Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly (/Temat-Theassassins-pl-Zarabianie-Na-Adf-ly-60013) |
RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - laterpl - 23-10-2012 22:20 Od teraz co 5 minut będzie się odświeżać. RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - spkawn - 23-10-2012 22:24 A jeżeli wyskoczy jakiś błąd, to też się będzie odświeżać? Widzialem coś tam niedawno na czerwono (linków nie było), odświeżyłem, problem zniknął. RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - Takeo - 23-10-2012 22:28 czasem wyskakuje "źle wpisany adres" RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - laterpl - 23-10-2012 22:30 Ale to przecież nic strasznego Skrypt się od czasu do czasu pomyli , nie zapamięta adresu itp. Ale po chwili działa jak należy. Stronka będzie się odświeżać bez względu na wszystko.(Z wyjątkiem używania skip adderów , jeśli ktoś używa tego że od razu widać linki z adfly bez czekania to cały skrypt się zatrzymuje) RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - Takeo - 23-10-2012 22:41 Narazie to nic strasznego, ale jak będzie więcej ludzi i ciągle będzie pisać zły adres ? Nie nalicza mi punktów a 10 raz juz ta sama strona z linkbucksa RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - Secret - 24-10-2012 04:25 takie pytanko mam bo się zarejestrowałem na stronce , ale nie dostałem linku zwrotnego z aktywacją na konto i co mam teraz zrobić bo nawet nowego konta nie mogę założyć RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - spkawn - 24-10-2012 06:17 Sprawdzałeś folder SPAM? Mi właśnie tam przyszła wiadomość. RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - laterpl - 24-10-2012 06:26 @Secret jeśli nadal masz problemy z aktywacją konta , wyślij PW lub skontakuj się z nami przez Kontakt. RE: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - stiff - 24-10-2012 08:33 Od wczoraj w nocy przy linkach ad fly jest taki błąd : "BłądResource id #9Unknown column 'ileli' in 'where clause'" LinkBucks dziala poprawnie. Odp: Theassassins.pl -Zarabianie Na Adf.ly - laterpl - 24-10-2012 08:49 O 14:30 wszystko juz bedzie dzialac. I bedzie mozna dodawac tylko linki z linkbucksa. |