![]() |
Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pełna mobilizacja - wyboista droga do niezależności... (/Temat-Pelna-mobilizacja-wyboista-droga-do-niezaleznosci-154439) |
RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 13-06-2019 07:56 (12-06-2019 22:07)11natinka11 napisał(a): Ja to samo jestem zadowolona z niespodziewanych wypłat Też tak uważam ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 23-06-2019 19:52 Sporo czasu nic nie pisałam w dzienniku, ale to nie znaczy że cały czas leniuchowałam ![]() ![]() Ostatnio bardzo duzo udało mi się zrobić w lifepoints - oczekuje tu na wypłatę w wysokości 60zł. W tej chwili mam już troszkę ponad 5000 pkt. i jak tak dalej pójdzie to znów zlecę wypłatę. Miałam tu bardzo dużo fajnych ankiet w ciągu 2 dni zdobyłam tu 2000 pkt. Naprawdę panel godny polecenia ![]() W clixsense też parę ankiet dobrze płatnych wykonałam ale jedna będzie dopiero dodana za miesiąc. Dzięki współpracy otrzymałam w jednym z serwisów cashbackowych konto Vip na rok co jest równowartością 360zł. Mam zamiar robić teraz dużo zakupów ![]() Otrzymałam również parę wypłat, ale nie udało mi się jeszcze ich dodać do mojeo wykazu nagród na blogu. Uzupełniam także wpisy w różnych społecznościach. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 27-06-2019 22:01 Na chwilę obecną dodałam wszystkie otrzymane nagrody do wykazu, który znajduje się na moim blogu. Co do postów, mam zamiar raz na 2 tygodie umieszczać zestawienie ukończonych ankiet na mojej stronie plus małe aktualizacje i to co robie aby zwiekszać swoje zyski w internecie. W tym momencie czekam na następujące wypłaty i nagrody: - PentagonOnline - 20zł. - Norstat - 20zł. - SwPanel - 50zł. - Toluna - 20zł. bon do Empiku. Ostatnio miło zaskoczył mnie panel badawczy Prolific, mam wrażenie że znów jest tu więcej ankiet albo mam szczęście że na nie trafiam. W Tolunie znów zrobiłam parę ankiet, ale krótkich na te długie jakoś nie mam za dużo czasu i cierpliwości - tym bardziej, że czasem na sam koniec dziękują ale nie należę do grupy docelowej. Jednak miałam jedną krótką ankietę, która być może pozwoli mi wziąć udział w dłuższym badaniu, ale jak to się rozwinie dowiem się za około pół roku. Kolejne miłe zaskoczenie to w Let's Talk Health od poniedziałku zaczyna się dwutygodniowy projekt. Jak widać w to lato nie będę miała czasu sie nudzić i odpoczywać ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - 11natinka11 - 28-06-2019 13:55 Ja dostałam w lets talk health 15,50 euro bo brałam udział w projekcie i odpowiedziałam na 13 postów, w końcu udało się wszystko zrobić, ale to przed wyjazdem a teraz jak jestem poza domem to dostalam wypłatę. A w norstat macie fajnie że możecie 20zl wypłacić, ja na starych zasadach jestem i mogę od 40zl wypłacić a jak o to do nich pisałam to nic nie odpowiedzieli RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 28-06-2019 16:42 (28-06-2019 13:55)11natinka11 napisał(a): Ja dostałam w lets talk health 15,50 euro bo brałam udział w projekcie i odpowiedziałam na 13 postów, w końcu udało się wszystko zrobić, ale to przed wyjazdem a teraz jak jestem poza domem to dostalam wypłatę. To super, że Ci się udało ![]() ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 30-06-2019 21:06 Dziś krótko i na temat czyli małe podsumowanie czerwca i tego co