PaidVerts Bot --- PV Bot - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: PaidVerts (/Forum-PaidVerts-395) +---- Wątek: PaidVerts Bot --- PV Bot (/Temat-PaidVerts-Bot-PV-Bot-95123) |
RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - cheaters24 - 25-09-2014 10:12 Ogólnie koniec z botem? Szkoda a dopiero zaczynałem z nim no nic poszukam innego serwisu z zarabianiem PS. ScamKiller miał jakiegoś bota RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - infokasa - 25-09-2014 11:10 (25-09-2014 10:04)AnnaKa napisał(a): Pewnie właściciel/e przerąbali na giełdzie kase i szukali strony wsparcia także postanowili ukarać tych co używają boty Jak dla mnie jesteś zwykłą oszustką która nie potrafi przyznać się do błędu. Po pierwsze konta mogły zostać zbanowane zgodnie z regulaminem, a zostały jedynie pozbawione 50%BAP lub 10k BAP. Po drugie jeśli nie masz o czymś pojęcia to się nie wypowiadaj, zarówno w PV jak i w MTV możesz prześledzić historię i przeznaczenie każdego $ (niestety Ty tego nie zrobisz bo nie wymyślili jeszcze do tego bota). Po trzecie skonfiskowane BAP mają wartość 13000$ i jest to kropla w porównaniu z wartością projektu który obecnie w samych tylko akcjach ma wartość ponad 5 milionów $. RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - patryk006 - 25-09-2014 15:20 1% to nie jest taka kropla w szczególności że pewnie botów było więcej tylko ostrzegali i kto ogarnął to nie używał ostatnio RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - AnnaKa - 25-09-2014 19:15 @info kasa Po 1 nie jestem kobietą gdybyś był tak mądry i zobaczył profil Po 2 zarabiam w sieci na inne dużo bardziej dochodowe sposoby Po 3 nie rób offtopu na mój temat Po 4 skoro uważasz że jestem ''oszustką'' to po co się udzielasz w temacie o bocie? Po 5 temat nie ma dalszego sensu.. Pozdrawiam. RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - MindRoller - 25-09-2014 19:41 Uff, fart że mi się nie oberwało używałem innego bota, własnej roboty i dołożyłem wszelkich starań aby był niewykrywalny, jak widać, taki był szkoda, że wprowadzili solveMedia captchę RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - jackthekiller - 25-09-2014 21:06 czemu mnie to nie dziwi?? .. pazerność Polaków i oby jak najmniejszym kosztem zarobić..nic uczciwego skąd to się bierze?? lenistwo, ignorancja? RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - patryk006 - 25-09-2014 22:13 raczej gigantyczne ilości klików po śmieszne grosze RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - damianus627 - 25-09-2014 22:43 Kupuje ulepszie i nie masz tych "śmiesznych" groszy. Ja zawsze znajdę chwile i wyklikam wszystko. Pamiętajcie: "Kto nie szanuje małych pieniędzy nie ma dużych". RE: PaidVerts Bot --- PV Bot - AnnaKa - 26-09-2014 01:35 Jakie ulepszenie masz na myśli te za ~20$ ? Odp: PaidVerts Bot --- PV Bot - Lami - 26-09-2014 06:40 Poczytaj trochę o PV, wtedy się dowiesz. |