Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: moja kilkuletnia przygoda z ankietami (/Temat-moja-kilkuletnia-przygoda-z-ankietami-136875)

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - 11natinka11 - 05-07-2019 12:48

(04-07-2019 21:43)xScigajx napisał(a):  A czy panel survey24 płaci nadal w $ czy w zł?

Płaci w polskiej walucie, myślę że dość dobry maja przelicznik

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - 11natinka11 - 11-07-2019 18:25

Ostatnio mam mniej czasu, ale robię ankiety, tylko mniej niż wcześniej.
Coś ostatnio zauważyłam że chyba ze względu na konkurencję w panelach ankiety zrobiły sie bardzo restrykcyjne i teraz coraz częściej odrzuca, nawet po 5 lub 10 min.
Kiedyś odrzucali po samych danych demograficznych, a teraz już nawet odrzucają po wyborze różnych produktów, które używamy lub nawet krótkiej ocenie, co uważam za bardzo nie w porządku.
Nie wiem czy to nie jest związane z dużą konkurencją i w że w danej ankiecie chcą zróżnicowane dane demograficzne i czy przypadkiem nie ma dość dużo panelistów o mojej płci i wieku. W sumie jakby sie zastanowić to może tak być, bo akurat w moim wieku i płci może być dużo mam, którzy z dziećmi są w domu i wypełniają ankiety.
Kiedyś pamiętam jak dostawałam ankiety to nawet po kilku dniach mogłam zrobić, a teraz kilka godzin i miejsca zapełnione.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - szkrot - 11-07-2019 18:27

(11-07-2019 18:25)11natinka11 napisał(a):  Ostatnio mam mniej czasu, ale robię ankiety, tylko mniej niż wcześniej.
Coś ostatnio zauważyłam że chyba ze względu na konkurencję w panelach ankiety zrobiły sie bardzo restrykcyjne i teraz coraz częściej odrzuca, nawet po 5 lub 10 min.
Kiedyś odrzucali po samych danych demograficznych, a teraz już nawet odrzucają po wyborze różnych produktów, które używamy lub nawet krótkiej ocenie, co uważam za bardzo nie w porządku.
Nie wiem czy to nie jest związane z dużą konkurencją i w że w danej ankiecie chcą zróżnicowane dane demograficzne i czy przypadkiem nie ma dość dużo panelistów o mojej płci i wieku. W sumie jakby sie zastanowić to może tak być, bo akurat w moim wieku i płci może być dużo mam, którzy z dziećmi są w domu i wypełniają ankiety.
Kiedyś pamiętam jak dostawałam ankiety to nawet po kilku dniach mogłam zrobić, a teraz kilka godzin i miejsca zapełnione.

ponoc firmy sie rozwijaja i stac ich na algoryty i czesto te alkoryty tak jak na facebooku robia szkode choc ktos nic zlego nie robi, np dobrze wypelnia ankiete

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - szkrot - 12-07-2019 08:23

u was tez? Ta strona nie działa
Serwer surveyo24.com nie może teraz obsłużyć tego żądania.
HTTP ERROR 500

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Kryspin - 13-07-2019 17:44

udało Wam się coś zdobyć w philips? u mnie znowu 43 zł

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - ggusiaja - 14-07-2019 11:37

(13-07-2019 17:44)Kryspin napisał(a):  udało Wam się coś zdobyć w philips? u mnie znowu 43 zł

GratulacjeSmile Tym razem mi się nie udałoSmile

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - xScigajx - 16-07-2019 08:31

Mi tym razem także sie nie udało uzyskać wyplaty z grupy.

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - Kryspin - 20-07-2019 19:41

Ostatnio na zymetrii dużo jest zaproszeń do zamkniętych badań (forum) pod koniec czerwca forum o lodach za 50 zł 8 lipca jeden dzień forum o piwie za 20 zł teraz jestem na forum o produktach spożywczych i Panie poleciały po bandzie Big Grin od wtorku jest forum były różne pytania zadania ze zdjęciami itp koniec forum był wczoraj ale o 14 wczoraj nowe zadanie nagranie dwóch filmików Big Grin jeden że mamy o sobie opowiedzieć a drugi nagrać w sklepie jak ktoś nagra 2 to dostanie bonus 10 zł a jak jeden to nic Big Grin oczywiście nic złego w tym nie widzą że tak późno dali to zadanie że jest weekend itp tylko jak ktoś tego nie zrobi to nici z 50 zł Big Grin

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - moon667 - 22-07-2019 14:21

Co jest nie tak z greenpanthera, że zarejestrowałem się (za to powinieniem mieć na stanie 5 $) i wykonałem już ankietę, która przyszła na maila a w sumie dwie po 0,7 $ a stan konta na profilu nadal jest 0,0?

RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami - ggusiaja - 22-07-2019 16:18

(22-07-2019 14:21)moon667 napisał(a):  Co jest nie tak z greenpanthera, że zarejestrowałem się (za to powinieniem mieć na stanie 5 $) i wykonałem już ankietę, która przyszła na maila a w sumie dwie po 0,7 $ a stan konta na profilu nadal jest 0,0?

Jesli chodzi o 5$ bonus za rejestracje poczekaj, bądź do ich napisz albo sprawdz czy został potwierdzony mail aktywacyjny. Co do ankiet wykonanych to trzeba poczekać na zaliczenie od paru dni do około dwóch tygodni.