Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - elitesuple0 - 12-09-2013 17:45 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: obojetne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Dawniej w tym troche siedzialem jeszcze za czasow get4file ale chcialbym zaczac od nowa 4.Twoje wymagania: Chcialbym zarobic troszke kasy no zobaczymy 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rozumiem ze mam sie zarejstrowac z ref linka Pisac gg 16212545 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Bartixer - 12-09-2013 19:42 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: obojetne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - Zupełnie zielony jestem 4.Twoje wymagania: Fajnie by było troche kaski dodatkowej 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z reflinka, ew. jak będzie szło, mogę się dzielić GG: 24947659 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Dianton - 18-09-2013 14:38 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: FireCash 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? : Nic nie zarobiłem , jak narazie mam bloga zrobionego tylko i w sumie tyle.. 4.Twoje wymagania: Pomoc. Jestem w tym kompletnie zielony. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? No nie wiem co moge zaoferować...Może % z zarobków... 6. Kontakt : PW. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - mtsziom - 18-09-2013 22:32 Witam ! Jestem zielony w kwestii zarabiania przez internet. Zgodnie z wytycznymi tematu: 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Ostateczny wybór zależy tylko i wyłącznie od wskazówek mentora, oraz siły jego argumentów 2.Serwis: Sytuacja prezentuje się podobnie jak ma to miejsce w pkt 1 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Moje doświadczenie w większym stopniu dotyczy seo copywritingu niż zarabiania np na uploadzie 4.Twoje wymagania: Przedstawienie efektywnych sposobów zarabiania i osiągnięcie pierwszych zysków w krótkiej perspektywie czasowej [miesiąc ?] 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? W pierwszej kolejności mogę się odwdzięczyć gwiazdką z nieba Dodatkowo mogę sklecić jakiś tekst, przesyłać jakieś realne pliki itp itd. Ewentualne działania zależą od formy proponowanej współpracy. Oczywistą oczywistością jest ref. Zapraszam do kontaktu na priv Pozdrawiam RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - marcingot - 19-09-2013 11:28 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: obojetne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? - W srednim stopniu 4.Twoje wymagania: Dostępność GG itp 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejestracja z reflinka, ew. jak będzie szło, mogę się dzielić GG: 9839486 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - allah13 - 19-09-2013 13:11 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: obojetne - byle mentor mial duzo czasu 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś : Tak, już troche wiem - wczesniej zarabialem w internecie - kwota to +-10K-20K zł jednak nie było to PPA. Mam 4.Twoje wymagania: Byłoby super gdyby mentor miał dużo czasu, był dostepny na gg lub teamspeaku i miał sporo doświadczenia z PPA. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc : Mam MNOSTWO czasu i chęci do pracy - także zostanie kogoś refem przyniesie mu trochę pieniazkow gdyz mysle o tym na powaznie. GG : 5290880 Trochę wiecej o mnie : Mam 18 lat, duzo czasu i chęci - szukam mentora, który będzie w stanie poswiecic mi sporo czasu i, który już siedzi długo w temacie. Mam fundusze aby zainwestowac poczatkowo w jakies podstawy : gsa,hosting,domene, konta yt, boty itd itd - musze po prostu zostać dobrze ukierunkowany przez kogoś : ) Pozdrawiam ! RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - mytkas - 20-09-2013 12:25 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis:obojetnie 3. Twoje doświadczenie: mam zarobione ok 30$ na Fc chce powiekszyc zyski 4.Twoje wymagania: Mam nadzieje ze ktos poprowadzi mnie do zarobku tych 10$ na dzien 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? zalogowanie sie z reflinka poza FC do wszystkich serwisow kontakt : GG : 6756131 PW RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - preyoo - 20-09-2013 20:28 1.Metoda zarobku: PPA/PPD (Liczyłbym na jakieś wskazówki od mentora). 2.Serwis: Dowolny. 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Nie mam żadnego doświadczenia i nie wiem jak się do tego zabrać, pozostają tylko chęci. 4.Twoje wymagania:Chciałbym by ktoś wyjaśnił mi jak się do tego wszystkiego zabrać. 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? - Ref oczywiście, a co do reszty to dostosuję się do mentora. Kontakt: Na dobry początek PW. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - blogesss - 22-09-2013 06:55 1.Metoda zarobku: PPA 2.Serwis: obojętnie 3. Pozycjonowanie w google.pl przez kilka lat , tworzenie zaplecza tematycznego na wordpress,CMS-ach, dodawarki spamujące xD 4.Twoje wymagania: w PPA jestem zielony z forum szukałem nisz, chcę założyć kilka blogów na blogspot.com zagranicznych pod USA itp. dodawać Senblaster 2 posiadam trial version zrobic jakies fake progsów itp. 5. Posiadam bazę ciekawych programów seo adder, baza maili 1mln pl, 21mln, 140tys zagraniczne i wiele innych 6. Kontakt : [email protected] 2 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - szpara - 23-09-2013 17:34 1.Metoda zarobku:PPA 2.Serwis: AstroCash/CashFile 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ?ogolnie poprzez ppa zarobilem jakies 600-800$ ale to bylo kiedys, jakies pojecie mam, wiem jak zrobić np filmik, podstawowego bloga, znam podstawy w photoshopie oraz sonny vegasie 4.Twoje wymagania: Najlepiej to pomoc na teamspeaku/skypie, najlepiej ktos kto ogarnia blogi ( jak zrobic szablon do niszy etc), pare pomyslow w glowie mam lecz potrzebuje pomocy w zrealizowaniu ich, mam teraz sporo czasu wiec moge poswiecic je na PPA 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? oczywiscie rejestracje z ref linka i mysle ze gdy wypali i bedą wpadaly $ to napewno sie odwdziecze mentorowi |