoty jak Pallado, ale nie zapominajmy, że mam dopiero 1lvl (choć obecnie znowu 0 z powodu braku 70% poprawnych odpowiedzi. Nie czytałem instrukcji i mam za swoje ![]() Jak narazie rzadko, ale są taski na np rozpoznanie, czy zdjęcie jest dobrej czy kiepskiej jakości. Na PC/laptopie to jest dosłownie 20 sekund i wpada (z tego co pamiętam) 0,02$. Jedyne co, to potwierdza się to co piszą na forum clixsense. Taski są coraz głupsze, coraz trudniej wpasować się w klucz rozwiązania, skopiujesz spację i nie zaliczone, itd itp. Ale nawet na samych ankietach dolar dziennie wpada, więc 30$ miesięcznie to i tak sympatyczny wynik za chwilkę roboty dziennie. RE: Dorabiamy do wypłaty! - supkar - 26-05-2017 16:05 chyba jednak były to tylko gołe liczby bez potwierdzenia bo jakimś trafem dziennik zawieszony od tego czasu RE: Dorabiamy do wypłaty! - brombor - 26-05-2017 17:07 Różnica bywa w zyciu i może nie ma czasu już tak szczegółowo pisać. Może założył dziennik tylko dla refów i teraz tylko będzie miał pasywny zysk z poleconych. Może ma awarię internetu. Może... Można teraz pisac różne domysły, ale jedno jest pewne. Na clixsense da się zarobić fajne dniówki. RE: Dorabiamy do wypłaty! - supkar - 26-05-2017 18:02 zależy co dla Ciebie jest fajną dniówką? Jeśli 2$ dziennie to jasne Ale nie 8-10$ z taskow w 1h czy 1.5h. a co do tych Twoich "może " to ja stawiam na to drugie bo zrzutów zarobków nigdy nie było tak jak w większości dzienników tylko gołe liczby. RE: Dorabiamy do wypłaty! - Pallado - 26-05-2017 18:11 Panowie spokojnie nic nie zawiesiłem tylko pisałem, że ze względu na zmiane pracy i częściowe przerzucanie się na inne metody zarobku ( bardziej pasywne) mam mniej czasu na clixsense ( ale zamierzam bardziej sie przyłożyć od czerwca) ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! - supkar - 26-05-2017 18:53 a w czym przeszkadza robić taki zrzut? taski zajmują Ci 15-30sekund, to co to takiego 5s poświęcić dziennie na zrzut. Zmyslanie to już Twoje słowa więc wiesz ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! - danoneksss - 26-05-2017 21:53 @[supkar] Zarejestrowałeś się na forum zaledwie kilkanaście dni temu i już zgrywasz cwaniaka, że przez internet nie da się zarabiać dobrych pieniędzy? Wybacz, ale to, że Ty tego nie potrafisz (ja też ![]() Więc może nie zarzucaj innym użytkownikom, że ich zarobki są wyimaginowane, bo nikt nie musi Ci nic udowadniać. RE: Dorabiamy do wypłaty! - supkar - 26-05-2017 23:44 to że na tym forum jestem od niedawna to nie znaczy że nie miałem z tym styczności to po pierwsze, po drugie nie twierdzę ze przez internet nie da się zarabiać (czytaj ze zrozumieniem ziomek), a po trzecie to jeśli ktoś podaje reflinki i oczekuje żeby się rejestrować z jego polecenia to jakoś to musi wyglądać A nie liczby podawać (i tutaj też poprawna interpretacja tekstu się kłania). Spójrz na inne dzienniki jak wyglądają ![]() ![]() RE: Dorabiamy do wypłaty! - danoneksss - 27-05-2017 06:44 W żadnym wypadku się nie spinam ![]() Po prostu denerwują mnie już osoby (nie mówię akurat o Tobie), które na siłe oczekują dowodów i robią gościom syf w dziennikach. Nie raz była już taka sytuacja, że osoby, które chciały pomóc innym, zamykały przez takie ataki dzienniki. RE: Dorabiamy do wypłaty! - supkar - 27-05-2017 14:55 ja syfu nie robię tylko poprostu zasugerowalem ze takie zrzuty by były ok, wiarygodne, tym bardziej że zajmuje to dosłownie sekundy |