FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org (/Temat-FAQ-Umowa-o-dzielo-AstroCash-org-66937) |
RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - AstroCash.org - 04-11-2014 12:18 Uwaga! Osoby, które chcą otrzymać umowę zlecają wypłatę na: Imię Nazwisko UMOWA! (min. 200$) Wszystkie dane* przesyłamy na adres: [email protected]! Temat wiadomości!: Umowa o dzieło AstroCash.org - Październik (ID: xxx ) * - Imię Nazwisko, - Pełny adres zamieszkania (Województwo, Powiat, Gmina, Kod Pocztowy, Miejscowość, Ulica wraz z numerem), - PESEL - Pełny adres Urzędu Skarbowego! Na takie wiadomości czekam tylko i wyłącznie do 7 listopada godzina 23:59:59! Pozdrawiam! PS. Proszę o podpisywanie umowy wraz z rachunkiem i nie odsyłanie nie podpisanych dokumentów! RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - AstroCash.org - 01-12-2014 00:20 Uwaga! Osoby, które chcą otrzymać umowę zlecają wypłatę na: Imię Nazwisko UMOWA! (min. 200$) Wszystkie dane* przesyłamy na adres: [email protected]! Temat wiadomości!: Umowa o dzieło AstroCash.org - Listopad (ID: xxx ) * - Imię Nazwisko, - Pełny adres zamieszkania (Województwo, Powiat, Gmina, Kod Pocztowy, Miejscowość, Ulica wraz z numerem), - PESEL - Pełny adres Urzędu Skarbowego! Na takie wiadomości czekam tylko i wyłącznie do 7 grudnia godzina 23:59:59! Pozdrawiam! PS. Proszę o podpisywanie umowy wraz z rachunkiem i nie odsyłanie nie podpisanych dokumentów! RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - flown - 24-01-2015 13:27 Kiedy mogę sie spodziewać tego pitu rocznego? RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - szykiryki - 24-01-2015 17:48 @flown, firmy mają czas na przesłanie pitu informacyjnego do końca lutego. RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - damianox - 02-02-2015 10:56 Mam pytanie, bo pierwszy raz mam okazję rozliczyć się przez Astro. Jak wypłacić pieniądze z Astro a kiedy wysłać dane potrzebne do umowy ? Sorki, że pytam ale wolę mieć wszystko jasne I czy można już się rozliczać za styczeń ? RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - flown - 02-02-2015 13:31 Jeśli chcesz wypłacić na umowę o dzieło to przy wypłacie w rubryce przeznaczonej na imię i nazwisko dopisujesz UMOWA. Maila wysyłasz od razu. Wypłaty na umowę zgłaszasz od 7. każdego miesiąca. Jeśli chcesz umowę za styczeń to pewnie już można. RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - pradomaniak - 02-02-2015 18:30 (02-02-2015 13:31)flown napisał(a): Wypłaty na umowę zgłaszasz od 7. każdego miesiąca. Jeśli chcesz umowę za styczeń to pewnie już można. Tak już można, ja już zgłosiłem. I to jest do 7-ego chyba Niżej info od AC co pisał na innym forum: Uwaga! Osoby, które chcą otrzymać umowę zlecają wypłatę na: Imię Nazwisko UMOWA! (min. 200$) Wszystkie dane* przesyłamy na adres: [email protected]! Temat wiadomości!: Umowa o dzieło AstroCash.org - Styczeń (ID: xxx ) * - Imię Nazwisko, - Pełny adres zamieszkania (Województwo, Powiat, Gmina, Kod Pocztowy, Miejscowość, Ulica wraz z numerem), - PESEL - Pełny adres Urzędu Skarbowego! Na takie wiadomości czekam tylko i wyłącznie do 7 stycznia godzina 23:59:59! Pozdrawiam! PS. Proszę o podpisywanie umowy wraz z rachunkiem i nie odsyłanie nie podpisanych dokumentów! RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - damianox - 03-02-2015 11:17 Dzięki za pomoc, mam nadzieję że wszystko pójdzie bezproblemowo Niestety pojawił się problem, przy zleceniu wypłaty pojawia się napis: Please check provided information and try again. Sprawdziłem dane 2 razy i były dobrze, co mam zrobić ? RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - flown - 23-02-2015 01:48 Co do tego pitu informacyjnego, to kiedy mogę się go spodziewać, bo już kończy się luty? Dostał ktoś już w ogóle? RE: FAQ - Umowa o dzieło - AstroCash.org - AstroCash.org - 23-02-2015 02:14 Cytat:Co do tego pitu informacyjnego, to kiedy mogę się go spodziewać, bo już kończy się luty? Dostał ktoś już w ogóle?Zostały one już wysłane, w tym tygodniu powinieneś znaleźć go w skrzynce! |