Dziennik z YouTube i inne itp itd - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z YouTube i inne itp itd (/Temat-Dziennik-z-YouTube-i-inne-itp-itd-101593) |
RE: Dziennik z YouTube i inne itp itd - SurpriseYT - 19-03-2016 16:21 Ja nigdy nie patrze na główną stronę Adsense tylko na szczegółowe statystyki. Ile wyś. reklamy, ile kliknięć itd i RPM. Pogrzeb trochę i znajdziesz RE: Dziennik z YouTube i inne itp itd - Zawadson - 21-03-2016 00:46 Wracając do partnerstwa. Ja miałem na myśli takie firmy, jak na przykład: -Machinima -Fullscreen -Lifetube RE: Dziennik z YouTube i inne itp itd - SurpriseYT - 22-03-2016 05:05 Do LifeTuba pisałem, ale nic nie ugrałem udało mi się ogarnąć na torwarze wejście vip na ten event z YouTuberami to wszystko. Mój kontent jest raczej kłopotliwy do połączenia się z innymi ludźmi. Dlatego nie myślę RE: Dziennik z YouTube i inne itp itd - SurpriseYT - 22-03-2016 20:55 Cześć! Kanały YT (11-20.03) zabawki - 255,60$ gwiazdy - 65,08$ kompilacje - 0,12$ ... Tak mija koleje 10 dni. Dużo siedzę przy innych pomysłach i oczywiście nie wyrobiłem się z postanowieniami. Ilość nagrań na kanał: zabawki - 3 na tydzień/ 3 zrobione gwiazdy - 2 na tydzień/ 2 zrobione kompilacje - 2 na tydzień/ 0 zrobione pomysl 1 - do maja 90 filmów potem po 2 na tydzień/ tylko 1 film :/ inne - 2 filmy zrobione Co do celu 10k miesiąc to pracuje nad tym. Jeszcze dużo zostało do końca roku i na 100% się uda Pod koniec miesiąca zrobię podsumowanie jak to wszystko wyszło co do postanowień i zarobków. Przepraszam za skromny wpis, ale nie mam weny. Tak po prostu. Nie mam czasu na tematy zarobków tylko wszędzie jeżdżę i mam remont u brata. PS - Bardzo dużo ludzi do mnie pisze ze wszelakimi sprawami. Cieszy mnie to bardzo, ALE znowu jak rok temu musze to napisać. Najmłodsi użytkownicy! Musicie trochę pomyśleć i trochę poczytać. Nie zalewajcie mnie pytaniami o podstawy! RE: Dziennik z YouTube i inne itp itd - malpa2 - 22-03-2016 22:26 Czy filmy z muzyką, teledyski też da rade podpiąć pod zarobek? RE: Dziennik z YouTube i inne itp itd - SurpriseYT - 22-03-2016 23:15 Raczej nie... muzyka to bardzo cięzki temat. YT weryfikuje filmy głównie po ścieżce dźwiękowej. Nie polecam, ale możesz próbować i daj znać co wyszło Dziennik z YouTube i inne itp itd - Mikey - 22-03-2016 23:22 Hej, widzę ze sporo wiesz o YT. Potrzebuje założyć około 500-1000 kont na YT (nie bedą słuzyły one do dodawania filmów, po prostu bedą sobie żyły). Jak polecasz zakładać aby były trwałe? RE: Dziennik z YouTube i inne itp itd - SurpriseYT - 23-03-2016 00:34 hmmm...na bank inne ip. Weryfikacja telefonem i na każde wrzucić grafikę. Wrzucałbym też po parę nagrań jakiś nagrań z kamery żeby sobie żyły i oczywiście je opisać i otagować. np. masz nagranie gdzie w parku skaczą wiewiórki. Dajesz: - tytuł że ładne wiewiórki i sobie skaczą - opis o tym - tagi na temat tego co w video Dużo pracy, ale wg mnie pewne RE: Dziennik z YouTube i inne itp itd - joseph - 23-03-2016 09:19 W czym montujesz filmy i ile zajmuje Ci zmontowanie jednego? RE: Dziennik z YouTube i inne itp itd - tomek019 - 23-03-2016 09:28 Ladne zarobki i podejrzewam ze po tym calym remoncie beda 2x takie tapnięte |