![]() |
Firecash i Diqtion oszukują? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Firecash i Diqtion oszukują? (/Temat-Firecash-i-Diqtion-oszukuja-76513) |
RE: Firecash i Diqtion oszukują? - michalzabc - 19-09-2013 07:13 (19-09-2013 06:30)zabajka napisał(a): może staną się bardziej rozmowni przed prasą ...PMS? Weź wróć za kilka dni ;s Już to widzę. Jutrzejszy fakt "FireCash.org nie upilnowało baz danych. Bo trzymali kredens." RE: Firecash i Diqtion oszukują? - tokaj25 - 19-09-2013 07:45 O proszę , to już pozwy zbiorowe będą ![]() "a na czym Pan/i tam zarabiała ??" "oszukiwałam na hackach i crackach " ![]() A na poważnie - dajcie spokój z tym pytaniem co 2 post co FC robi - bo było już napisane kilkakrotnie , że jak namierzą kolesia to dadzą znać. Niby jak mają udowodnić wyniki Dawida ?? Obojętnie co nie napiszą, co nie pokażą to znajdą się osoby ,które i tak będą prowadziły swoją "świętą wojnę ". O jakim pompowaniu topki Wy piszecie ?? Jeśli już to z filmiku wynikało pompowanie jak już jednej osoby Zresztą nawet jeśli to wszystko prawda - kto z Was nie pompuje swoich filmików ?? Nie nabija viewów , lików , subów itp ?? Dobrze wiedzieć , że mamy w tym kraju tylu "świętych" - szkoda , że potem się okazuje , że to nie święci - ale "świętojebcy" . Kali ukraść dobrze , ale kaliemu ukraść źle. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Bandaid - 19-09-2013 07:57 Dla wielu osób zarobki Diqtiona były inspiracją i motywacją zarazem, ja np. pokazywałem je znajomym jako dowód, że w internecie da się zarobić. Teraz czuje jedynie odrazę i zażenowanie, a Kiljan nawet nie ma honoru żeby się przyznać do oszustwa, będzie tylko mącił i pomijał niewygodne pytania lub opowiadał bajki dla dzieci o prowokacji. RE: Firecash i Diqtion oszukują? - tokaj25 - 19-09-2013 08:20 (19-09-2013 07:57)Bandaid napisał(a): Dla wielu osób zarobki Diqtiona były inspiracją i motywacją zarazem, ja np. pokazywałem je znajomym jako dowód, że w internecie da się zarobić. Teraz czuje jedynie odrazę i zażenowanie, a Kiljan nawet nie ma honoru żeby się przyznać do oszustwa, będzie tylko mącił i pomijał niewygodne pytania lub opowiadał bajki dla dzieci o prowokacji. Bez urazy , ale gdzie Ty widziałeś jakikolwiek dowód na to , że zarobki Diqtiona nie są prawdziwe ?? Jedynie w filmie jest niby pokazane , że jest pompowany w topce..... o ile faktycznie ten film to przedstawia - bo co prawda widać tam jakieś cyferki , kraje - ale tak naprawdę ja nie wiem czy tam faktycznie są pokazane pobrania czy nie. A jak się nie znam to nie wpadam na forum i nie wrzeszczę jakaż to wielka afera. Ale w Polsce mamy jak zwykle pełno znawców ![]() ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - Bandaid - 19-09-2013 08:47 Skoro nie wiesz, że tam są pokazane jakieś cyferki to obejrzyj filmik jeszcze raz, zanim spróbujesz mnie zdyskredytować ![]() ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - WojnaR - 19-09-2013 08:51 @tokaj25 Bez urazy, ale daj choć JEDEN JEDYNY dowód na to, że zarobki Diqtiona są prawdziwe. (oprócz fake wypłat ? ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - tokaj25 - 19-09-2013 09:03 (19-09-2013 08:51)WojnaR napisał(a): @tokaj25 W naszym kraju trzeba udowodnić oszustwo - nie niewinność (wg prawa ). Nie jestem w stanie udowodnić swoich zarobków a mam udowadniać człowieka , którego nawet nie znam ?? Udowodnij mi swoją jedną jedyną wypłatę , że nie jest fałszywa - powiedz mi jak to zrobisz przez internet ?? Bez urazy , ale nie uwierze w żaden Twój skan - bo zarabiasz na PPA i znasz sztuczki jak zrobić żeby coś wyglądało na prawdziwe . Powiedz mi tak z czystym sumieniem - czy jest możliwość udowodnienia Diqtona zarobków ?? Chyba jak weźmie Cie do banku i pokaże wydruk ![]() Ciekawi mnie bardzo czemu nie prowadziliście świętej wojny jak osoba , która wrzucała ten filmik na fora - inaczej zwana Św. Marjanem - w momencie , kiedy było już wiadomo , że CF to SCAM - zapewniała ludzi na forum LCP (gdzie jest moderatorem ) o wypłacalności teguż serwisu ?? To było dopiero chamstwo - bo ludzie się nabierali na to i tracili kase.... RE: Firecash i Diqtion oszukują? - WojnaR - 19-09-2013 10:43 Jesli chodzi o CF to ci powiem szczerze - wypłacają nadal ale strasznie wybiórczo ;( ja np niedawno dostałem swoją wypłatę. i tak btw to nawet dostalem oferte zeby zarabiac na CF nadal wzamian za "bonusy" i tygodniowe wypłaty haha ![]() RE: Firecash i Diqtion oszukują? - diabloo07 - 19-09-2013 11:10 tokaj, na LCP dostałeś bana to teraz tu przyszedłeś ślepo bronić FC bez ład i składu? RE: Firecash i Diqtion oszukują? - tokaj25 - 19-09-2013 11:27 (19-09-2013 10:43)WojnaR napisał(a): Jesli chodzi o CF to ci powiem szczerze - wypłacają nadal ale strasznie wybiórczo ;( ja np niedawno dostałem swoją wypłatę. Tylko mi nie mów , że tam wrócisz ![]() (19-09-2013 11:10)diabloo07 napisał(a): tokaj, na LCP dostałeś bana to teraz tu przyszedłeś ślepo bronić FC bez ład i składu? Zgadza sie - bana dostałem a za co ?? Bo napisałem , że Św. Marjan może mieć kłopoty , bo udostępnia filmik na forum pokazując dane użytkowników FC ?? Dziwne ja dostaje bana i filmiki znikają z for..... Zresztą na LCP są moderatorzy , którzy są stronniczy - chcesz dowodów napisz na PW. Bronie FC ?? A niby po co mam bronić ?? Zawsze mnie wku...ły po prostu durne tezy i afery "smoleńskie" Tezy typu - ooo topka podrobiona - czyli wypłat nie ma , diq nie zna sie na PPA , wrzucić FC do SCAMU ![]() Niektórzy już odchodzą z FC - a na forach w tematach maja , że już od dawna nie zarabiają w FC..... Po prostu parodia. |