![]() |
Poradnik Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku (/Temat-Jak-stworzyc-stabilne-fake-konto-na-facebooku-88575) |
RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - helix - 14-06-2017 16:21 Nie idzie już mieć fake kont na fb bo tylko jeden nr.tel może być do konta fb a jeszcze niedawno można było mieć dużo fake kont na fb i wystarczył jeden nr.tel i ten sam. RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - mysc - 14-06-2017 22:23 Jeden numer można użyć do dwóch kont ![]() ![]() RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - banan1905 - 17-06-2017 15:59 Ile takie konto 2k znajomych może być warte ? RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - lapifors - 13-07-2017 15:22 (14-06-2017 22:23)mysc napisał(a): Jeden numer można użyć do dwóch kont Nawet trzech! ![]() RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - Wojtek574 - 13-07-2017 15:28 Nie wiem czy było ale taka mała rada nie piszcie postów na grupach poznam itp lepiej komentować posty innych kilka postów skomentujecie i będziecie mieli zaproszenia według mnie lepiej wychodzi. Ostatnio trochę skomentowalem postów i 400 zaproszeń RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - lapifors - 13-07-2017 15:28 Siema, zastosowałem się do porad napisanych w tym artykule ![]() Akceptuję 100 zaproszeń dziennie i nie mam bana, jeszcze mam do potwierdzenia 800 zaproszeń xD Zaś gdy akceptowałem od razu 900 zapro to mi wywaliło weryfikację telefoniczną :/ Nie polecam akceptować wszystkich zapro na raz - max.100 dziennie I jeszcze polecam nie zakładać kont przez Wi-Fi ani przez laptopa/PC - jest możliwość, że od razu wywali weryfikację telefoniczną lub "Prześlij swoje zdjęcie" Jak macie zamiar robić kilka(naście, set) kont na fb to polecam używać do tego telefonu + internet PLAY - nie wywali weryfikacji i konto będzie się trzymać! ;D A co do fotek to polecam brać z instagram.com lub vk.com ;P Piszę, ponieważ znam się na tym i daję Wam dodatkowe porady ![]() RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - marcinvip1998 - 13-07-2017 20:31 Dobre porady ![]() Dodatkowo polecam zakładać i używać w trybie incognito te konta. W incognito czyszczą sie ciasteczka, tak wiec fb wtedy widzi jak by inna osoba sie logowała na fb RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - helix - 17-12-2017 12:23 Ten sposób już nie działa RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - twardy - 17-12-2017 12:30 Moze dlatego, ze temat jest z 2014 roku? RE: Jak stworzyć stabilne fake konto na facebooku - helix - 12-01-2018 17:25 To nie działa z panienkami bo weryfikacja zdjęcia lub dowodem tożsamości. |