![]() |
[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Takahari - 15-12-2016 13:34 Cytat:Szybko przygotowana lista 120~ FOR pod do-Follow Maiłbyś może podobną listę FOR tyle że zagranicznych ? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 15-12-2016 13:35 Można stworzyć na szybko, napisz do mnie na GG. Jutro mam wolne ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - SurpriseYT - 15-12-2016 14:34 Moglbym tez zalapac sie pod ta liste ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - trybulski - 15-12-2016 15:17 @[vasaki] Cytat:trybulski niektóre strony nie mają zabezpieczenia używania htmlu w adresach swoich zapytań, przez co możemy umieszczać linki poprzez tworzenie odpowiednich formuł. Masz może jakieś namiary na program, który dodaje do tego typu stron? Kiedyś taki miałem ale od kilku lat nie jest już aktualizowany, więc i stron tego typu aktualnych już za bardzo nie ma ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - WhiteNigga - 15-12-2016 15:48 Profile społecznościowe dużo dają do pozycji w google jeśli nie ma się fanów albo niewielka ilość? fb, google+, tweeter i inne. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 15-12-2016 17:11 @[WhiteNigga] nie próbowałem nigdy z 0, zwykle daje około 300-500. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - jarekxD - 15-12-2016 23:07 @[vasaki] czy robot google rozpoznaje, że np wszystkie czynności są robione z tego samego IP? I czy to w ogóle ma jakiś wpływ? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 17-12-2016 10:03 @[jarekxD] Zależy od serwisu czy taką ewidencje prowadzi kto z jakiego postował itp. Wtedy jak najbardziej ma to wpływ bo będzie wyglądać dosyć nienaturalnie ![]() Na szczescie malo ktore takie cos prowadza ![]() Dzisiaj na szybko dodałem jeden artykuł z odniesieniem do głównego tematu "Do pobrania" Ostatnio troche zajęty jestem po prostu ![]() Pierwsza recenzja filmu Resident Evil: Ostatni Rozdział ![]() I taka ciekawostka po wpisaniu Resident Evil Ostatni Rozdział, otagowane zdjęcie wyskakuje jako pierwsze z faniresidentevil.pl ![]() RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - GelO - 18-12-2016 00:26 vasaki czy dużo trudniej jest wypozycjonować prostego Landing page z bądź co bądź niezbyt dużo ilością tekstu czy bloga? Dobrą opcją byłoby dodatkowe podpięcie bloga pod landing page i umieszczenie tam kilku postów czy raczej nie ma takiej potrzeby? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 19-12-2016 17:15 @[GelO] Dodaj troche tekstu na stronie gdzies na dole ![]() ![]() Dzisiaj wieczorem jak wrócę ze spotkania to wrzucę wam efekty dzisiejszej pracy z TrustFlow ![]() Jest to jakieś 50~ linków zwrotnych ze stron o znacznym TrustFlow w języku Polskim ![]() (Bo dostalem zrypki od klina ze robie na odpierdziel XD) Tak ze zapraszam po 22 do tematu ![]() |