zyskałam w tym miesiącu ![]() Ogółem z różnych paneli i serwisów otrzymałam nagrody i wypłaty w wysokości 517zł. Dzięki małej współpracy otrzymałam konto Vip, które jest warte 360zł. Jestem zadowolona, bo to kolejny miesiąc powyżej 500zł. A jak wiadomo zarobki w internecie nigdy nie są pewne, dlatego się cieszę z tej regularności ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 09-07-2019 18:26 Mało ostatnio piszę w dzienniku ponieważ sporo czasu poświęcam na aktywność w internecie, głównie na projektach w społeczności Lat's Talk Health, w której zakończyłam 2 aktywności 48 godzinne (łączna nagroda za nie to 10Euro - dziś otrzymałam maila z potwierdzeniem tych nagród) oraz 2-tygodniowy projekt za 15 Euro. Poza tym udało mi się w końcu dostać do Wizji Orange (ankieta za 1 pkt w LifePoints) - pamiętajcie, żeby nie ignorować takich badań, bo można na tym często więcej zyskać niż stracic. W tym momencie mają chyba jakies problemy ze stroną bo nie mogę się zalogowac, ale myslę, że za jakiś czas strona znowu ruszy ![]() Oczywiście zrobiłam sporo ankiet, otrzymałam parę wypłat w tym z The street (50zł.), z Norstat (20zł), Penttagon (20zł), Foodies&More (37zł.), SWPanel (50zł.). Nadal ubolewam ale nie mam czasu, żeby napisać post na blogu. Dużo ostatnio jestem poza domem i nawet znów usiadłam za kierownica samochodu i to po 4 latach przerwy, niestety jeszcze nie w swoim aucie. Wciąż wszystko co zarobię wydaję na bieżące sprawy i nie mam jak odłożyć. Nie ma jednak co narzekać tylko trzeba dalej działać ![]() RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 24-07-2019 13:42 Znów bardzo długo nie pisałam nic w dzienniku, jednak cały czas trudno mi znaleźć na wszystko czas. Opublikowałam zestawienie wykonanych badań i różnych aktywności za okres 1-14 lipca. https://cozrobicbydorobic.blogspot.com/2019/07/zestawienie-aktywnosci-wykonanych-badan.html Nie ma tego aż tak dużo, jednak przy tej ilości wolnego czasu, którym ostatnio dysponowałam i tak jestem zadowolona. Nadal nie uzupełniłam zakładki moje nagrody, ale mam zamiar zrobić to jak najszybciej. W przyszłym tygodniu znów rusza dwutygodniowy projekt w Let's Talk Health - powiem szczerze, że nie sądziłam, ze aż tyle zyskam dzięki tej społeczności w tym momencie jest w czołówce. Tylko nie wiem jak długo ogólnie potrwa. Nie wiem jak Wy, ale zauważyłam, że a Zymetrii w przeglądarce Firefox nie działały ankiety z ocenianiem reklam, dokładnie reklamy się nie ładowały i nie można było ich odtworzyć. Spróbowałam na Chrom i działało bez zarzutów. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - 11natinka11 - 25-07-2019 17:22 Tak, to samo miałam w zymetrii, nawet pisałam do nich. Jak masz dzieci i jest ładna pogoda to wiadomo, że masz mniej czasu, to całkiem zrozumiałe. Poza tym, tez chyba jest okres gdzie jest mniej ankiet, przynajmniej u mnie i to fakt, że to wszystko jest czasochłonne zwłaszcza wpisy w społecznościach. RE: Pełna mobilizacja - żeby pogodzić wszystkie obowiązki;) - ggusiaja - 25-07-2019 20:01 (25-07-2019 17:22)11natinka11 napisał(a): Tak, to samo miałam w zymetrii, nawet pisałam do nich. Dokładnie tak jak piszesz, więcej jestem z dziećmi na zewnątrz, poza tym jestem mamą, która nie zostawia swych dzieci co chwilę u jednych albo drugich dziadków, nie lubię obciążac innych swoimi obowiązkami ![]() |