![]() |
|
[SCAM] HQRevshare - 150% ROI PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: [SCAM] HQRevshare - 150% ROI PayPal (/Temat-SCAM-HQRevshare-150-ROI-PayPal-118251) |
RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - Bonezz - 25-10-2015 08:59 W sumie ciężko zrobić sobie urlop od "pracy" która wygląda jakbyś ciągle był na urlopie i sprawdzasz tylko jak hajs rośnie i kupujesz za zarobiony hajs kolejne paczki.
RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - dariuszxdd - 25-10-2015 10:10 No mniej więcej. Ale ten Program jest tylko kolejnym źródłem dolarów Przede wszystkim ciężka praca polega na robieniu reklamy, jednak jak ktoś to lubi to sprawia mu to przyjemność .Zobaczcie jak inni zarabiają
RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - Miko93PL - 25-10-2015 10:46 Pytania do osób które działają w HQ ile wynoszą dzienne naliczenia ? RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - Bonezz - 25-10-2015 10:56 Ciężko określić ile ktoś w to wpakował. Skoro działa to od początku sierpnia to do teraz jeśli zebrał tyle hajsu to musiał wpłacić kilkanaście tysięcy euro. Jeśli ktoś wpłacił taki hajs to po prostu nie ma co z nim robić i wisi mu tak duże ryzyko. @Miko - dzienne naliczenia to jakieś 0.24$ na dobę z jednej paczki. RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - Miko93PL - 25-10-2015 11:02 Cytat:Ciężko określić ile ktoś w to wpakował. Skoro działa to od początku sierpnia to do teraz jeśli zebrał tyle hajsu to musiał wpłacić kilkanaście tysięcy euro. Być może osoba ta zainwestowała '' tylko " $1000 a reszta z prowizji od poleconych. Nawet jeśli ktoś włoży w program parę tysięcy złoty czy euro nie uważam aby takie osoby nie miały co robić z pieniędzmi lub wisiało im ryzyko, może są po prostu przedsiębiorcze i wolą mieć $10 zamiast $5
RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - bnaibirith - 25-10-2015 11:03 Paczki które kupiłem 24 września wypracowały już 7$, więc myślę koło 3%
RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - ASTONEQ - 25-10-2015 11:14 Tak wygląda to u mnie obecnie, chyba będę inwestował do 200 paczek ![]() ![]() Co do naliczeń to w ostatnim czasie na paczkach za 5$ jest 0,21-0,22$ dziennie więc jest to przyzwoity wynik ! Pierwsze paczki zamknęły mi się w około 34-35 dni. Program ma spory potencjał, mam nadzieję że wprowadzą opcję upgrade konta to może to wydłużyć działanie serwisu. RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - dariuszxdd - 25-10-2015 11:24 Właśnie ja jestem zdania że takie abonamenty w Revshare niszczą program, ale HQrevshare jest fajnie zrobiony bo ma limity od początku i nawet jak ktoś wrzuci kokosy to nie wyjmie ich szybko bo dziennie można 188$ Bufor jest wielki a Han już pracuje nad dodatkami.. Bardziej pod reklamodawców . RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - ASTONEQ - 25-10-2015 11:32 I to jest właśnie świetne, ludzie nie boją się tutaj inwestować co dobrze prognozuje. Zaufanie musi być po dwóch stronach. RE: [PŁACI] HQRevshare - 150% ROI PayPal - oski121 - 25-10-2015 15:39 Cześć, mam do was zapytanie, w Hq działam już od 2 tygodni mój stan paczek to 120 na aktualną godzine, ale naszedł mnie pomysł aby wykorzystać business directory, chodzi mi o klikanie w reklamy za klika jest 0.001 $ mógł bym tak zaprojektować skrypt że klikał by w reklame, czekał by, zamykał okno i odświeżał reklamy, cała czynność trwała by 10 sekund, można przeprowadzić prostą kalkulacje że w ciągu 24h skrypt mógł by wyklikać ~8,6 $ jest to wartość przybliżona, ale no tak zawsze musi być jakieś, ale nie jest to zbyt kolorowe ? W regulaminie nie wczytałem nic zakazanym używaniu takich skryptów czy też botów jest tylko notka o działaniu na szkode serwisu, czy to jest działanie na szkode serwisu ? Taka notka jest w regulaminie Cytat:7. ANTI-CHEAT POLICY |