![]() |
FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! (/Temat-FireCash-v3-Najstarsze-PPA-w-Polsce-wciaz-z-PayPalem-100987) |
RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - leman - 09-09-2015 14:07 YEA ! ![]() Podziękował za to ![]() RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Max998 - 09-09-2015 14:27 Czekałem na to zaglądając często na stronę, tylko jest mały problem.. Zmieniam liczby a one się nie zapisują tj. wpisze 13 ''zapiszę'' potem wchodzę i dalej jest 0 lub n/a. RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - leman - 09-09-2015 15:01 u mnie ok ![]() Spróbuj dwa razy wpisac i zapisac ;P RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Max998 - 09-09-2015 15:16 O już jest ok. ![]() RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Kiljan - 09-09-2015 15:22 Wszystko powinno działać, czasami na początku zawsze mogą być problemy, w końcu nie pozwoliliście nam ogłosić wprowadzenia tego ![]() RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - leman - 09-09-2015 20:19 To jak mogę jeszcze coś zaproponować co by się przydało(jak dla mnie i pewnie dla wielu też) Coś propo tych nowych Getawayów: Szablon 1 i 2 to odtwarzacze i pierwsza moja propozycja to w ustawieniach będzie możliwość wpisanai "Długości filmiku" bo to ma być odtwarzacz który po wypełnieniu oferty "fejkowo nam filmik odpali" więc niech ktoś wie ile ten filmik będzie trwał ![]() Druga propozycja to do tych dwóch odtwarzaczy z szablonu 1 i 2 będzie można zmienić tło. Teraz jedynie można getaway z własnym tłem ale bez tego odtwarzacza na dole ![]() ![]() Co wy na to ![]() RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Diqtion - 09-09-2015 21:40 Mogę Ci udostępnić szablon .PSD tego odtwarzacza ze spłaszczonymi warstwami, ale z możliwością zmiany tła i długości filmu, wtedy będziesz mógł sobie dodać własne tło do gatewaya ![]() RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - leman - 10-09-2015 15:06 To chętnie bym wziął jak można ![]() Bo przyda mi się do tego co teraz kombinuję ![]() RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - Max998 - 11-09-2015 10:25 Ja się dziwię dlaczego pobrania mi się skończyły.. Jakiś błąd jest czy tylko u mnie własna liczba pobrań nie chce się zaktualizować w danym mirrorze? Np. mwfiles, ustawiłem ilość ''pobrań'' - 5394 a wyświetla po kliknięciu 8. megadown, ustawiłem ilość ''pobrań'' - 3167 a wyświetla 71. Pamiętam, że kilka dni temu pokazywało normalnie wpisałem 5394 i pokazywało 5394. Kto pobierze plik, który ma 3 lub 8 pobrań a ja się dziwię czemu mam 0 od pewnego czasu. RE: FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem! - aero2 - 11-09-2015 10:59 @[Kiljan] Dlaczego każe wyłączać wtyczkę AdBlock np: na gigup.pl a na innych mirrorach nie każe? |