Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] (/Temat-Jak-zarobilem-pierwsze-3-tysiace-na-sub-premium-sms-Aktualizacja-domena-hosting-120374) |
RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - gift256 - 12-09-2015 17:34 Szkoda że freenom mi nie działa RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - AresxXx - 12-09-2015 17:36 .... RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - ShuQi - 12-09-2015 17:39 Już znalazłem co chcialem Prawie stronka skończona z inną niszą RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - ShuQi - 12-09-2015 19:36 @[szyweg] Jeszcze jedno pytanie. Szablon "hard" Problem w tym, że pomimo ustawieniu linku nie występuje przekierowanie na inną stronę--> Jak to ustawić? Kod: <h3>POPULARNE ARTYKUŁY</h3> RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - szyweg - 12-09-2015 19:39 (12-09-2015 19:36)ShuQi napisał(a): @[szyweg]Nie robiłem nigdy na tym szablonie nic. @[GaCeL] mi je wysłał i chciał abym je tutaj dodał może on Ci pomoże. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - ShuQi - 12-09-2015 19:41 Okey Zatem @[GaCeL] Poproszę o udzielenie odpowiedzi na moje pytanie RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - GaCeL - 12-09-2015 19:57 @[ShuQi] Masz np. takie coś: Kod: <h3><a href="#">Policjanci z pionu kryminalnego zatrzymali we wtorek dwóch mężczyzn...</a></h3> To zamiast # wstawiasz http://zarabiam.com i tyle. Kod: <h3><a href="http://zarabiam.com">Policjanci z pionu kryminalnego zatrzymali we wtorek dwóch mężczyzn...</a></h3> Sprawdzałem na twojej stronie czy jeżeli tak ustawię to czy działa. No i normalnie przekierowuje. RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - ShuQi - 12-09-2015 20:05 Dziękuje, faktycznie działa chociaż nie do końca tak jak myślałem Zobaczymy czy mój pomysł na sposób wyciągania subów przejdzie :> RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - GaCeL - 12-09-2015 21:02 Chodziło ci o to żeby w nowej karcie otworzyło? RE: Jak zarobiłem pierwsze 3 tysiące na sub/premium sms. [Aktualizacja domena + hosting] - ShuQi - 13-09-2015 12:45 Działa to na tej zasadzie że dopisuje do adresu strony czyli strona.pl aa po click w wiadomość strona.pl/wiadomosc itd tak też może być, ale wolałbym to z nową kartą |