Płatne typy/serwisy – co polecacie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: Płatne typy/serwisy – co polecacie? (/Temat-Platne-typy-serwisy-%E2%80%93-co-polecacie-80657) |
RE: Płatne typy/serwisy – co polecacie? - binko - 11-10-2015 09:56 Jestem chętny na zrzutke na KKB ! Fajnie by było jakby ktoś zaufany się tego podjął. Myśle, że możemy liczyć na "recenzje" pierwszej grupy co do skuteczności typów. RE: Płatne typy/serwisy – co polecacie? - Reem - 11-10-2015 11:36 No ja też jestem chętny więc póki co jest nas 2, jeszcze 2 i by było super, 50zł to znów nie tak dużo. Damkofr a wam jak się sprawdzają typy KKB ? RE: Płatne typy/serwisy – co polecacie? - Damkofr - 11-10-2015 12:43 Po 3 dniach grania ciężko powiedzieć ale ogólnie narazie na plus jakieś 3-4j mimo że w sobote było kilka niespodzianek w kuponach. Narazie wygląda to dosyć dobrze, mimo tego narazie nie zamierzam grać większą stawką niż 1j=15zł RE: Płatne typy/serwisy – co polecacie? - kornik36 - 11-10-2015 15:50 Mogę ew. kupić jeden kod paysafecard za 50 zł. Bo wiem że takie akceptują. Tylko pytanie jakby wyglądało wysłanie typów do 4 osób, bo chyba jedna osoba by dostawała typy np. godzinę przed meczem. A jak tej osoby nie będzie na facebook-u akurat w tedy to nikt nie dostanie... Chodzi Mi o to żeby każdy dostał typy jak najszybciej. RE: Płatne typy/serwisy – co polecacie? - Reem - 11-10-2015 17:34 Damkofr a wy jak macie rozwiązana sprawę dostarczania typów do 8 osób? Może wspólne konto na fb i tyle, każdy by się logował co chwile? RE: Płatne typy/serwisy – co polecacie? - kornik36 - 11-10-2015 19:40 Chyba nie może się logować kilka osób na jedno konto. Chyba to nie wyjdzie - ale nie jestem na 100% pewien. RE: Płatne typy/serwisy – co polecacie? - Reem - 11-10-2015 21:00 A KKB wysyłają typy na maila z tego co z nimi pisałem więc wystarczy zrobić 1 maila i dać wszystkim passy i po problemie RE: Płatne typy/serwisy – co polecacie? - Damkofr - 11-10-2015 23:54 Podobno podają w grupie. My też grupę zrobiliśmy i ten co kupowal wstawia. Na jedno konto na fb właśnie nie wiem czy może się logować tyle osób. RE: Płatne typy/serwisy – co polecacie? - binko - 12-10-2015 09:55 No więc podejmie się ktoś ZAUFANY z tego forum pozbierania pieniędzy i "sklejenia" kolejnej grupy na KKB? Generalnie jestem skłonny nawet na pół wykupić dwutygodniowy pakiet z kimś - dla testu RE: Płatne typy/serwisy – co polecacie? - bibula18 - 12-10-2015 11:31 Ja też chętnie dołączę do zrzutki na KBB.Teraz tylko ktoś chętny,kto to wszystko ogarnie i poprowadzi.Najlepiej osoba ,która może w zasadzie cały dzień sprawdzać czy są dodane typy. |