Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! (/Temat-Promuj-filmy-zarabiaj-kase-KOLOSALNE-stawki-112223) |
RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Lamojednorożec - 11-05-2015 19:40 Hej, ej. Już. Koniec. Załatwcie to między sobą i jeżeli czujecie taką potrzebę to ułóżcie pięknie wspólną wersję i wstawcie ja w jednym poście RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - frostfrozen - 11-05-2015 22:41 (11-05-2015 19:26)Voldir napisał(a): To jest firma shorte a shorte w dzień wypłaty sprawdzało skąd pochodzi ruch na koncie i to właśnie potwierdza Twoją nie znajomość tematu a na siłę chcesz posty nabijać . Nie chciało się banować . Nie no wytłumaczenie idealne. Gdybyś śledził temat od samego początku to wiedziałbyś że kilka osób dostało bana jakiś czas temu za generowanie ruchu nie zgodnego z regulaminem.Tak się składa, że temat śledzę od początku, wiem że kilka osób dostało bana, ale myślę że dopiero po tym zaczęło się masowe zakładanie kont i zarabianie botem/spamem, a co za tym idzie nie były to już odosobnione przypadki. Mogło to spowodować zaprzestanie banowania? Mogło. Opłaca się firmie nie banować i nie wypłacać pieniędzy? Opłaca. Mają traffic (mimo że gówniany) za darmo i nic z tym nie zrobisz. Ale jednocześnie masz rację, skoro nie dostałeś kasy za traffic z widgeta na blogu to serwis prawdopodobnie nie wypłaci kasy nikomu, szkoda. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Voldir - 12-05-2015 08:32 Nie ma co się kłócić i sprzeczać bo dyskusję trzeba skończyć. Dziwi mnie tylko że to właściciele Shorte, tak jak ktoś napisał wcześniej i takie zagrywki mają. Jeśli shorte to porządna firma i się szanują to banować za zły traffic powinni, tak jak na shorte, bo powstało tyle skracaczy i tyle alternatyw i już dziś nikt nie myśli że złapał Pana Boga za nogi - gdy zarabia na shorte. 12 maja a wypłaty brak. Saldo na koncie rośnie. Śmiech Zgłaszajcie to do SCAMU. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - bartheez - 12-05-2015 11:04 Ja już zrezygnowałem z promocji tego programu, wczoraj wysłałem do nich meila - zero odzewu, więc nie ma co się spodziewać, że dadza zarobić. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - bartheez - 13-05-2015 15:26 Serwis jednak wypłaca właśnie otrzymałem wynagrodzenie RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - fusek - 13-05-2015 15:29 Faktycznie kasa na koncie. Ucieli mi 1dolarka. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - Narutek - 13-05-2015 15:36 Dostałem kasę RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - aero2 - 13-05-2015 15:50 U mnie cisza, kasy nie widać. RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - bartheez - 13-05-2015 16:06 Screen aby każdy uwierzył: RE: Promuj filmy - zarabiaj kasę. KOLOSALNE stawki! - explrlz - 14-05-2015 06:50 Tez otrzymałem Można przeniesc do dzialu serwisy do zarabiania |