RE: FireSub - ogólna dyskusja - exxthc - 01-05-2014 15:41
tez miacie dzisiaj 6 razy mniejsza konwersje niz np. wczoraj?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - yoloswager - 01-05-2014 15:42
@up nie prawie taka sama
RE: FireSub - ogólna dyskusja - xDesinx - 01-05-2014 15:46
Zarobiłem 308 zł, i już zrobiłem że chce wypłacić i ja bym chciał co miesiąc płacić tylko pytanie: Ja mam iść do urzędu skarbowego z jakimiś papierami? Bo ja mam 15 lat i na taty konto to zrobiłem, on pracuje i co ja mam zrobić? Pobrać ten rachunek wystawiony przez firesub, wziąć go i iść do urzędu, dać to, zapłacić i iść? Jak to wygląda? Pierwszy raz tak będę robić.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - ado - 01-05-2014 15:54
(01-05-2014 15:46)xDesinx napisał(a): Zarobiłem 308 zł, i już zrobiłem że chce wypłacić i ja bym chciał co miesiąc płacić tylko pytanie: Ja mam iść do urzędu skarbowego z jakimiś papierami? Bo ja mam 15 lat i na taty konto to zrobiłem, on pracuje i co ja mam zrobić? Pobrać ten rachunek wystawiony przez firesub, wziąć go i iść do urzędu, dać to, zapłacić i iść? Jak to wygląda? Pierwszy raz tak będę robić.
Musisz wyjść z tego forum ze względu na bezsensowny spam.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - xDesinx - 01-05-2014 17:31
Czekam na odpowiedź tylko...
RE: FireSub - ogólna dyskusja - Pawel1178 - 01-05-2014 17:44
(01-05-2014 15:54)ado napisał(a): (01-05-2014 15:46)xDesinx napisał(a): Zarobiłem 308 zł, i już zrobiłem że chce wypłacić i ja bym chciał co miesiąc płacić tylko pytanie: Ja mam iść do urzędu skarbowego z jakimiś papierami? Bo ja mam 15 lat i na taty konto to zrobiłem, on pracuje i co ja mam zrobić? Pobrać ten rachunek wystawiony przez firesub, wziąć go i iść do urzędu, dać to, zapłacić i iść? Jak to wygląda? Pierwszy raz tak będę robić.
Musisz wyjść z tego forum ze względu na bezsensowny spam.
Ty lepiej wyjdź i odsapnij na świeżym powietrzy i się nie udzielaj jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia ...
RE: FireSub - ogólna dyskusja - FireMedia - 01-05-2014 17:56
Widzę, że pojawiło się kilka wątpliwości w rozliczaniu. Zatem krótka ściąga w pigułce dla Was.
Macie następujące możliwości:
- umowa o dzieło - my pobieramy i odprowadzamy zaliczki na podatek dochodowy, w lutym 2015 dostajecie PIT11 i wg niego wypełniacie standardowy pit roczny.
- rachunki - należy zgłosić najem powierzchni reklamowej w US i ryczałt 8,5%. To wy odprowadzacie zaliczki na podatek w wysokości 8,5% do 20 dnia następnego miesiąca
- przelew - nie dostajecie rachunku ani umowy. Na koniec roku sumujecie przelewy i w picie rocznym w zakładce dochody inne. Płacicie podatek za cały rok
- faktury - osoby, które posiadają działalonośc gospodarczą moga wystawiać fv
Jeżeli otrzymujecie pieniądze na konto rodzica, to na nim ciąży obowiązek rozliczenia się z tego dochodu.
RE: FireSub - ogólna dyskusja - connectov - 01-05-2014 18:13
W niedzielę napisałem do [email protected] w sprawie podpięcia pod czyjeś konto, do tej pory zero odzewu. Da się coś w tej sprawie zrobić?
RE: FireSub - ogólna dyskusja - MartinS - 01-05-2014 18:16
[email protected] - podpisanie kont, sprawy ogólne
RE: FireSub - ogólna dyskusja - DzejkobPL - 01-05-2014 19:00
Czyli "nie muszę" płacić podatku, bo zostanie on wpisany w PIT? I wtedy będę płacił?
|