![]() |
Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI (/Temat-Pyczarka-je-talarka-Czyli-zarabiamy-w-mobilnym-CPA-PPI-121286) |
RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 22-03-2016 23:50 Będę pisał nie długo, wstawię większy post z kilku dni. Nie zrobiłem sobie ani trochę konkurencji, ja posiadam własną stronę z której mam zyski. Na tych metodach zarabiałem, są dalej zyskowne więc żeby dorobić więcej się nimi podzieliłem. Metoda jest jaka jest ale żadnych nieprzyjemności z nich nie ma. RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Mounthains - 22-03-2016 23:53 (22-03-2016 23:50)Pyczarka napisał(a): Będę pisał nie długo, wstawię większy post z kilku dni. Dziennik ma służyć Tobie a nie innym. Innych to ma motywować a nie naciskać Ciebie kto zna sposób na zarobek otrzymanie od Ciebie na tacy wszystko za darmo lub nawet za pieniądze. Śledzę Twój dziennik mimo że sam w czymś innym siedzę (HYIP ![]() Powodzenia! RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - satoshiner - 11-04-2016 19:45 Zdecydowanie najciekawszy dziennik, a tu taka cisza. Chyba większość czeka na to wielkie podsumowanie i na to, że wrócisz do codziennego prowadzenia dziennika ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - prololex - 04-08-2016 10:11 Cześć mam pytanko, masz może jakiś uniwersalny landing pod mobilny ruch? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Nymeb - 04-08-2016 19:11 Niezły odkop ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - polak2k15 - 21-08-2016 10:19 A wiadomo dlaczego Pyczara tak nagle zniknął? Robił to wszytko tylko po to, by sprzedać poradnik? RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 05-10-2016 17:24 ![]() Soon™
![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Gratsy - 05-10-2016 17:29 @[Pyczarka] na jakiej apce działasz? Powiedz już, Bo wszyscy są ciekawi xD RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Pyczarka - 05-10-2016 21:40 I'm tryna put you in the worst mood, ah
![]() Witam! To znowu ja! ![]() ![]() Dalej wszystkie zarobki są z Ogads. Ta platorma jest jedną z najlepszych, a rynek mobilny rozrasta się i rozrasta. Źródeł zarobku jest trochę, mniej oklepanych niż Instagram czy wcześniej używane aplikację. Tak samo nisze różne, jednak najbardziej czekam na aktualizację pewnej gry, która otworzy mega niszę i z odpowiednią inwestycją zwróci się ona kolosalnie. Jeśli ktoś będzie czytał, w sumie już trzecią, reaktywację dziennika, to zapraszam serdecznie. Na dziś to tyle ![]() PS. Pozwów do dzisiaj nie dostałem ![]() RE: Pyczarka je talarka! Czyli zarabiamy w mobilnym CPA/PPI - Gratsy - 05-10-2016 21:41 Pozywa Cię za to, ze nie napisałeś xD, a tak serio to długo Cię nie było |