[Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: [Dziennik/Tutorial] Search Engine Optimization (SEO) by Vasaki 2021 (/Temat-Dziennik-Tutorial-Search-Engine-Optimization-SEO-by-Vasaki-2021-138720) |
RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Magram12 - 14-12-2016 15:28 Można wiedzieć ile dziennie wyciągasz ? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 14-12-2016 16:35 @[Magram12] nie Nie w takim celu powstał poradnik by zarabiał. Wszystko zalezy od contentu i niszy W moim wypadku chcialem wam pokazac jak wybic strone z dowolnym contentem. Jezeli jest to strona partnerska nowego sumplementu diety czy preparatu na porost włosów procedura moze wygladac tak samo/podobnie To czysty przyklad dla was, a akurat w tym projekcie cala kwota pewnie pójdzie na wsparcie jakies fundacji czy cuś, zobaczymy RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - kukiz87 - 14-12-2016 20:47 Fundacji Zbynia Stonogi !! RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - SurpriseYT - 14-12-2016 20:58 Masz może jakieś statystyki wyświetleń? Ciekawość RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 14-12-2016 21:10 @[kukiz87] chyba Cie bóg opuścił Bez uraz, ale wole wrzucić do domów dziecka które są nieopodal mojego miejsca zamieszkania, są tam dzieciaki które znam @[SurpriseYT] narazie nie ma też co. Premiera gry czy filmu dopiero pod koniec stycznia więc zainteresowanie jest niewielkie Poza tym przed premierą pozycja i tak spanie, nie celem było zarabianie i przebijanie się przez gigantów (którzy niedługo wejdą z contentem) ale celem było pokazanie jak wybić contentową stronę pod mikroniszami RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - kukiz87 - 14-12-2016 21:14 Vasaki wiem wiem żartuje przecież ta cała sytuacja dzisiejsza i Ty jeszcze o tej fundacji przepraszam nie mogłem wytrzymać a tak z innej beczki świetną robotę wykonujesz w tym temacie , czytam analizuje próbuje i naprawdę są efekty !! RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 14-12-2016 21:23 @[kukiz87] Dostaje co chwila fajne wiadomosci, podpowiadam dodatkowo jak ktos pisze Ciesze sie ze wpadaja pierwsze sprzedaże niektórym czy leady Podpowiem tylko, ze fajnym pomyslem jest zrobienie tematycznego profilu z koszulkami i wypozycjonowanie strony w taki sposob mniej wiecej Z odnosnikami do kapsla Podpowiedzialem wczesniej jednej osobie by zrobila koszulki dla myśliwych, ale takowe juz okazaly sie ze są Wiec po drogach eliminacji znalezlismy content i co ? Ponad 20 szt juz sprzedanych przez tydzien po wybiciu strony to topu ^^ (nie pytac o tematyke bo i tak nie podam) Tak, ze cos takiego mnie najbardziej cieszy RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Magram12 - 14-12-2016 22:13 To nie rozumiem za bardzo CIę , w jakimś poście dawałeś zarobek to nie możesz się pochwalić ile masz dniówke dziennie ? RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - radek0389 - 14-12-2016 22:18 (14-12-2016 22:13)Magram12 napisał(a): To nie rozumiem za bardzo CIę , w jakimś poście dawałeś zarobek to nie możesz się pochwalić ile masz dniówke dziennie ?A może nie na opcji pochwalić sie dniowka, gdyż nie monetyzuje jeszcze całości? Wyraźnie wytłumaczone, o co chodzi w tym temacie przez autora, nie trolluj. RE: [Tutorial] Czyli wybijamy Resident Evil VII: Biohazard by Panda - Vasaki - 14-12-2016 23:32 @[radek0389] Brawo, ale i tak nie mam zamiaru wrzucac tutaj jakis finansow, bo jak wpadna konkretne strony ktore juz sa dobrze podlinkowane i odpowiednio potagowane to tutaj serpy pospadają, musial bym posiedziec przy niej z kilka dlugich dni by utrzymala sie na swoich pozycjach. Takie informacje jak to zrobic itp. leca juz na pw, nie w ramach poradnika bo tutaj opisuje to co robie na bieżąco Poza tym tutaj nie pozycjonuje frazy PokemonGO Hack Poza tym gdybyś @[Magram12] czytał co pisze, a nie tylko przeglądał obrazki to wiedział byś że premiera jest pod koniec stycznia #no_offensive |